ZARAB, TR’Yİ YIKMA, DARBE YAPMA PLANININ BİR PARÇASI…

90’lardan beri Derin ABD Ortadoğuya yönelerek İsrail dışındaki tüm halkları ve milletleri düşürmek, köleleştirmek için büyük bir atağa geçti. Irak Suriye Mısır Kurdistan, Filistin, Afganistan yakıp yıktılar.
Bu haber 2017-11-30 07:31:40 eklenmiş ve 965 kez görüntülenmiştir.

ZARAB, TR’Yİ YIKMA, DARBE YAPMA  PLANININ BİR PARÇASI…

 

90’lardan beri Derin ABD Ortadoğuya yönelerek İsrail dışındaki tüm halkları ve milletleri düşürmek, köleleştirmek için büyük bir atağa geçti. Irak Suriye Mısır Kurdistan, Filistin, Afganistan yakıp yıktılar. Alana terör örgütleri döşediler, canlarının istemediği her rejmi yerle bir ettiler. Yerlerine katilleri, teröristleri, sisi gibi diktatörleri döşediler.

 

Kürdistanda Kürt coğrafyasının gerçek sahibi Suriyeli Kürt aile aşiretleri gizli bir soykırıma tabi tutarak darma dağın ettiler. Irak Kurdistanında coğrafyanın gerçek sahiplerini yerle bir ettiler. Golan Tepelerinden Kurdistanın en ücra köşelerine kadar Siyonist firmalar ve yerli uşakları, ajanları  Kürtlerin tüm maddi manevi hazinelerine kondular.

 

Aynı katil sürüsü nasıl Afrikada bir maden bulduğunda oradaki insanları soykırıma tabi tutup gömdükten sonra üstüne fabrikasını petrol istasyonunu kuruyorsa son 200 yıldır merkezinde Kürtlerin yer aldığı aynı planı Kürdistan başta olmak üzere bütün Osmanlı coğrafyasında devreye koymuş bulunmaktadır.

 

Ama ne yapıp edip Kürtleri TR ile çatıştırmayı ve TR’yi yıkmayı beceremediler. Katil sürüleri on trilyon dolarlar harcayıp terörizmle halkları soykırıma uğratırken, maddi, manevi hazinelerine konarken herşey hukuka uygun, ama TR İranla ticaret yaparken hukuksuzluk gibi komedilerle sadece kendilerini kandırabilirler. Dünya uyandı. Katil derin siyonist ABD ve İsrail gibi türevlerinin oyunlarını  yiyen yok…

 

Zarab itirafcı oldu haberimizde de belirttiğimiz gibi Zarab bir mosad-cia  ajanıdır. Derin siyonist molla rejmi ile siyonist israilin çok önceden hayata geçirdikleri ortak bir projedir. Çok önceden düşünülmüş TR’yi nasıl köşeye sıkıştırırız babında TR’deki zayıf karektersiz rüşvetci kişiler üzerinden TR’ye nasıl zarar verebiliriz, TR’yi nasıl yıkabiliriz… oyunlarının oynatıldığı  rolunu ustaca oynayan bir ajandır. Ajan olduğunun en büyük isbatı da kendi ayağıyla kalkıp ABD’ye gitmesi…

 

Zarab balonu da ellerinde patlayacaktır. Trump ve ekibi dönen oyunun farkındalar. TR  Natodan çıkarsa bu katil sürülerinin tüm Ortadoğu ve İslam coğrafyasında işleri biter. Ya TR ile direkt savaşı göze almak, yada oyunlarına son vermek zorunda kalacaklar.

 

İşin özü Zarab, Kılıçdaroğlu vb. ki CHP zaten özü itibarı ile bu halkın ve halkın değerlerinin düşmanıdır. İstaiklal mahkemeleri, Dersim, Ağrı, Zilan, Erzincan, Amed  TC Kürt soykırımı, Musul Kerkükün TR'den koparılması, TR'nin sahte suni sınırlarla ablukaya alınması... siyonist TC kurucu kadrosunun eseridir. CHP’nin bu soykırım ve oyunları bu ihanetçi yapılanmanın yeri ve zamanı geldiğinde nasıl harekkete geçtiğinin de en açık örnekleridir…

 

2019’da Türkiye Halkları CHP’yi tarihe gömeceklerdir. Bu parti ülkenin siyasi hayatından çıkacaktır…

 

TR’de vatandaş ülkesinin selameti için canını dişine takıp mücadele ederken, koltuk kapan hırsızlık, yolsuzluk yapan, koltukların verdiği güçle ülkeyi ve halkı soynalar, ZARABIN KAÇIRILMASINA GÖZ YUMANLAR... yukarda vurguladığımız ihanetçilerle aynı katagoride yer alan insanlardır. Halkın, milletin emanetine sadık kalmama, hırsızlık, rüşvet, soygun da ihanetin en katmerlisidir... 

 

İranda Zarab gibi Zencani adında bir ajan çıktı. İran Rejmi bu işleri iyi bildiği için cia dan mosadan önce kapıp içeri tıkadı. Kuşun kaçmasına, kaçırılmasına izin vermedi. TR devlet olarak Zarab kuşunu elinden kaçırarak direkt Cumhurbaşkanı ve devleti derin ABD'nin abdye ve bu derin güce uşaklık yapan, çalışan  fetö terörünün operasyonuna açık hale getiren kim varsa yargılanmalı, en ağır cezalara çarptırılmalıdırlar. Olay TR'ye karşı küresel bir ihanet operasyonudur. Bu anlamda her vatandaş uyanık olup yerliyabancı ihanet şebekelerinin oyunununa gelmemelidir...

 

Basından….

 

AK Parti'li Vekilden Kulisleri Hareketlendiren Sözler: Zarrab'ın Gidişi Planın Parçası, Göz Yuman Soruşturulsun

 

AK Parti İstanbul milletvekili Mustafa Şentop, ABD'de yargılanan Zarrab'la ilgili olarak "Türkiye'den gidişi planın bir parçasıdır. Eşi ve çocuğu kamuflajdı. Gidişine göz yuman soruşturulsun" dedi.

 

ABD'de İran'a yönelik yaptırımları ihlal konusunda görülen davada itiraflarda bulunmaya başlayan Reza Zarrab'la ilgili kulisleri sallayan iddialar da gelmeye başladı. AK Parti İstanbul milletvekili Mustafa Şentop, Zarrab'ın Türkiye'den çıkışına göz yumulmasıyla ilgili soruşturma başlatılmasını istedi.

 

KULİSLERDE DOLAŞAN İDDİA

 

AK Parti kulislerinde Reza Zarrab'ın Mart 2016'da Türkiye'den Amerika'ya gidilişine nasıl göz yumulduğuna ilişkin tartışma var. Kulislerde dolaşan iddiaya göre Zarrab, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu'ndan güvence istedi. Ancak Davutoğlu vermedi. Bunun üzerine İstanbul Tarabya'da ABD istihbaratıyla görüşen Zarrab itiraflarda bulunmak üzere anlaşma yaparak Amerika'ya gitti.

"ZARRAB'IN TÜRKİYE'DEN GİDİŞİ PLANIN BİR PARÇASI"

 

Mustafa Şentop da TBMM'de gazetecilerle sohbet ederken Zarrab'ın gidişindeki organizasyonun ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi. Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın aktardığı bilgiye göre Şentop gazetecilere şunları söyledi:

"Zarrab'ın Türkiye'den gidişinin, bu planının bir parçası olduğu üzerinde düşünmek gerekir. Dolayısıyla onun gidişinde dahli olanların, yardımcı olanların, göz yumanların da mutlaka araştırılması lazım. Kimin ihmali var ona bakıp işe oradan başlamak lazım. Bu operasyon çerçevesinde bir ihanet işidir. Bu ihanetin, Zarrab'ın Türkiye'den gidişi konusunda da bir organizasyon boyutu olduğunu düşünüyorum."

 

 

"MASUMHANE GİDİŞ SÜSÜ VERİLDİ"

 

Mustafa Şentop Zarrab'ın gidişiyle ilgili tahminini de şöyle açıkladı:


"Bu gidişe masumhane bir gidiş süsü verilmiştir. Karısı ve çocuğuyla birlikte gidiyordu. Ben bunun bir örtü, bir kamuflaj olduğunu düşünüyorum."

ETİKETLER : ZARAB TR’Yİ YIKMA DARBE YAPMA PLANININ BİR PARÇASI…
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA