Putin '' Dostluk Nişanını'' Kime Verdi

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin çözümünde büyük rol oynayan eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Rusya lideri Putin tarafından 'Devlet Nişanı' ile ödüllendirildi.
Bu haber 2017-11-06 17:43:41 eklenmiş ve 689 kez görüntülenmiştir.

Putin '' Dostluk Nişanını'' Kime Verdi

 

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin çözümünde büyük rol oynayan eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Rusya lideri Putin tarafından 'Devlet Nişanı' ile ödüllendirildi. Rusya Ulusal Birlik Günü dolayısıyla Moskova'daki Kremlin Sarayı'nda düzenlenen törende Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, işadamı Çağlar'la aynı masayı paylaştı.

 

Çağlar, "Türk ve Rus halkları arasındaki dostluğun pekişmesi için milli liderimiz Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Sayın Vladimir Vladimiroviç Putin'in üstlendikleri asil görevlerinde kısmen de olsa yer almanın mutluluğu ve gururunu yaşamaktayım" diye konuştu. Erdoğan ve Putin'in dünyanın en önemli liderlerleri olduğunu belirten Çağlar, "Liderlerin net duruşu, hem Rus uçağına saldırı konusundaki düşmanlarımızın provokasyonunun meydana getirdiği geçici zorlukları aşmamızı hem de Türkiye ve Rusya arasındaki iyi ilişkileri onarmamızı sağladı.

 

Bu iki lider bütün dünyada barışın korunmasında önderlik rolü oynamaktadırlar. Rusya'daki eski dostlarım, ülkelerimizin arasında doğan geçici zorlukları yenme yollarını bulma konusunda liderlerimize yardımcı oldular. Başta Erdoğan'a ve Devleti Dostluk Nişanı'nı uygun gören Putin'e teşekkür ediyorum" dedi.

ETİKETLER : Putin '' Dostluk Nişanını'' Kime Verdi
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA