TALAY ve DEMİR AİLESİNDEN İKİ VEFAT...

Tekin Talay'ın babası 5 şubat tarihinde hakkın rahmetine kavuşurken bu haftada Hakkı Demir'in annesi Nebahat Demir hakkın rahmetine kavuşan hemşerimiz oldu. Beykoz Yeni Mahallede ikamet eden hemşerimiz Celal Avşar'ı ziyaret etdik...
Bu haber 2018-02-13 20:56:53 eklenmiş ve 2581 kez görüntülenmiştir.

TALAY ve DEMİR AİLESİNDEN İKİ VEFAT...

 

Ocak Ayının sonlarında geçirdiği rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan iş adamlarımızdan inşaat sektöründe müteahhitlik yapan Tekin Talay'ın babası 5 şubat tarihinde hakkın rahmetine kavuşurken bu haftada  (12 Şubat)  Demokrat Parti İstanbul İl Başkanlığını yapan iş ve siyaset dünyamızın önde gelen bireylerinden olan inşaatçı Hakkı Demir'in annesi Nebahat Demir hakkın rahmetine kavuşan hemşerimiz oldu. Nebahat Demir aynı zamanda iş -stk dünyamızın önde gelen temsilcilerinden, bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden  CF İnşaatın sahibi Şeref Talayın ablasıydı. Cenaze Çekmeköy Ensar Caminde Kılınan öğle namazının ardından aynı bölgede Çarşamba günü (13-Şubat) defin edildi. Demirin babası ise 2017 yılında hakkın rahmetine kavuşmuştu.

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve takım elbise

Hakkı demir

Öğle namazına mütakip çekmeköy merkez mah .mezarlığındaki aile kabristanına defin edilecektirHer iki cenazeye de iş-STK dünyamız başta olmak  binlerce hemşerimiz  katılarak Talay ve Demir ailelerinin acısını paylaştılar. Vefat eden hemşerilerimize Allahtan Rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz.

 

CELAL AMCAMIZA  DA  GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK...

 Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürümede zorluk çeken  Beykoz Yeni Mahallede ikamet eden hemşerimiz Celal Avşar'ı Doğu Medya olarak evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

 

 

Celal Avşar Seyran Marketleri sahibi Suat Avşar'la Gölgeli Eğitime Destek Derneği Başkanı Fuat Avşar'ın, Turizm hizmet sektöründe faaliyet gösteren Ayhan Avşar'ın babası. Celal amcamız bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden biri olduğu gibi, gerek STK alanında gerekse turizm-hizmet sektöründe, gıda sektöründe faaliyet gösteren, Suat Avşar gibi şaşmaz bir milli görüş çizgisinde siyaset yapan bölgemizden herkesin sevip saydığı insanlar, hayırlı evlatlar  yetiştiren bir baba.  Rahatsızlığını duyar duymaz kendisini ziyaret ettiğimiz gibi, ailevi nedenlerden dolayı sorun ve sıkıntıları olan başka hemşerilerimizi de ziyaret ederek elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık.   

ETİKETLER : TALAY ve DEMİR AİLESİNDEN İKİ VEFAT...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA