TÜMKİAD SALONLARA SIĞMAMAYA BAŞLADI...

Başkanın yoğun gündeminden dolayı kendisine ulaşamayınca kurucu kadro içinde yer alan Profesyonel Temizlik Hizmetleri Firmasının sahibi Zafer Sural'a TÜMKİAD'ı sorduk.
Bu haber 2018-02-10 14:20:31 eklenmiş ve 1382 kez görüntülenmiştir.

TÜMKİAD SALONLARA SIĞMAMAYA BAŞLADI...

 

2017 Yılında 150 kurucu üye ile Nihat Tanrıkulu başkanlığında kurulan bu anlamda kurucu kadrosuyla Türkiye STK tarihinde büyük bir devrime imza atan TÜMKİAD artık salonlara sığmıyor.

 

Başkanın yoğun gündeminden dolayı kendisine ulaşamayınca kurucu kadro içinde yer alan    Profesyonel Temizlik Hizmetleri Firmasının sahibi Zafer Sural'a TÜMKİAD'ı sorduk.

 

Sural, iki cümle ile özetlersek, TÜMKİAD 'ın  ortaya çıkışının ana felsefesi, Tanış-tanıştır, işini büyüt, kendini büyüt, ülkeni büyüttür... dedi.

 

 Ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısına duyarlı iş adamlarıyla  yola çıkan, Tüm Kalkınma işadamları  ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Toplumsal çıkarları, ülke çıkarlarını herşeyin önünde tutan, genç , girişimci, atılımcı, ülke ve toplum sorunlarına duyarlı, İlkeli, Başarılı ve inançlı kadroların bir araya gelmesiyle oluştu.

 

Yapısal  olarak sosyo-ekonomik Sosyal, ekonomik ilerleme ve toplumsal girişimciler birliği olarak bütünleşen bu güçlü yapı , ülke meselelerine duyarlı İşadamlarını birbiriyle buluşturarak  önemli bir güç ortaya çıkardı.   

 

 Sural, TÜMKİAD,  milli manevi insani değerlere bağlı  vatandaşı özne olarak alan ülkeyi ülkenin çıkarlarını herşeyin üstünde tutan,  üye iş adamlarının birbiriyle iletişimlerini sağlayarak iş hacimlerini büyütmeye yönelik Türkiye tarihinin en büyük i,ş adamları örgütü çıkışıdır.

 

Ortaya çıkış amacımız ülkemizin çıkarlarını baz alan, ülkemizin geçmişinde çokça gördüğümüz proje STK olayını bitirmeye yönelik milli manevi bir  çıkıştır. Bünyemizde  her görüş ,ırk ,renk , cinsten insan birarada bulunmaktadır. Hepimizin ortak paydası, iş dünyamızı milli manevi değerlerle ülke çıkarları doğrultusunda  iş hacimlerini büyütmektir. İş dünyasının büyümesine ülke çıkarlarını kendi kişisel çıkarları önünde tutan güzel ve ahlaklı insanları birbiri ile buluşturmaktır, bu anlamda iş hacimlerini büyütmeye yöneliktir.

TÜMKİAD 'ın en büyük misyonlarından biri de eski Türkiye alışkanlıkları olan ülkemiz STK'larını, iş dünyasını ülkemizin ve vatandaşımızın çıkarlarının aleyhine kullanan anlayışları tarihe gömerek vatandaşın kendisinin özne olduğu kurumsal bir yapılanma ortaya çıkararak iş dünyamızın değişik odaklar tarafından kullanılmasını engellemeye yöneliktir. Bu anlamda Türkiye tarihinde TÜMKİAD bir ilktir. Ortaya çıkışı ile de Türkiye iş dünyasının  en büyük devrimci çıkışıdır.

Doğal olarak eleştireler olacak, projeleriniz nedir, nelerdir diye soranlar olacaktır. Hepsine tek cevabımız vardır:

 Toplumsal çıkarları, ülke çıkarlarını herşeyin önünde tutan, iş dünyamızın birbiryle tanışma ve kayanşmasını sağlayan, bu tanışma ve kaynaşma neticesinde de birbirleriyle ticaret hacimlerini artırarak ülkemize daha fazla katma değer, katkı yapmaktır. TÜMKİAD 'ın  ortaya çıkışının ana felsefesi budur. Tanış-tanıştır, işini büyüt, kendini büyüt, ülkeni büyüttür. Bu anlamda tek öznemiz insandır, vatandaştır.

Milli-manevi değerlerine bağlı ülke çıkarlarını kişisel çıkarları üstünde tutan, kimsenin rengine, ırkına, dünya görüşüne bakmayan binlerce iş adamını, büyü, ülkeni büyüt şiarııyla aynı çatı altında toparladık. Bu çatı altında iş dünyamızı kişisel amaç-çıkarları doğrultusunda yanıltmaya, kullanmaya kimsenin gücünün yetmeyeceği gibi bu analyışlara sahip olanların da bu çatı altında asla yeri olmayacaktır...

 

 

TÜMKİAD- ADRES-İLETİŞİM TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : TÜMKİAD SALONLARA SIĞMAMAYA BAŞLADI...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA