DOĞU MEDYA'DAN İKİ YEMEK BİRDEN

DOĞU MEDYA İŞ-STK, SİYASET SANAT DÜNYAMIZI AVŞAR CAFE'DE KAZ YEMEĞİNDE, AFRODİT RESTAURANTTA İSE BALIK YEMEĞİNDE BİRBİRİYLE BULUŞTURUYOR...
Bu haber 2018-03-02 11:43:45 eklenmiş ve 2226 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDYA'DAN İKİ  YEMEK BİRDEN

 

DOĞU MEDYA İŞ-STK, SİYASET SANAT DÜNYAMIZI AVŞAR CAFE'DE KAZ YEMEĞİNDE, AFRODİT RESTAURANTTA İSE BALIK YEMEĞİNDE BİRBİRİYLE BULUŞTURUYOR...

 

Doğu Kültür Medya ( http://www.dogukultur.com/ )Mart ayında İstanbul Anadolu,  İstanbul Avrupa Yakasında İş-STK (Sivil Toplum Örgütleri-Dernekler), Siyaset, Sanat Dünyamızın seçkin temsilcilerini düzenlediği iki ayrı yemekle birbirleriyle buluşturuyor.

 

İstanbul Anadolu Yakası için Avşar Cafe'de, İstanbul Avrupa Yakası içinse Kumkapı Afrodit Restaurant'ta İş-STK (Sivil Toplum Örgütleri-Dernekler), Siyaset, Sanat Dünyamızın seçkin temsilcilerini aynı masa etrafında bir araya getiriyor.

 

1. Yemeğimiz Maltepe sahilde, adalar manzaralı, harikulade bir mekan olan Avşar Cafe'de icra edilecek. Avşar Cafe tamamen doğal ortamda doğal haliyle bölgemizden getirilen kaz etini en güzel şekilde servis eden bir mekan olduğundan, bölgemizin en önemli tatlarından, en güzel yemeği olan kaz eti yemeğini 7 Mart Çarşamba akşamı Avşar Cafe'de .

 

2. Yemeğimiz ise 11 Mart Pazar Akşamı tarihi bir mekan olan tarihi geçmişi 5000 yılı geçen, hala binlerce yıl öncesinden getirilen vedenik ateş tuğlalarının süslediği, Kumkapı'nın en önemli tarihi ve turistik mekanı olan Afrodit Restaurant'ta balık ve deniz ürünleri olarak ikram edilecek. Her iki yemeğe de seçkin konuklarımıza yakışır şekilde A Kalite, A servis olacak.

 

DOĞU MEDYA OLARAK NEDEN İKİ YEMEKTE KARAR KILDIK:

Doğu Medya kurulduğu 2011 yılından itibaren Almanya'dan Rusya'ya, İstanbul'dan Serhat bölgesine gönüllü temsilcileriyle yerel, ulusal, küresel bir yayın olma yolunda giderek büyüyen bir dev olmaya başladı. Gönüllülük temelinde bir araya gelen, onlarca gönüllü temsilci-çalışan, onlarca yazılım mühendisiyle bölge iş-stk dünyasına yıllık katkısı 5-10 milyon TL'leri aşan bir firma oldu.

 

DOĞU MEDYANANIN TOPLUMSAL ALANA YILLIK DESTEK BÜTÇESİ 20-25 BİN TL...

Doğu Kültür Medya Ana yayınının yanı sıra yüzlerce firmanın içinde yer aldığı :

 

İş Dünyası Firmalar (http://www.isdunyasi-firmalar.com/)

Bölge Dernekleri Başta olmak üzere Sivil Toplum Örgütlerinin Derneklerin toplandığı STK-Dernekler sitesi:

STK -Dernekler (STK-Dernekler)

DKM Yazılım, İş Dünyası Mesajlar gibi değişik onlarca sitenin yanı sıra artık bölge iş-stk-dernek, gazete özel tüz4l firmaların web yazılımları, domain-hosting hizmetleri dkm yazılım üzerinden yapılmaktadır. Abartısız Doğu Medyanın yüzlerce sahada ki gönüllü temsilcileri, yazılım ordusu sayesinde arama motorlarına firmaları taşıması, yılda onlarca kez günbcellemesi... iş-stk dünyasına yıllık katkısı 10-15 milyonları geçti.

 

Yüzlerce firmanın içinde yıllık domain-hosting ücretlerini dahi ödemeyecek durumda olanlar olmasına rağmen Doğu Medya hepsini otomatik yenileyerek asla para putu hafifliğine girmeden toplumsal alana gelişmekte olan firma ve stk lara yıllık 20-25 bin tl civarında destek sunmaktadır...

 

Doğu Medya'nın devasa alt yapısından faydalanmak isteyen iş-siyaset-stk temsilcilerimiz yemeklerimize avdet ederek kendilerini kayda almamız neticesinde yıl boyunca kendileri ile ilgili herşeyi yapmamızı da sağlamış olacaklardır. Doğu Medya'nın devasa alt yapısından faydlanının, büyüyün, işinizi büyütün...

 

7 MART ÇARŞAMBA AKŞAMI KAZ YEMEĞİ AVŞAR CAFE'DE...

AVŞAR CAFE ADRES:

Yalı mah. Turgut Özal Bulvarı Bostancı-Dragos Sahil yolu Maltepe/İstanbul

TLF: +90 531 202 89 77

TLF: +90 532 414 27 59

 

11 MART PAZAR AKŞAMI KUMKAPI AFRODİT RESTAURANTTA...

 

AFRODİT RESTAURANT

Çapari Sokak No.55

Kumkapı - İSTANBUL

Telefon: (0212) 516 08 35

Cep: (0532) 214 03 40

 

 ÖNEMLİ NOT:

WhatsApp, e-mail, telefon ve davetiye yoluyla ulaşamadığımız ve katılmak isteyen STK-İŞ dünyamızın temsilcileri:

Doğu Medya GSM:            +905354120101

Doğu Medya WhasApp:  +90 507 814 98 05

Yukarda ki iletişim numaralarından bize ulaşabilirsiniz...

 

 

ETİKETLER : DOĞU MEDYA'DAN İKİ YEMEK BİRDEN
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA