YILDIZ, EŞOBTA DEĞİŞİM ŞART DEDİ

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Bu Ay'ın 17'sinde kongreye gidiyor. Eski İl Genel Meclis Üyesi Rahmetli Ramazan Yıldız'ın oğlu İbrahim Yıldız Doğu Medya'ya yaptığı açıklamada Ardahan'da yapılacak olan Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresinde değişim şart dedi.
Bu haber 2018-03-15 08:25:22 eklenmiş ve 3160 kez görüntülenmiştir.

YILDIZ,  EŞOBTA DEĞİŞİM ŞART DEDİ

 

 Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Bu Ay'ın 17'sinde kongreye gidiyor. Eski İl Genel Meclis Üyesi Rahmetli Ramazan Yıldız'ın oğlu İbrahim Yıldız Doğu Medya'ya yaptığı açıklamada Ardahan'da yapılacak olan Ardahan Şoförler ve  Otomobilciler Odası kongresinde değişim şart dedi.

Görüntünün olası içeriği: İbrahim Yıldız Yusufoğlu, ayakta, dağ, açık hava ve doğa

ibrahim yıldız

Yıldız, yapılacak olan kongrede birçok aday gibi başkan adayı Ufuk Gedikoğlu ve Erdoğan Yıldız'a tam destek verdiklerini, kimin kazanıp kazanmayacağı önemli olmadığını, önemli olanın Ardahan'a hizmet olduğunu söyledi.

 

Yılmaz'la ilgili EŞOB'un şöförlerin sorunlarıyla ilgilenmede yetersiz kaldığı sorun ve sıkıntıların çözülemediği yönünde yoğun eleştiri ve iddialar yapılırken 2016 yılından beri oda başkanı olan Yılmaz'da iddialara karşı basın açıklaması yaptı.

 

Başkan Yılmaz Özer’den iddialara Cevap:

Görüntünün olası içeriği: Gürbüz Küpeli, oturuyor

Ardahan Şoförler ve  Otomobilciler Odası Başkanı Yılmaz Özer,  17 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

 

Kamuoyunda yaşanan bilgi kirliliğinin önüne geçmek için açıklama yapmak zorunda kaldığını belirten Özer, “2006 yılından itibaren şoför kardeşlerimin desteği ile Ardahan Şoförler ve  Otomobilciler Odası Başkanı olarak görev yapmaktayım. Seçildiğimde Odamızda 2002 model  vasfını yitirmiş  bir  ambulans  ve 1962 model  bir  çekici  aracı vardı. Bu  ambulans federasyon tarafında  odaya  bağış  yapılmıştı. Çekici ise Çorum şoförler  odası  tarafından  federasyon üzerinden  odamıza tahsis edilmişti. Bir ambulansı odada  bulundurmak için bir doktor, bir hemşire ve birde şoför bulundurmak  gerekiyor. Odamızın bu gücü olmadığı için ambulansı  satmak zorunda  kaldık. Çekicimiz  ise  1962 model  tamamen  hurda  bir  çekici idi. Odaya  herhangi bir  katkısı yoktu. Bizde  yönetim kurulu  toplanarak çekiciyi  hurdaya  sattık” dedi.

 

Oda’yı kötü bir durumda teslim aldık diyen AŞOB Başkanı ve adayı Yılmaz Özer, kendisini karalayan rakiplerine seslenerek, “380 üyesi  bulunan  ve  üye  aidatları  ile  ayakta  kalma  mücadelesi  veren  AŞOB’ta gelirler giderleri karşılamıyordu. Ardahan’da özel sektör tarafından çekici sayısı artınca, Oda’mıza yük olan çekiciyi yönetim kurulu kararı ile satmaya karar verdik. Satılan çekiciden elde edilen 64 Bin TL ile Oda’mızdan da katkı sunarak şoför  esnafımıza hizmet binası yapmak için  İŞKUR Müdürlüğünün yanında 75 Bin TL’ye arsa satın aldık” ifadesini kullandı.

 

Ardahan Şoförler ve  Otomobilciler Odasını eski Ticaret Odası’nın bodrum katında kalorifer kazanının bulunduğu daireden teslim aldıklarını aktaran Yılmaz, sözlerini şöyle noktaladı:

 

“Doğru  dürüst  masa  sandalyesi olmayan AŞOB’u arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz  çalışarak kurumsallaştırdık. Şoför  esnafımızın  rahat  ve  gelip oturabileceği, çayını  kahvesini  içebileceği, evraklarının da  bilgisayarda hızlı bir  şekilde  yapılacağı  bir noktaya getirdik. Göreve  geldiğimiz günden itibaren 2007-2008 tarihlerinde  şehir  içindeki  ticari plakalara  bir  sınırlama  getirdik. Bu sınırlamadan dolayı  şu an Komşu ilimizde Kars'ta  taksi plakası 10 bin lira iken,  Ardahan’da taksi plakaları 70-80  Bin TL arasında değer görüyor. Yine ticari  minibüslere  M plakası  sınırlaması  getirerek şoför esnafımızın her zaman çıkarlarını koruduk. Önümüzdeki hafta sonu  yapılacak  seçimde  tekrar  adayım, tüm şoför esnafının desteklerini bekliyor, hepsine sonsuz saygılar sunarım.”

 

 

ETİKETLER : YILDIZ EŞOBTA DEĞİŞİM ŞART DEDİ
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA