VOLKAN YILMAZ'I SON YOLCULUĞUNDA BİNLER UĞURLADI...

Yerel Ve Ulusal Basının Beykoz'da Trafik Kazası: 1 Ölü şeklinde haberini işlediği hemşerimiz Volkan Yılmaz'ın cenazesi Cumartesi Günü Beykoz Merkez camiinde kılınan öğle namazının ardından Beykoz Şahinkaya mezarlığına defin edildi.
Bu haber 2018-01-08 10:14:59 eklenmiş ve 2109 kez görüntülenmiştir.

VOLKAN YILMAZ'I SON YOLCULUĞUNDA BİNLER UĞURLADI...

 

Geçen Hafta Perşembe Günü (4-Ocak 2018) Yerel Ve Ulusal Basının Beykoz'da Trafik Kazası: 1 Ölü şeklinde haberini işlediği  hemşerimiz Volkan Yılmaz'ın cenazesi Cumartesi Günü Beykoz Merkez camiinde kılınan öğle namazının ardından Beykoz Şahinkaya mezarlığına defin edildi.

 

Meydana gelen trafik kazasında, Beykoz'da servis minibüsüyle çarpışma sonucu  motosikletin sürücüsü Volkan Yılmaz hayatını kaybetmişti. Volkan Yılmaz'ın (30) kullandığı motosiklet ile R.K. (53) idaresindeki servis minibüsü, Sahip Molla Caddesi'nde trafik ışıkları mevkisinde çarpışmış, Kazada ağır yaralanan Yılmaz, Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yılmaz kurtulamamış, Minibüsün sürücüsü ise  gözaltına alınmıştı.

 

Kaza sonucu Yılmaz'ın cenazesi  adli tıpa kaldırılmıştı. Adli tıpta yapılan işlemlerin ardından Cumartesi günü kılınan cenaze namazının ardından defin edilmişti.

 

Bu elim kaza sonucu binlerce hemşerimiz Yılmaz'ı son yolculuğunda birlikte uğurladılar.Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Latif Yılmaz ve yönetimi başta olmak üzere  onlarca derneğimiz İş-STK dünyamız Yılmazların acısını paylaştı.

 

Hoçvan Federasyonu üyesi Panig Derneği Başkanı Memet Yıldız  ve yönetimi her zaman olduğu gibi taziye çadırı  ve alt yapı hizmetlerini sunarak üzerine düşeni laiki ile yerine getirdi.

 

Defin işlemlerinin ardından köklü bir gelenek olan yemek ikramı yapıldı. Yılmaz Ailesi, Panig Derneğinin kurduğu taziye çadırında taziyeleri kabul etdi.

 

Doğu Medya Ailesi ve Hoçvan STK'ları olarak genç yaşta hayatını kayb eden volkan kardeşimize Allahtan Rahmet Yılmaz Ailesi başta olmak üzere yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

 

ETİKETLER : VOLKAN YILMAZ'I SON YOLCULUĞUNDA BİNLER UĞURLADI...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA