İSRAİL, PKK-PYD BİZİM ORDUMUZDUR...

İsrail gazetesi Jerusalem Post: İsrail YPG'ye hava desteğini gündeme alabilir diyerek Kürtler adına ortaya çıkarılan Kürtleri rehin alan, soykırım koşullarına çeken, Kürtlere soykırımı dayatan terör örgütlerinin kimin ordusu olduğunu da net olarak ortaya koydu.
Bu haber 2018-02-28 07:21:49 eklenmiş ve 1282 kez görüntülenmiştir.

 

İSRAİL, PKK-PYD BİZİM ORDUMUZDUR...

 

Dünya genelinde Kürtler aralarındaki sınırların kaldırılıp Türkiye'ye bağlanmak için seferber olurken, siyonist israilin ve derin ABD Emperyalizminin paralı askerlerine dönüşen PKK-PYD vb. Kürtlerin adını kullanan terör örgütlerinin de İsrail ve ABD lejyonları oldukları giderek netleşmeye başladı.

 

İsrail gazetesi Jerusalem Post: İsrail YPG'ye hava desteğini gündeme alabilir diyerek Kürtler adına ortaya çıkarılan Kürtleri rehin alan,  soykırım koşullarına çeken, Kürtlere soykırımı dayatan terör örgütlerinin kimin ordusu olduğunu da net olarak ortaya koydu.

 

TSK'nin operasyon başlattığı Batı Kürdistan'ın Afrin kentindeki YPG güçleri için İsrai'in hava desteği sağlamayı planlandığı iddia edildi.

 

İsrail'de yayın yapan The Jerusalem Post gazetesinde çıkan haberde, Amerika ve İsrail'in YPG'ye hava desteği sağlamak için plan yaptıkları öne sürülüyor.

 

Rachel Avraham'ın imzasıyla çıkan haberde, Afrin'de YPG güçlerinin zor durumda kaldığı ifade ediliyor.

 

İran'dan Akdeniz'e açılacak yolun kapatılması için Türkiye'ye rağmen YPG'nin desteklenebileceğini belirten Avraham, "Eğer İsrail ve ABD hava desteğiyle bölgedekileri cesaretlendirebilirse bölgedeki statükoyu hem Amerika hem de İsrail'in lehini değiştirebilir" diye yazdı.

 

Türkiye Kürt halkının beklentilerini boşa çıkarmayacak, Kürdistan genelinde Irkçılığı  sona erdirecek, dil-kültür, eğitim alanlarında Araplık, Türklük, Türkmenlik hafifliğine, eski TC hastalıklarına girmeden Kürdistan coğrafyasına adaleti, Kürt halkının dilini, kültürünü, insani-İslami haklarını rahatça hayata geçireceği bir ortam sağladıkça Dünyadaki bütün Kürtler Terörün gerçek yüzünü daha çabuk kavrayacaklar. Temel haklarda taviz olursa Eski inkarcı diktatör tc yaklaşımı ile Kürdistan'da var olunmaya çalışılırsa Bu domino etkisi yaratarak Türkiye Kürtlerine yansır. Türkiye'nin önündeki en büyük sınav budur. Irkçılığı çağrıştıracak tüm politikaları çöpe atarak dünya genelindeki bütün Kürtleri kapsayacak politikalarla Kürtlerinde istediği gibi Kürtlerin her alanda Türkiye ile bütünleşmelerini sağlamaktır...

 

Türkiye ancak bu yönlü politikalarla emperyalizmin-siyonizmin paralı askerlerine dönüşen soykırımcı terör örgütlerinin gerçek yüzlerini Kürt halkına göstererek halkın kullanılmasının da önünü kapattığı gibi, terör örgütlerinin halkı kandırma ve kullanılmasını da tarihe gömer...

 

Afrinden gelen bilgiler Afrin halkının terör örgütlerinin korkusundan dolayı duygu ve düşüncelerini ifade edemedikleri, ama Afrin halkının dörtgözle Afrinin terör örgütlerinden kurtarılması, Afrinin Türkiye'ye bağlanacağı günü beklediğini, Kürt halkının terör örgütlerinin umurunda olmadığını, bundan dolayı halkı rehin alarak kırdırmak için her yolu denedikleri, örgütlerin asli görevlerinin Kürt coğrafyasından akdenize siyonist israil ve abd koridoru açma olduğu gelen bilgiler arasında...

 

  

ETİKETLER : İSRAİL PKK-PYD BİZİM ORDUMUZDUR...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA