Erdoğan Çağımızın Selâhaddîn Eyyûbî'sidir

Kürdistanlı Feqi'ler (Kurd-Din Alimleri) Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Erdoğan Çağımızın Selâhaddîn Eyyûbî'sidir" dediler.
Bu haber 2018-02-04 20:44:58 eklenmiş ve 1567 kez görüntülenmiştir.

Erdoğan Çağımızın Selâhaddîn Eyyûbî'sidir

 

Kürdistanlı Feqi'ler (Kurd-Din Alimleri) Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Erdoğan Çağımızın Selâhaddîn Eyyûbî'sidir" dediler.

 

Osmanlı ve Çarlığın yıkımının üzerinden geçen bir asırdan günümüze Çin'in sınırlarından Afrika'nın derinliklerine siyonist-haçlı zihniyetin halklara dayattığı sömürü-soykırım, terörizm, işgal, diktatörlükler... giderek bütün dünya insanlığını, aklı selimle hareket eden devlet erkanını, bilim adamından sıradan insana milyarlarca insanı rahatsız etmeye başladı.

 

Türkiye'nin yürüttüğü siyaset  sayesinde dünyanın siyonist-haçlı kuşatmayı gördüğünü belirten Kurd Feqiler, bu zihniyetin en büyük işgal hedefinin Kürdistan olduğunu artık bütün dünya bilmektedir. Günümüzde kurdurulan uydu-uyduruk devletler eliyle Kürdistan'ın parça-parça edildiğini, bu  devletlerden Ermenistan'ında Kürdistan'ın bir parçası olduğunu önümüzdeki zaman diliminde Ermeni halkının da bu sahte sınırı kaldırıp Türkiye ile birleşeceklerini  ifade ettiler. Türkiye'nin terörizme karşı yürüttüğü mücadelenin yavaş - yavaş Kudüs'e kadar ilerleyeceğini, ala nihaye Kudüs'ten Afganistan'a Müslüman ülkeler ve halklar arasında suni-sahte sınırların kaldırılacağı gerçeğini bütün dünya hem görecek hem de kabullenecektir.

 

Bu siyonist-haçlı savaş bütün dünyayı geren, insanlığı bitiren ölümü, soykırımı, işgali, böl-parçala-yut planlarını, terörizmi, terör orduları-kiralık katilleri, lejyonları... bütün dünya nezdinde meşru hale getirme savaşıdır.  Bunlar Müslüman Kurd halkını kendi coğrafyalarında soykırıma uğratmak için şeytanın aklına gelmeyen oyun ve planlarla Kurd halkına karşı yüzyıllardır saldırıya geçmişlerdir. Türkiye öncülüğünde siyonist-haçlı işgale karşı başlayan savaş herşeyden önce Kürdler arasına döşenen sahte suni sınırları bitirecek, herşeyden önce Kürtleri birbiriyle, buluşturacaktır...  

 

 

Başkomutan Erdoğan'ın, Türkiye'nin girişimiyle dünya büyük bir yıkımdan-savaştan kurtarılıyor. İnsani-İslami yarar açısından baktığımızda Türkiye ortaçağda dünyayı karanlığa boğmaya çalışan haçlı zihniyetin günümüzde ki versiyonu olan  siyonist-haçlı zihniyeti tarihe gömmektedir. Bu anlamda Erdoğan yüzyılımızın Selâhaddîn Eyyûbî'sidir, ve bütün Müslüman Kurd halkı kendisiyle beraberdirler. Allah ordumuzu, milletimizi, bütün mazlum milletleri şeytanın ve şeytanın uşaklığını yapan siyonist-haçlı zihniyetten, şeytanın ordularının şerrinden korusun diye dua ettiler... 

ETİKETLER : Erdoğan Çağımızın Selâhaddîn Eyyûbî'sidir
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA