PARÇALANMIŞ-BÖLÜNMÜŞ KÜRDİSTANI TÜRKİYE BİRLEŞTİRİYOR...

Yüzyıldan fazladır küresel katillerin o zamanki babaları fransız, ingilizlerin, günümüzde ise siyonist israil, nato, ab, abd gibi yapıların Kürdistan ve Ortadoğu genelinde kurdurdukları uyduruk diktatör devletler eliyle köy-köy, kasaba-kasaba, şehir-şehir parçaladığı ve envai çeşit terör örgütlerini konuşlandırdıkları Kürdistan Coğrafyası Türkiye'nin operasyonlarıyla hem kurtulmaya, hem de birleşmeye başladı.
Bu haber 2018-03-10 17:45:57 eklenmiş ve 2173 kez görüntülenmiştir.

PARÇALANMIŞ-BÖLÜNMÜŞ  KÜRDİSTANI TÜRKİYE BİRLEŞTİRİYOR...

 

Yüzyıldan fazladır küresel katillerin o zamanki babaları fransız, ingilizlerin, günümüzde ise  siyonist israil, nato, ab, abd gibi yapıların Kürdistan ve Ortadoğu genelinde kurdurdukları uyduruk diktatör devletler eliyle köy-köy, kasaba-kasaba, şehir-şehir parçaladığı ve envai çeşit terör örgütlerini konuşlandırdıkları Kürdistan Coğrafyası Türkiye'nin operasyonlarıyla hem kurtulmaya, hem de birleşmeye başladı.

 

 Türkiye, Suriye'de,  Irakta ortaya koyduğu savaşla Kürtler ve diğer halklar arasında yüzyıldır döşenen suni-sahte sınırları yerle bir etmeye  başladığı gibi girdiği her yerde  de halk tarafından bayram havasıyla karşılanmaya başlandı.

 

Türkiye Fırat Kalkanı harekatı, Zeytin Dalı Harekatı ile küresel katillerin ordularını, onların güdümündeki lejyon ve terör ordularını Kürdistan'dan söküp attıkça Kürdü, Türkmen'i, Arabı'yla halk bayram havasında Mehmetçiği karşılıyor.  En büyük duaları Erdoğan için yapıyorlar.

 

KÜRT ALİMLER, TÜRKİYE KÜRDİSTANDA ÇIKTIĞI ANDA KÜRESEL KATİLLER-İŞGALCİLER FİLMİ YENİDEN BAŞA SARARLAR...

 

PYD Lideri Salih Müslim'in ağabeyi olan ve onun tarafından Rojava'dan sürülen Prof. Dr. Mustafa Müslim gibi Alim ve Bilgin Kürtler Türkiye'nin verdiği bu savaş hakkında önemli açıklamalarda bulundular:

 

-Bölgenin ve halkların kurtuluşu yüzyıldan fazladır süren bu suni sahte sınırların kaldırılmasıyla mümkündür.

 

- Irak ve Suriye uydu-uyduruk dikiş tutmayan emperyalistlerin Mezopotamyayı işgal, Kürtleri parçalama ve Türkiye'nin bir daha ayağa kalkmaması için ortaya çıkarılan uyduruk tuzak yapılardır.

 

- Türkiye girdiği bu yerlerden işgalci israil, ab-abd, nato bu topraklarda oldukça bir daha asla geri çıkmamalıdır.

 

-Rusya-Türkiye-İran yüzyıldan fazladır atomizasyon ve parçalanmaya tabi tutulan Ortadoğuda Filistinden Afganistana yeniden bir siyasal yapılanmayla bu istikrarsızlaştırılan coğrafyayı istikrara, devletler ve halklar arasına döşenen suni-sahte sınırları kaldırmak zorundadırlar. Bu yapılmazsa bu üç devletde coğrafyalarımıza tüneyen küresel katiller tarafından yıkılmaktan  kurulamayacaklardır.

 

-Mezopotamya'nın parçalı terör-kaos üreten bir bataklığa dönüştürülmesi giderek ön asya ve tüm asya kıtasını istikrarsızlaştıracağından yeniden söz konusu coğrafyada fiziki, suni-sahte sınırların olmadığı yeniden bir siyasal yapılanma şart...

 

-Dünya Sultan Vahdettinin, Selahaddin Eyubinin verdiği mücadelyi analmadı.Kıyameti yaşıyor. Filistinden afganistana döşenen bu sahtekakrlık-soykırım, işgal, terör kaos  bataklıkları kurutulamazsa dünyanın patlayacağından kimsenin kuşkusu olmamalıdır...

 

DOĞU MEDYA-ROJEVA

ETİKETLER : PARÇALANMIŞ-BÖLÜNMÜŞ KÜRDİSTANI TÜRKİYE BİRLEŞTİRİYOR...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA