RANT UĞRUNA ASIRLIK FİDANLIĞI YOK EDİYORLAR...

Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri toplantısında konuyu gündeme getiren Hemşerimiz Sarıyer CHP Meclis Üyesi Ekrem Tekçe, rant uğruna asri fidanlık yok edilmeye çalışılıyor dedi...
Bu haber 2018-02-10 13:23:35 eklenmiş ve 2171 kez görüntülenmiştir.

RANT UĞRUNA ASIRLIK FİDANLIĞI YOK EDİYORLAR...

 

İl Özel İdaresine bağlı olan Sarıyer-Çayır başındaki asri fidanlık İBB'ye geçtiğinden beri fidanlık olmaktan çıkarılarak önce kum deposu, ardından da harfiyat kamyonlarının girip çıktığı bir alana dönüşmeye başladı. İBB'ye geçtiğinden beri asırlık fidanlığı yok etmek için oyun üstüne oyun sergilenmeye başlandı.

 

Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri toplantısında konuyu gündeme getiren Hemşerimiz Sarıyer CHP Meclis Üyesi Ekrem Tekçe, asri fidanlığın Sarıyer Belediyesine devrini isterken, asri fidanlığında bir yaşam alanına çevrilmesini istediler.

Tekçe, iki yıldan fazladır kum deposu olarak kullanılan şimdi de kamyonlarla hafriyat taşınıyor. Sarıyer Çayırbaşı'nda yaşayan bir vatandaş olarak, bir Çayırbaşı çocuğu olarak da bu durumdan rahatsızız dediler.

 

FİDANLIK SARIYER BELEDİYESİNE VERİLSİN...

İstanbul'un tarihi, kültürel, doğal yapısıyla oynamak bu şehre bu ülkeye yapılabilecek en büyük ihanettir. Son 10-15 yılda İstanbul'da gözleri ranttan başka birşey görmeyen bir güruh oluştu. Bu şehri doğal alanları başta olmak üzere işi kitabına uydurarak... yemek-yutmak için en ufak fırsatı kaçırmıyorlar.  Buradan iktidara sesleniyoruz bu güruhu engelleyin. Bu şehrin tarihi, kültürel doğal yapısına kimsenin el uzatmasına ne Sarıyer halkı, nede İstanbullular olarak müsaade etmeyeceğiz. Tekçe, Çayırbaşında tek yaşam alanı olan fidanlığın Sarıyer Belediyesine devrini, buranın yaşam alanına çevrilmesini, halkın nefes alacağı bir alan olmasını, Sarıyer'de hastaneye gelenlerin dinleneceği bir alan olmasını istediler. Fidanlıkla oynama sürerse tüm Sarıyer halkının karşı çıkacağını belirten Tekçe, rantiyeci güruhlar oyun yaparsa, o fidanlığı başlarına yıkarız dediler.

 

 

ETİKETLER : Hemşerimiz Sarıyer CHP Meclis Üyesi Ekrem Tekçe rant uğruna asri fidanlık yok edilmeye çalışılıyor dedi...
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA