TARİHİ-TURİSTİK MEKANLARDA SANATÇI ve BASIN ORDUSUYLA YEMEKTE BULUŞTUK...

İş-siyaset-stk-sanat dünyamızın seçkin temsilcilerinin birbiriyle buluştuğu Doğu Medyanın yemeği Kumkapı Afrodit Restaurant'ta ve Maltepe Sahilinde yer alan Avşar Cafe'de icra edilirken, Doğu Medya etkinliğini boşa çıkarmak içinde her zaman olduğu gibi toplumsal alan ve ülkemizle oynayan ihanet ordusu da saldırı modundaydı...
Bu haber 2018-03-14 07:11:20 eklenmiş ve 1805 kez görüntülenmiştir.

TARİHİ-TURİSTİK MEKANLARDA SANATÇI ve BASIN ORDUSUYLA YEMEKTE BULUŞTUK...

 

By Yusufi'den Memet Kılıç'a, Hozan Berwar'dan Cemal Fırat'an İsmail Avcıya, Halk Müziği sanatçısı Halis Topal'dan, Kervansaray Muzik sahibi Nedim Demir, Cemal Fırat  gibi Sanatçıların ve sürpriz birçok sanatçının da sahne aldığı, İstanbul yerel gazeteciler derneği,  serhat bölgesi dürüst yerel basını, Baki Öz ışık gibi ulusal basının temsilcilerinin yer aldığı; iş-siyaset-stk-sanat dünyamızın seçkin temsilcilerinin birbiriyle buluştuğu Doğu Medyanın yemeği  11 Mart Pazar  Akşamı Kumkapı Afrodit Restaurant'ta,  7 Mart Çarşamba akşamı ise Maltepe Sahilinde yer alan Avşar Cafe'de icra edildi.

 

Serhadın cihanşumul üstün kültürünü gittiğimiz her yere taşıdık. Sanatçı ordusunun söylediği kurdi-tırki-azeri, lazi... parçalarla davetlilerimiz dışındaki insanlarda 7'den 70'şe bizlere katılarak halaya durdular eğlendiler.

 

Doğu Medya iki yemekte 100'e yakın birbirinden değerli Seçkin konuklarıyla turizm-hizmet sektörünün önemli lüks mekanlarında  hemşeri camiamızı birbiriyle buluştururken, toplumsal alanla oynayan hırsız-arsızdan, rantiye çetelerinden kürtçü-türkçü kafatasçılara-ırkçılara,  buradan  fetocu, masonik, ergenekonik, siyonist yapılara kadar bütün ihanetçilerde bir ordu gibi çalışarak halkın, STK'ların Doğu Medya ile dayanışmasını engellemeye çalıştılar. İki yemeğimize 100 yakın insan katılırken bizi boşa çıkarmaya çalışan çeteler ise en az 150-200 kişilik donanımlı örgütlü timlerle çalıştılar. Ama deyim yerindeyse hepsi havasını aldılar:

 

Engellenen herkes nasıl engellendiğini, kimler tarafından nasıl engellendiklerini ve Doğu Medya'ya desteklerini hiçbir gücün engellemeyeceğini bizlere aktarırken... Doğu Medya'ya destek her geçen yıl çığ gibi büyümeye başladığı gibi, Doğu Medya'da Rusyadan Avrupaya, İstanbuldan Serhada dünya genelinde yayılma ve büyüme ağı ile yerel, ulusal küresel bir firma olmaya başladı.  Gönüllü çalışan sahadaki temsilcilerle, gönüllü yazılım ordusuyla bölge iş-stk dünyasına, firmalara yıllık 10-15 milyon gibi rakamlara varan katkılar sunmaya başladı. Doğu Medya Doğunun Google'u olmaya başladı. Serhat özelinde iş-stk dünyasına katkılarıyla Türkiye'nin giderek en önemli stratejik firması olmaya başladı. Katil kapitalin, küresel katil firmaların para tanrısını ayakları altına alarak yerle bir eden, asıl değerin insanlığın bin yıllardır ortaya  çıkardığı ortak değerler olduğunun da ispatı oldu Doğu Medya.

 

Doğu Medya soykırımcı-işgalci kapitalizmin para başta olmak üzere insanlığa dayattığı ırkçılık-putçuluk, tarikatçılık...tüm tanrıların halkları, ülkeleri, milletleri bir bütün olarak tüm dünya insanlığını düşürmek-mallarına, mülklerine, coğrafyalarına ve kayanaklarına... maddi manevi kaynaklarına konmak  için kullanılan yemler olduğu gerçeğini de bütün dünyaya taşıyarak MalcomX'in "bütün dünyayı uyandırmaya bir uyanık yeter" gerçeğinin de ispatı oldu.

 

 

70-80'lı yıllarda TBMM'de bölgemizin vekillerini ziyarete giden Dengbej Eçe (Asker Demirbaş) Kürtçe bir uzun hava patlatınca zamanın vekilleri meclisi terk edip kaçarlarken, toplumsal alan, STK'lar  ve Doğu Medya söz konusu olduğunda ise bölge vekillerimizin boş birer çuval oldukları yaşayarak görüyoruz. Bunlarda Doğu Medya adını duyunca kaçıyorlar. Doğu Medya temsilcilerine merhabadan mesajlarımıza cevap vermekten dahi korkuyorlar. Gerek Ardahan'da gerekse metropollerde bu boş çuvalların vekil olarak halkın önüne geçmeleri engellenmeli, hakka, halka, ülkeye hizmeti ibadet sayan yürekli namuslu insanların önü hem STK'larda hem de siyasette, hem de iş dünyasında  açılmalıdır. Buna dikkat edilmezse Ardahan Federasyonu ve bazı stk'larda da görüldüğü gibi STK'lar düşürülüyor, toplumsal alan çürütülüyor.

 

 İhanetçi, hırsız-namussuz, rantçı-çeteci, ırkçı-kafatasçı  tayfalarının bütün engellemelerine karşın Doğu Medya'yı yaptığı etkinliklerde yanlız bırakmayan, iş, stk, siyaset sanat dünyasının yürekli vatanperver yürekli tüm güzel insanlara sosuz teşekkür ediyoruz. Sahibi ve patronu halk olan, dürüst küresel firmaların, insanlığın  destek verdiği  yerelden evrensele özgürlüğün ve hakkın temsilcisi olan Doğu Medya ve Doğu Medya çizgisindeki firmaların giderek tüm gezegeni saracağından  kimsenin kuşkusu olmamalıdır. 

 

DOĞU MEDYA MİLYON BÜTÇELİ, ETKİNLİKLERE İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR...

 

Geçmiş yıllarda 2-3 bin liralık etkinlikleri zorlukla  yapabilen Doğu Medya bu yıl 25 bin liralık yemek, dkm yazılım üzerinden de domain hosting vb. ödeme zorluğu çeken dernek, firma, basın, sanat camiasından da ücret almayarak toplumsal alanda bir o kadar katkı yaparak toplumsal alana 50 bin liralık katkı  bütçesiyle rekor kırdı.

 

Doğu Medya 2018-2019 yıllarında ise sanatçı ve basın ordusunun katılımı, Serhat Bölgesinde bölgemizi temsil eden ciddi STK'larla, bölgemize hizmeti hakka hizmet sayan alın teri ve bileklerinin gücü ile devleşen iş dünyası temsilcileriyle  birlikte milyon bütçeli ve onbinleri birbiriyle buluşturacak etkinliklere bölgede imza atmaya hazırlandığını da belirtelim...

 

 DOĞU MEDYA YEMEK FOTO GALERİ

 

 

 

ETİKETLER : TARİHİ-TURİSTİK MEKANLARDA SANATÇI ve BASIN ORDUSUYLA YEMEKTE BULUŞTUK...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA