DÜNYANIN EN İYİ KALAMARI AQUARİS RESTAURANTTA

Bu hafta Sarıyer'den Taksime yaptığımız ufak bir yolculukta firmalarımız hakkında derlediğimiz bilgileri sizlerle paylaşalım istedik.
Bu haber 2018-03-22 09:17:48 eklenmiş ve 2996 kez görüntülenmiştir.

DÜNYANIN EN İYİ KALAMARI AQUARİS RESTAURANTTA

 

Doğu Medya DKM Yazılım ve İş Dünyası Firmalar, İş Dünyası Dernekler gibi Doğunun Google'u olarak onlarca temsilcisiyle sürekli  alanda.  Doğu Medya aynı zamanda Google'un Türkiye'deki en önemli rehberlerinden biri. Doğu Medya temsilcilerinin adım attığı bir mekan o ay abartısız en az 10-20 bin gibi extra rakamlar cirosuna ekler... Doğu Medya küresel arama motorlarına firmaları taşıma ve tanıtmada giderek bir numara olmaya başladı.

 

Bu hafta Sarıyer'den Taksime yaptığımız ufak bir yolculukta firmalarımız hakkında derlediğimiz bilgileri sizlerle paylaşalım istedik.

 

DÜNYANIN EN İYİ KALAMARI  AQUQRİSTE...

 

Sarıyerde ilk uğradığımız mekanlar başında gelen balık dağıtım firması saffet balıkçılık mevsim balıklarını İstanbul geneline dağıtırken,  akşam saatlerinde Sarıyer Aquaris Restauranttın önünde bir gurup turist kafilesinin Balık ve su ürünleri konusunda uzmanlığı ile Türkiye'nin en önde gelen ustalarından İsmet Şit'in etrafını sardıklarını fotoğraf çekmek için sıraya girdiklerini görünce ne oluyor diye yanlarına gitdik.

 

20-30 kişilik İtalyan Seyahat Ajantaları gurubu yemekten yeni kalkmış lezzetine doymadıkları yemeği, kalamarı yapan ustayı merak edip görmek istediklerini onları Aquaris restauranta getiren Marveltour Firmasının sahibi, temsilcisi Sedef Ünal hanım efendiden rica etmişler. Ve gurup İsmet ustayı arasına alarak hatıra fotoğrafı çekerken bizde o anları ölümsüzleştirdik.

Marvel Tour temsicisi sedef hanıma İtalayan Ajanta temsilcileri ne diyor diye sorduk. Sedef hanım İtalyan Ajanteciler dünyanın her yerinde balık, kalamar vb. yemek yediklerini ama buradaki tat ve lezzeti, özellikle de kalamrın tadının dünyada başka bir yerde tadamadıklarını onun için bu kalamrı yapan İsmet Ustayı tanımak ve bir hatıra fotoğrafını çektirmek istediklerini söylemişler. Bizde o anları sizler için ölümsüzleştirdik.

Dünyanın en iyi kalamarı Aquariste, dünyanın en iyi su ürünleri ustası İsmet Şit'i Marvel Tour firması, İtalyan Agente Şirketleri temsilcileriyle hem google tanıttık, hemde sosyal medyada paylaştık...

 

İLKİN YILMAZ LİMANDA BALIK İŞLETMECİLERİ ARASINA GİRDİ...

 Görüntünün olası içeriği: İlkin Yılmaz, ayakta ve takım elbise

TURİZM HİZMET SEKTÖRÜNE GENÇ BİR İŞ ADAMIMIZ OLAN İLKİN YILMAZ İŞ-STK DÜNYAMIZIN ÖNDE GELEN TEMSİLCİLERİNDEN DEVRİŞ ARSLAN ve ADEM YILDIZIN İŞLETTİĞİ LİMANDA BALIK İŞLETMECİLERİ ARASINA GİREREK İŞ DÜNYASINA ADIM ATDI...

 

Turizm hizmet sektörü, balık ve su ürünleri dendiğinde Sarıyer bölgesinde en önemli balık restaurantlarının başında Limanda balık gelmektedir. Limanda Balık  denize sıfır konumu ve manzarası ile adeta insanı büyüleyen restaurantlardan biri.

 

Uzun yıllar turizm -hizmet sektöründe çalışan, bu konuda uzmanlaşan genç-girişimci hemşerilerimizden İlkin Yılmaz 2018 yılında turizm -hizmet sektörünün bu önemli mekanının işletmecileri arasına girerek iş hayatına adım atarak Doğu Medyanın objektifine yakalandı.

 

EN İYİ KARA LAHANA ÇORBASI BAFRA KARAFIRINDA, EN İYİ BİTKİSEL SALATALR CİHANGİR BALIKÇISINDA, EN İYİ GIDA ve TEKEL ÜRÜNLERİ ARYAS ŞARKÜTERİNDE...

Doğu Medya İş Dünyası Firmalar için alanı tararken hemşerilerimizin işllettiği mekanları tüm dünyaya taşımaya devam etdik. Google yerel rehberi olarak Google'dan gelen sorulara Bafra Karafırın'ın kara lahana çorbasını hakkında bilgi verdik  ve sosyal medyada paylaşırken, Taksim Cihangir Restaurantta çıkıp Ege Bölgesinin  bitkilerinden adeta sağlık için birer nimete dönüştürülen bitki salatlarını arama motorlarına tanıtarak, sosyal medyada paylaşarak binlerce insanın görmesini sağladık.

Sarıyer Kireçburnunda açılan Aryas Şarküteri Doğu-Batı medeniyetinin bir sentezi. En has içkiden en doğal bal-yağ kaşar gravyerden envai çeşit peynirlere herşey en kaliteli, haliyle sizi karşılıyor...

 

SANAT CAMİASINA EN BÜYÜK DESTEK PROFESYONEL TEMİZLİK ve TURİNN CATERİNG FİRMASINDAN...

İş ve STK dünyamızın önde gelen temsilcileri söz konusu olduğunda önde gelen isimlerin başında Profesyonel Temizlik Firması sahibi Zafer Sural'la Turinn Catering Firmasından Veysel Çamlı  gelmektedir. Çamlı ve  Sural STK'larda aldığı görev, yüklendikleri misyonlarının yanı sıra firma bünyesinde sanat camiasından insanları istihdam etmekle öne çıktığı gibi, sanat camiasına da en büyük desteği sunan iş adamlarımızın başında gelmektedirler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

NOT:

 FİRMALAR HAKINDA DETAYLI BİLGİLERE İŞ DÜNYASI FİRMALAR SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...

 

 

WWW,İSDUNYASİ-FİRMALR.COM - İŞ DÜNYASI FİRMALAR TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : DÜNYANIN EN İYİ KALAMARI AQUARİS RESTAURANTTA
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA