ARDA-FED YİNE Mİ ZARAR ETDİ...!

23 Şubat Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü tüm Türkiye’de coşku içinde kutlandı.Arda-Fedin kutlamasında da Fakir Yılmazın yine zarar ettiği iddia edildi.
Bu haber 2018-02-25 23:46:59 eklenmiş ve 1758 kez görüntülenmiştir.

ARDA-FED YİNE Mİ ZARAR ETDİ...!

 

23 Şubat Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü tüm Türkiye’de coşku içinde kutlandı.Arda-Fedin kutlamasında da Fakir Yılmazın yine zarar ettiği iddia edildi. 

 

1,5 milyon insanın katıldığı, en az 1 milyon gibi bir rakam gelir hesabın çıkacağı Ardahan Tanıtım günlerinin ardından zarar ettiğini açıklayan nasıl zarar kar ettiğine dair yönetiminin dahi haberinin olmadığı Arda-Fed Fakir Yılmazın ellerinde iyece oyuncağa dönüştü. Son gelen iddialara göre 23 Şubat Ardahan Tanıtım günleriyle ilgili yaptığı son etkinlikte de zara etmiş.

 

1,5 milyon insanın katıldığı, tüm Ardahanlıların destek verdiği bir etkinlikte 1 milyonluk hesap kayıpken... Bu devasa etkinlikte zarar eden Fakir başkan katılımın olmadığı son etkinlikte kar etse zaten abesle iştigal olurdu. (DKM Analiz)

 

Her yıl dernekler, Stk’lar ve Ardahanlılar tarafından yurdun dört bir yanında düzenlenen etkinlikler ile kutlanan Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun bu yıl 97. Yıl dönümü yine coşku ile kutlandı.

 

Günler öncesinden başlayan hazırlıklar sonucunda bu yıl 23 Şubat İstanbul’da başta Ardahan dernekler federasyonu Arda/Fed tarafından Bakırköy belediyesine ait olan Botanik parkta anadolu yakasında ise Sancaktepe Ardahan il derneği tarafından ise Sancaktepe 1001 düğün salonunda düzenlenen devasa organizasyon ile kutlanırken bazı dernekler tarafından ise yurdun farklı kesimlerinde kutlandı KARSAD Kars, Ardahan, Iğdır ve yöresi sanatçılar derneği tarafından ise sanatçı Mehmet Yılmaz ve Murat Zorba’nın hazırlayıp sunduğu sahibininde Ardahan’lı olduğu Yıldız TV ekranlarında canlı yayında kutlandı.

 

Yinemi Zarar Ettiler…

Düzenlenen gecelerin hemen ardından ise merakla beklenen soru daha önce Maltepe etkinlik alanında düzenlediği tanıtım günlerinde 54 bin tl zarar ettiğini söyleyen Arda/Fed,in 23 Şubat’dan karmı yoksa zararmı ettiği düşünülürken çok geçmeden kokusu yayılmaya kulaktan kulağa duyulmaya başladı sonuç ise yine hüsran görünüyor.

 

Tanıtım günlerinde 54 bin tl zararın nasıl ve ne şekilde edildiği kamu oyu ile halen paylaşılmaması kafaları karıştırırken 23 Şubat,da henüz nekadar ve neden zarar ettiği başta basın mensupları olmakla beraber Ardahanlılar tarafından merak konusu oldu.

 

Söylentiler ve sosyal medyada paylaşılan resimler ile birlikte gecede yapılan canlı yayınlarda katılımın oldukça az olduğu gözden kaçmazken bir çok köy derneğinin Arda/Fed,i protesto etmek amacı ile geceye katılım sağlamayacağı söylentilerininde asılsız olmadığı ve İstanbul’da önde gelen derneklerden Avrupa Yakası Ardahanlılar derneği yönetiminin ve Pendik ile Beykoz Ardahan derneklerininde Sancaktepe’de düzenlenen geceyi tercih etmeleri oysaki 54 üye derneği olduğu halde sadece birkaç derneğin geceye katılması ve bir çok denek tarafından protesto edilmesi dikkatlerden kaçmadı böylelikle Arda/Fed, in Ardahanlıların gözünde yavaş yavaş eriyerek eski ihtişamını kaybetmeye başladığı bir kere daha anlaşılmış oldu.

 

Hasan Tik- Mercek

ETİKETLER : ARDA-FED YİNE Mİ ZARAR ETDİ...!
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA