KARSLI ÖZBİR AİLESİNİ DİRİ-DİRİ YAKMAYA ÇALIŞTILAR…

Kürt İdris'in Çocukları Oturdukları Villada Az Daha Diri Diri Yanacaklardı…
Bu haber 2017-11-29 08:21:51 eklenmiş ve 9883 kez görüntülenmiştir.

KARSLI ÖZBİR AİLESİNİ DİRİ-DİRİ YAKMAYA ÇALIŞTILAR…

 

Kürt İdris'in Çocukları Oturdukları Villada Az Daha Diri Diri Yanacaklardı…

 

Geçmişin diktatör, puta tapıcı, soykırımcı, ırkçı TC rejminde garibanın, zulme uğrayanın, çete ve mafyalar tarafından ablukaya alınan iş adamının, her renk, cins, görüşten zulme ve baskıya uğrayanların sığındığı bir liman vardı. Adı Ünlü bir Kabadayıya Çıkan Kürt İdris lakaplı İdris Özbirdi.

 

Ne demek istediğimiufak bir örnekle açıklayalım…

 

70-80 Yıllar. Birgün Rahmetli İdris Özbir’e  bir elektirik su faturası geliyor. Fatura Karköy Eminönü civarında bir Ermeni vatandaşın.  Ama faturada resi olarak Özbir’in fabrikanın ortağı  ve sahibi olduğu yazıyor. Özbir kalkıp fabrikaya gidiyor. Sahibiyle tanışıyor. Bu fabrikayı ne zaman aldım, nasıl ortak oldum diye soruyor. Vatandaş ağam diyor, çetler, mafyalar, pislikler… Süri haraç, baskı canıma tak etdi. Bu işi nasıl çözerim diye düşünürken sizin isminiz beynimde şimşek gibi çaktı. Gerekli evraklaı düzenleyerek sizi ortak yaptım. Gelen Mafya ve çetelere burası İdris Ağanın deyince it sürüleri arkalrına bakmadan uzaklaştılar. Ve bir daha b yönlü rahatsız eden olmadı. Siz bu şehrin, ülkenin adalet terazisisiniz diyor...

 

Bu örnekten de anlaşıldığı gibi, adaletin, hukukun hakın olmadığı o karanlık dönemlerde Kürt İdris mafyaların, çetelerin, halk düşmanlarının… korkulu rüyasıydı. Adaletin, hakkın, hukukun olmadığı, vatandaşın halaç pamuğu gibi ezildiği…o dönemlerde adaletin, hakkın,  hukukun sağlanmasında başlı başına bir ekoldu.

 

TR’de ki gizli ırkçı-nazi zihniyetliler  kundaklama yoluna giderek çocuk-yaşlı ayırımı yapmadan nazi ruhuyla aileye karşı bir kundaklama eylemine giriştiler. Serhat STK’ları ve sivil toplum örgütleri olarak bu kundaklamayı kınıyor, bu kundaklamanın faillerinin acilen açığa çıkarılmasını istiyoruz…

Doğu Medya olarak  Özbir Ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kundakçıların bir an önce yakalanmasını istiyoruz…

 

BASINDAN…

 

Bir döneme damga vuran Kürt İdris lakaplı merhum kabadayı İdris Özbir'in kızı ve oğlu, yaşadıkları villada çıkan yangında diri diri yanmaktan son anda komşularının yardımıyla kurtuldular.

 

Kürt İdris lakaplı merhum kabadayı İdris Özbir'in kızı Kudret Özbir Albayrak ile birlikte Özbir'in ağabeyi Rüstem Özbir ve yengesinin yaşadıkları villada yangın çıktı. Özbir ailesi yanmaktan son anda kurtuldu.

Eşi Cevat Albayrak ile boşanma haberleriyle gündeme gelen merhum kabadayı Kürt İdris lakaplı İdris Özbir'in kızı Kudret Özbir Albayrak'ın mahkeme kanalı ile aile konutu şerhi konmuş oturduğu evi henüz belirlenemeyen bir sebeple yandı.

 

YANGINA UYKUDA YAKALANDILAR

 

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre; Gece yarısı çıkan yangında Kudret Özbir Albayrak ile birlikte Özbir'in ağabeyi Rüstem Özbir ve yengesi yanmaktan son anda kurtuldu. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın, Özbir ailesi uykudayken yaşandı. Yangın villanın alt katında çıktığı için ilk anda fark edilmedi. Alevler üst kata sirayet ettiğinde Özbir ailesi uykudan uyandırıldı. Komşularının yardımıyla çıkarıldı. Dumandan etkilenenlere ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafdından ilk müdahale yapıldı.

Kürt İdris lakaplı İdris Özbir'in oğlu ve aynı zamanda Kudret Özbir Albayrak'ın abisi olan Ali Özbir ise bilindiği üzere sunucu Esra Erol ile evli...

 

KUNDAKLAMA OLABİLİR

 

 

İlk incelemelede yangının bahçedeki aydınlatmayı sağlayan elektrik kontağından çıktığı degerlendirilirken, camların kırıulıp ateşin içeri bu alandan girmesi ise şüphelere neden oldu. Olay ile ilgili açıklama yapan Kudret Özbir Albayrak'ın avukatı Alev Çelik yangının kundaklama olabileceğini savundu.

ETİKETLER : KARSLI ÖZBİR AİLESİNİ DİRİ-DİRİ YAKMAYA ÇALIŞTILAR…
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA