ARDAHAN'DAN İSTANBUL'A GRUP ÇAPANET'LE BİR GIDA DEVİ ORTAYA ÇIKARDILAR...

Çapan Kardeşler, Ardahan'dan başlayarak İstanbul'a uzanan çizgide Ardahan'dan İstanbul'a bir gıda devine dönüşen Grup Çapanet Et firmasını aile olarak hayata geçirdiler. .
Bu haber 2017-12-26 08:44:06 eklenmiş ve 3437 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN'DAN İSTANBUL'A  GRUP ÇAPANET'LE   BİR GIDA DEVİ ORTAYA ÇIKARDILAR...

 

Grup Çapan Et firması Ardahan Göle'den İstanbul'a uzanan bir başarı öyküsü. . Önder Çapan ve Kardeşleri  90'lı yıllardan beri bölgede baba mesleği olan gıda sektöründe giderek büyüyen bir çizginin günümüzdeki temsilcileri. Çapan Kardeşler, Ardahan'dan başlayarak İstanbul'a uzanan çizgide Ardahan'dan İstanbul'a bir gıda devine dönüşen  Grup Çapanet Et  firmasını aile olarak hayata geçirdiler.

 

Önder Çapan ve Kardeşlerinin sahibi olduğu Grup Çapan Et'in temelleri  1998-2004 yılları arasında Ardahan'a kadar uzanmaktadır. Aile bu yıllarda mandıra ürünleri (süt vfe süt ürünleri), market işi ile iş hayatına atıldı.

 

 

FİRMANIN TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

1997 yılında İstanbul'a gelen Önder Çapan 2006 yılında Arnavutköy'de bugünkü Grup Çapan Et zincirinin ana halkası olan gıda-market-şarküteri üzerine iş yapan Arnavutköy Grup Çapanet'i kardeşleriyle birlikte hayata geçirerek Ardahan'dan sonra İstanbul'da da gıda sektörüne girdi.

 

Arnavutköy'ün Ardından Habibler ve Sultangazi Grup Çapan Et şubeleriyle Arnavutköy'den Sultangaziye uzanan çizgide market zincirini oluşturdu.

 

ÖNDER ÇAPAN'IN TANIYALIM-ÖNDER ÇAPAN KİMDİR...

 

Çapan 1978 Göle-Ardahan Doğumlu. 1998 yılında İstanbul'a geldi. Birçok iş adamımız gibi hayat üniversitesinden mezun. Çapan bir taraftan iş dünyası içinde istikrarlı bir şekilde büyürken, diğer yandan toplumuna halkına hizmete yarışan bir birey.  iş hayatı kadar önem verdiği bir diğer alan ise toplumsal alan bu anlamda Arnavutköy'den Sultangazi'ye uzanan çizgide köy, il, ilçe, ulusal bazlı birçok derneğe üye, yk üyesi, bazılarında denetleme kurulu üyesi, bazılarında yönetici. Milli-manevi değerlerine bağlı topluma hizmeti hakka hizmet belleyen güzel bir insan.  Derneklerimizin en çok sevip saydığı bireylerden biri.

 

İŞ ve STK YAŞAMI İÇ-İÇE...

 

Önder Çapan 2015-16 yıllarında Arnavutköy KAİ Derneğinin bir dönem başkanlık, İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Bşk Vekili, Türkiye Beyaz Ay Derneğinde Denetim Kurulu Üyesi, Köyü olan Senemoğlu Derneğinde YK üyesi, aynı zamanda iş adamları ile ilgili bir dernek olan Tümkiad Derneğininde üyesi. Nasılki gelişmiş ülkelerde bir vatandaş birden fazla STK'da yer alıyor özne oluyorsa aynı gelişmişliği Çapanın şahsında fazlasıyla görülmektedir...

 

 

 

ETİKETLER : ARDAHAN'DAN İSTANBUL'A GRUP ÇAPANET'LE BİR GIDA DEVİ ORTAYA ÇIKARDILAR...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA