ESKİ DERNEK BAŞKANLARIMIZDAN RUSTEM DEMİRİN ANNESİ VEFAT ETDİ...

Kars-Ardahan- Iğdır'ın Kars olarak tek il olduğu zamanlarda Beykoz'da dernek başkanlığı yapan ve Beykoz Yeni Mahallede ikamet eden Rustem Demir'in annesi veat etdi.
Bu haber 2017-11-11 21:33:45 eklenmiş ve 937 kez görüntülenmiştir.

ESKİ DERNEK BAŞKANLARIMIZDAN RUSTEM DEMİRİN ANNESİ VEFAT ETDİ...

 

Kars-Ardahan- Iğdır'ın  Kars olarak tek il olduğu zamanlarda Beykoz'da dernek başkanlığı yapan ve Beykoz  Yeni Mahallede ikamet eden Rustem Demir'in annesi veat etdi.

 

TRT santçısı da bölgemizin önde gelen sanatçılarından Sanatçı Neşe Demir'inde babaannesi olan Demirin cenaze namazı Beykoz merkez camiinde kılnarak Şahinkaya Mezarlığına defin edildi.

 

Cenazeye yüzlerce hemşerimiz katılarak  Rustem  Demir başta olmak üzere Demir Ailesine taziyelerini sundular.

 

PANİG DERNEĞİ YİNE FARKINI ORTAYA KOYDU...

 

İş-Siyaset-STK dünyasından da yüzlerce insanın katıldığı cenaze töreninde Panig Derneği sabah saatlerinden itibaren hazırlıklarını yaparak Şahinkaya'da mezarlığa yakın bir noktada taziye çadırını kurdular. Taziye gelen insanlara adetlerimizde olduğu üzere yemek ikramında bulunuldu. 

 

Dernek  ortaya koyduğu hizmetleriyle tüm Ardahanlıların takdirini kazandığı gibi, Beykoz'da doğu bölgesi nüfusunun adeta belediyesi görevini de görmektedir. Ardahan ve Serhat bölgesi söz konusu olduğunda, düğün, cenaze, etkinlikler ... Panig Derneği başkan ve yönetimi hazırolda halkın hizmetinde bölgemizin en kurumsal derneklerinden biri...

Rustem Demirin Annesinin cenazesinde de her zaman olduğu gibi mükemmel bir hizmet ortaya koydular, halkın takdirini aldılar...

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

 

FEVZİ ŞİRİN'İN 7'Sİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU...

Fevzi Şirin için en önemli adetlerimizden biri olan Kuran ve Mevlit okutma etkinliği yapıldı. Yine Yeni mahallede ikamet eden ve geçen hafta vefat eden Fevzi Şirin için Yeni Mahllede bulunan evlerinde Kuran-i Kerim ve Mevlit okutuldu.

 

Şirinlerin 4-5 katlı binaları mevlit için gelenlerle doldu taştı. Yüzlerce insan mevlite katıldı. Kuran okundu dualar edildi.

 

ETİKETLER : ESKİ DERNEK BAŞKANLARIMIZDAN RUSTEM DEMİRİN ANNESİ VEFAT ETDİ...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA