SALON ATAOĞLU- SANCAKTEPEDE HARİKA BİR ESER

Ataoğlu Ailesi 50 yıla yakındır inşaat, galeri, turizm-hizmet sektöründe Kars'tan İstanbul'a iş dünyası içinde olan bir aile. Ailenin genç bireylerinden Ferhat Ataoğlu Salon Ataoğlu ile harika bir esere daha imza attılar.
Bu haber 2018-02-25 23:56:16 eklenmiş ve 1994 kez görüntülenmiştir.

SALON ATAOĞLU- SANCAKTEPEDE HARİKA BİR ESER

 

Ataoğlu Ailesi 50 yıla yakındır inşaat, galeri, turizm-hizmet sektöründe Kars'tan İstanbul'a iş dünyası içinde olan bir aile. Ailenin genç bireylerinden Ferhat Ataoğlu Salon Ataoğlu ile harika bir esere daha imza attılar. 

 

Ferhat Ataoğlu

Ataoğlu İnşaat, Galeri Ataoğlu, Salon Ataoğlu gibi inşaat, otomotiv, turizm-hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların bünyesinde yer aldığı iş dünyası açısından önemli bir gurup.

 

Bu aileden Kasım Ataoğlu, Ataoğlu İnşaatla Sancaktepe İlçesi başta olmak üzere İst. Anadolu Yakasında birbirinden güzel yüzlerce projeye imza atarken, aileden genç -girişimci siyasal bilgiler mezunu Ferhat Ataoğlu ise arkadaşı Rahmi Tunç'la birlikte Salon Ataoğlu diye  harika bir eser hayata geçirmiş bulunmaktadırlar.

 

SALON ATAOĞLU-TIKLAYINIZ...

2017 yılında faaliyete geçirilen Salon Ataoğlu 3 katlı binanın üst katında 900 m2 olarak Ataoğlu İnşaat  tarafından inşa edilmiş harikulade bir eser. Bin kişilik salonuyla her tür organizasyonun yapıldığı bir şaheser ortaya çıkarılmış. Salon yeni olmasına rağmen Ferhat Ataoğlu'nun genç yaşına rağmen  toplumsal alana duyarlılığı, toplumsal alana desteği, salonun uygun fiyatı, 5 yıldızlı mimarisiyle birçok dernek ve STK'nın takdirini kazanmış, giderek en çok tercih edilen mekanlar arasına girmiş bulunmaktadır. Salon Ataoğlu,  düğün, dernek, konferans, gün-gece kutlamaları başta olmak üzere hertür organizasyonun yapıldığı  bir mekan olarak giderek  öne çıkmaktadır. 

ETİKETLER : SALON ATAOĞLU- SANCAKTEPEDE HARİKA BİR ESER
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA