ÖNDER ÇAPAN İTO MECLİS ÜYESİ ADAYI...

İş adamlarımızdan Önder Çapan 9 Nisan'da yapılacak olan İTO (İstanbul Ticaret Odası) seçimlerinde 74. Komitede Meclis Üyesi adayı olduğunu açıkladı.
Bu haber 2018-02-25 23:53:04 eklenmiş ve 2848 kez görüntülenmiştir.

ÖNDER ÇAPAN İTO MECLİS ÜYESİ ADAYI...

 

Grup Çapan Et'le et ve et ürünleri sektöründe, Arnavutköy, Habipler, Sultangazi gibi ilçelerde hayata geçirdiği Çapan-Et şarküteri ve marketleriyle, Sivil toplum -STK'larda üstlendiği görev ve misyonlarıyla öne çıkan iş adamı Önder Çapan 9 Nisan'da yapılacak olan İTO (İstanbul Ticaret Odası) seçimlerinde 74. Komitede Meclis Üyesi adayı olduğunu açıkladı.

Çapan 5 yıldan fazladır İTO üyesi.  İTO'da toplamda 81 komite bulunmaktadır.  Bu komiteler 81 sektörden oluşmaktadır. Bu sektörlerde  firmalar, şirketler yer almaktadır. Çapan'ın aday olduğu 74. komite et ve et ürünlerinin içinde yer aldığı sektörü, firmaları temsil etmektedir. Çapan, Tümkiad başta olmak üzere STK'ların da desteklediği en güçlü adaylar arasında.

 

Çapan Aynı Zamanda Tümkiad ve Bölge STK'larımızın da İTO'daki Adayı...

 

İş ve STK Yaşamı iç-içe geçen Çapan, günümüzde binlerce üyesi olan ve giderek Türkiye'nin en büyük iş adamları örgütüne dönüşen TÜMKİAD (Tüm Sanayici-Girişimci İş Adamları Derneği) kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesi de olan  Önder Çapan 2015-16 yıllarında Arnavutköy KAİ Derneğinin bir dönem başkanlık, İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Bşk Vekili, Türkiye Beyaz Ay Derneğinde Denetim Kurulu Üyesi, Köyü olan Senemoğlu Derneğinde YK üyesi, aynı zamanda iş adamları ile ilgili bir dernek olan Tümkiad Derneğininde üyesi. Nasılki gelişmiş ülkelerde bir vatandaş birden fazla STK'da yer alıyor özne oluyorsa aynı gelişmişliği Çapanın şahsında fazlasıyla görülmektedir...

 

Çapan bir taraftan iş dünyası içinde istikrarlı bir şekilde büyürken, diğer yandan toplumuna halkına hizmete yarışan bir birey.  iş hayatı kadar önem verdiği bir diğer alan ise toplumsal alan bu anlamda ulusal bazda hizmet veren Tümkiad başta olmak üzere, Arnavutköy'den Sultangazi'ye uzanan çizgide köy, il, ilçe, ulusal bazlı birçok derneğe üye, yk üyesi, bazılarında denetleme kurulu üyesi, bazılarında yönetici. Milli-manevi değerlerine bağlı topluma hizmeti hakka hizmet belleyen güzel bir insan.  Derneklerimizin en çok sevip saydığı bireylerden biri.

Çapan,  Serhatlılar olarak bulunduğumuz metroplode daha güçlü olmak için, sorun-sıkıntılarımıza birlikte çözüm üretmek için, bulunduğumuz şehri yönetmek için 74. komitede yer alan üye hemşerilerimiz başta olmak üzere STK'ların ve hemşeri camiamızın desteklerini beklediklerini de ifade ettiler.

 

ÖNDER ÇAPAN KİMDİR, GRUP ÇAPAN ET DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

ETİKETLER : ÖNDER ÇAPAN İTO MECLİS ÜYESİ ADAYI...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA