BEYKOZ'UN EN ÖNEMLİ STK'LARINDAN BİRİ YENİ MAHALLE SPOR KULÜBÜ

Beykozun En Başarılı STK'larından biri olan Recai Çelik'in Başkanı olduğu Yeni Mahalle Spor Kulübü 1997 Yılında Kuruldu. Futbol, Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol, Dallarında
Bu haber 2018-01-09 16:55:44 eklenmiş ve 1968 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ'UN EN ÖNEMLİ STK'LARINDAN BİRİ YENİ MAHALLE SPOR KULÜBÜ

 

Beykozun En Başarılı STK'larından biri olan  Recai Çelik'in Başkanı  olduğu Yeni Mahalle  Spor Kulübü 1997 Yılında Kuruldu. Futbol, Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol,  Dallarında Hizmet veren kulüp gençliğin kötü alışkanlıklardan koruyan çok önemli bir misyon yürütmektedir.

 

 STK  (Sivil Toplum Örgütleri)-Derneklerin en asli görevlerinden biri toplumu, toplumsal alanı yozlaşma ve çürümeden kurtarmaktır.  Toplumun temelini ise gençlik oluşturur. Genç nesiller  bilimde, sanatta, kültürde, sporda ne kadar iyiyse yaşadıkları  yer ve ülkede ona göre şekillenir.

 

1997 Yıl'ında Profesyonel bir  hakem olan Hasan Çoban tarafından kurulan Yeni Mahalle  Spor Kulübü kısa zamanda büyük başarılara imza atmaya başladı.

 

İlk kurulduğu yıllarda sadece fubol dalında hizmet veren kulüp 2016 yılında başkanlığa gelen Recayi Çelik'le adeta uçmaya başladı. Çelik dönemi ile birlikte  futbol branşının yanı sıra, masa tenisi, basketbol, veleybol branşlarında da sporcu  yetişmeye başladı. Günümüzde 100 yakın sporcu kulübün bünyesinde yer almaktadır.

Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Recayi Çelik

Geçen dönem yerel yönetim seçimlerinde DSP'den Beykoz Bld. Bşk Adayı'da olan Çelik mütevazi, çalışkan, toplumsal alana duyarlı kişiliği ile de büyük takdir toplamıştı.

 

 

Beykoz'un en büyük mahallelerinden olan, en çok genç nüfusun bulunduğu Yeni Mahallede böylesine başarılı bir spor kulübü Beykoz'a yapılabilecek en büyük iyilik, STK alanında da büyük bir başarıdır. Çelik ve yönetimi gençliğin kötü alışkanlıklar, uyuşturucu belası ve birçok olumsuz durumdan çıkararak sporu sevdirerek genç ve sağlıklı nesillerin yetişmesine öncülük etmektedirler. Yeni Mahalle Spor Kulübü toplumsal alana katkı bakımından Beykoz'un en önemli STK'larından biri olmayı başardı. Bu kulübümüz sayesinde gençler kötü alışkanlıklardan, çetlerin tuzaklarına düşmekten... kurtuldukları gibi yüzlerce genç sporcu da yetişmeye müsabakalarda da büyük başarılara imza atmaya başladılar.

 

YENİ MAHALLE SPOR KULÜBÜ TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : BEYKOZ STK YENİ MAHALLE SPOR KULÜBÜ RECAYİ ÇELİK
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA