DOĞAN ŞENTÜRK'DE AVŞAR CAFE'NİN MÜDAVİMLERİ ARASINA GİRDİ...

Maltepe sahilinde deniz ve adalar manzaralı, Avşar Cafe-Restaurant bir taraftan Fox Tv Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk gibi insanları ağırlarken diğer yandan birçok dernek, şirket yönetimleri bu nadide mekanda bir araya gelmeye başladılar.
Bu haber 2018-01-13 07:42:31 eklenmiş ve 2017 kez görüntülenmiştir.

 

DOĞAN ŞENTÜRK'DE AVŞAR CAFE'NİN MÜDAVİMLERİ ARASINA GİRDİ...

 

Maltepe sahilinde deniz ve adalar manzaralı, Avşar Cafe-Restaurant bir taraftan Fox Tv Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk gibi insanları ağırlarken diğer yandan birçok dernek, şirket  yönetimleri bu nadide mekanda bir araya gelmeye başladılar.

 

Geçen hafta Avşar Cafe -Restaurant Doğan Şentürk başta olmak üzere birçok ünlüyü, birbirinden değerli konukları ağırladı. Birçok firma ve STK'nın da birbiriyle buluştuğu mekan olmaya başladı.

 

Avşar Cafe'yi öne çıkaran en önemli özelliği kullandığı ürün konseptinin kahvaltıdan ana yemeğe tamamen doğal olması. Sunulan kaz eti tamamıyla doğal. Müşteri bu doğallığı ve tadı keşfettiğinden dolayı giderek öne çıkan bir mekan olmaya başladı.

 

Arev Başkanı İlter Avşarın Babası Turan Avşarın işlettiği Avşar Cafe-Restaurant  hem fiyat-hem kalite-hemde doğal ürün konsepti açısından Maltepe Dragos sahillerinde yer alan en önemli cafe-restaurant.  Restaurantın giderek öne çıkan bir diğer  özelliği de Serhat bölgesi STK'ları da artık burada bir araya gelip toplantı yapmaları...

 

 

AVŞAR CAFE RESTAURANT

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

TIKLAYINIZ...


 

 

ETİKETLER : DOĞAN ŞENTÜRK'DE AVŞAR CAFE'NİN MÜDAVİMLERİ ARASINA GİRDİ...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA