ADİL USTA, BİR ŞUBE YETMEYİNCE ESENYURT'TA 2. ŞUBEYİ AÇTI...

Adil Usta Adil Kebap -Pide ve Lahmacun Salonu gıda ve hizmet sektöründe Esenyurt'un simgelerinden biri. Bir şube yetmeyince 2. açtılar. Adil Usta Adil Kebap -Pide ve Lahmacun Salonu, Adil Usta Adil Kebap -Pide ve Lahmacun Salonlarına dönüştüler.
Bu haber 2018-01-08 10:37:25 eklenmiş ve 4016 kez görüntülenmiştir.

ADİL USTA, BİR ŞUBE YETMEYİNCE  ESENYURT'TA  2. ŞUBEYİ AÇTI...

 

Esenyurt Köyiçi, Esenyurt Meydanında yer alan Adil Usta Adil  Kebap -Pide ve Lahmacun Salonu  gıda ve hizmet sektöründe Esenyurt'un simgelerinden biri. Bir şube yetmeyince 2. açtılar. Adil Usta Adil  Kebap -Pide ve Lahmacun Salonu, Adil Usta Adil  Kebap -Pide ve Lahmacun Salonlarına dönüştüler.

 

Yaklaşık olarak 30 yıldır gıda ve hizmet sektöründe hizmet veren Adil Usta Kebap -Pide ve Lahmacun Salonu Esenyurt Köyiçindeki mekanla hizmet vermede yetersiz kalması, Adil Usta'ya yoğun talep nedeniyle  Adil Usta 19 Mayıs Bulvarında 2. Şubeyi açmak zorunda kaldı.

 

2017 yılının son aylarından itibaren faaliyete geçmeye başlayan  Adil Usta'nın 1. şubesi Esenyurt 19 Mayıs bulvarında, Esenyurt   gökdelenleri arasında yerini alırken,  faaliyete geçer geçmez Esenyurtlular başta olmak üzere İstanbulluların en çok tercih ettiği mekanlar arasına girmeyi başardı.

 

Adil Usta Kebap -Pide ve Lahmacun Salonlarının bulunduğu bölgede yemek ve hizmet sektöründe 1.olarak tercih edilmelerinin ana nedeni, doğal, yerli, helal ürün konseptlerinin yanı sıra kebap-pide lahmacun gibi yemek çeşitleri açısından da 1 numara olmaları. Adil Usta'nın yaptığı karışık kebabıü ürünlerindeki tat  ve lezzeti İstanbulun başka bir mekanında bulmak adeta imkansız.

 

Bazı şeyleri söz ve kelamla, yazı ile anlatmak imkansız ama Adil Usta'nın karışık kebabından, kebap-pide çeşitlerinden yediğinizde başka bir mekanı artık gözünüz görmez.  O tatlar her zaman damağınızda kalır.

 

Adil Usta'nın sahibi ve işletmecisi Adil Özer Ardahan STK yapılanmasında da,i STK ve Sivil Topluma  önde gelen duyarlı hemşerilerimizin başında gelmektedir. Bölgemizin birçok derneğine üye, yk üyeliğinin yanı sıra, Esenyurtta bir plaza şeklinde yükselen, kendine ait mülkiyeti olan Qellık (Çobanlı) Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğinin kurcu başkanı, 1-2 dönemde bu derneğimizde başkanlık yapan bir isim. Ve bölgemizi ilgilendiren birçok etkinliğe sesiz-sedasız katılıp maddi-manevi desteğini sunan bir kişilik. Adil Usta Kebap Salonlarının başında bulunan oğlu genç-girişimci iş adamı Kadir Özer ise her konuda babasını geçecek karakterde  tek kelime ile dört-dörtlük genç ve girişimci bir işadamı, halkın sevip saydığı bir kanaat önderi...

 

ADİL USTA MERKEZ TIKLAYINIZ...

 

 

ADİL USTA ŞUBE TIKLAYINIZ...

 

 

ADİL USTA HABER FOTO GALERİ TIKLAYINIZ

 

  

ETİKETLER : ADİL USTA BİR ŞUBE YETMEYİNCE ESENYURT'TA 2. ŞUBEYİ AÇTI...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA