SARIYER SIRTLARINDAN SANCAKTEPEYE İŞ DÜNYAMIZ...

Sarıyer Sırtlarından Sancaktepe'ye, Samandıra içlerine iş dünyamız harika eserlere harika girişimcilik örneklerine imza atıyorlar.
Bu haber 2018-01-22 12:19:30 eklenmiş ve 1308 kez görüntülenmiştir.

SARIYER SIRTLARINDAN SANCAKTEPEYE İŞ DÜNYAMIZ...

 

Sarıyer Sırtlarından Sancaktepe'ye, Samandıra içlerine iş dünyamız harika eserlere harika girişimcilik örneklerine imza atıyorlar.

 

Sarıyer dendiğinde iş dünyamız açısından tartışmasız en önemli firmalarımızdan biri deniz ve su ürünleri dağıtım ağı ile ülkemizin önde gelen firmalarından Saffet Balıkçılık ulusal bazda bir firma olarak ilk sırada yer alır. Sadece İstanbul yada Türkiye'de değil Dr. Fitto Markası gibi yurtdışına ihracat alanında da uluslar arası başarılara imza atan firmalarımız giderek çoğalmaktadır.

 

Sarıyer sırtlarında mimari açıdan, doğallık ve lezzet açısından iş dünyamızın girişimci genç beyinleri 2018 yılında Av Balık, Av Restaurant diye bir harika esere daha imza attılar. Aynı yerde 2007'den beri hizmet veren Koç Balık ise adeta İstanbul'un ünlülerinin birbiriyle buluştuğu bir mekan olarak öne çıkmaktadır. Her iki mekan saklı birer bahçe gibi durmaktadırlar.

 

HİKMET USTA OCAKBAŞI ET RESTAURANTLA EŞSİZ BİR GİRİŞİMCİLİK ÖRNEĞİNE İMZA ATTILAR...

 

Sarıyer'den İstanbul Anadolu Yakasına geçtiğimizde Samandıra'nın merkezinde yer alan Hikmet Usta Ocakbaşı Et Lokantası benzersiz konumu, geniş iç ve dış salonlarıyla, yan yana dizilen ocak başlarıyla, ister kendin pişir ye, ister personel servisinizi yapsın tek kelime ile et alanında harikulade bir mekan ortaya çıkarılmış.

 

Değişik il ve bölgelerden üç arkadaş, 2015 yılında İstanbul Anadolu Yakasının en önemli et mekanı, kebap mekanı  olan Hikmet Usta Ocakbaşı Et Lokantası projesini hayata geçirerek benzersiz güzellikte bir mekan ortaya çıkardılar.

 

 

Yine bu bölgede Sancaktepe-Sultanbeyli Vestel Yetkili Bayii olan Öztürk kardeşler gibi birbirinden değerli yüzlerce hemşerilerimiz iş dünyası açısından ülkemize önemli katma değerler katmaktadırlar.

 

SAFFET BALIKÇILIK TIKLAYINIZ...

 

AV BALIK -AV RESTAURANT TIKLAYINIZ...

 

 

DR. FİTTO TIKLAYINIZ...

 

 

KOÇ BALIK TIKLAYINIZ...

 

 

 

HİKMET USTA OCAKBAŞI ET RESTAURANT

 


SULTANBEYLİ SANCAKTEPE VESTEL BAYİ...

ETİKETLER : SARIYER SIRTLARINDAN SANCAKTEPEYE İŞ DÜNYAMIZ...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA