KÜRDİSTAN ve KÜRTLER KONUSUNDA ABD- RUSYA İTTİFAKI DOĞMAYA BAŞLADI...

Dünya genelinde İngiliz-Amerika, Alman-Franasız... Siyonist haçlı gladiolar, istihbarat örgütleri birbirlerine kılıç çekmiş durumdalar. Dünyanın heryerinde sadece buz dağının tepesini gördüğümüz derin bir savaş yaşanıyor.
Bu haber 2017-10-31 18:02:33 eklenmiş ve 815 kez görüntülenmiştir.

KÜRDİSTAN ve KÜRTLER KONUSUNDA ABD- RUSYA İTTİFAKI DOĞMAYA BAŞLADI...

 

Dünya genelinde İngiliz-Amerika, Alman-Franasız... Siyonist haçlı gladiolar, istihbarat örgütleri  birbirlerine kılıç çekmiş durumdalar. Dünyanın heryerinde sadece buz dağının tepesini gördüğümüz derin bir savaş yaşanıyor. Küresel katil firmalar dünyayı bölüşemiyorlar. Kendilerini deşifre eden Trump yönetimini devirmek -Amerikayı birbütün olarak yıkmak için amansız bir savaş sürüyor...

 

Bu sisli ve karanlık ortamda dünya ve dünya devletleri yıllardır dile getirdiğimiz bir gerçeği farketmeye başladılar. Kürdistan ve Kürtler güçlendikçe, Kürdistanda terör ve kaos bittikçe dünyada da olumlu gelişmeler yaşanacağını fark etmeye başladılar. Bu anlamda Kürtler ve Kürdistan konusunda ABD-Rusya ittifakı doğmaya başladı...

 

Ruslar Astena toplantısına Kürtleri davet ederken,  ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster: 'İransız güçlü bir Irak' güçlenmiş Kürdistan'a bağlı' diyerek Kürdistandaki kaosun, işgalin, sahte suni sınırların tüm dünyayı etkilediğini geçte olsa kavramaya, anlamaya başladılar...

 

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster: 'İransız güçlü bir Irak' güçlenmiş Kürdistan'a bağlı...

 

 ABD / Irak / Kürdistan Bölgesi - ZERnews: ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Herbert McMaster, ABD'nin "İran etkisinde olmayan güçlü bir Irak" istediklerini söyledi.

 

Başkent Washington'da yaptığı konuşmasında McMaster, ABD'nin "İran etkisinde olmayan güçlü bir Irak" istediklerini belirtirken, "güçlü bir Irak'ın, güçlenmiş bir Kürdistan Bölgesi'ne bağlı olduğunu" ifade etti.

 

McMaster, Kürdistan Bölgesi'yle köklü bir ilişkiye sahip olduklarına vurgu yaparken, Kürdistan'daki Erbil, Süleymaniye ve Duhok şehirlerini ziyaret ettiği zaman kendisini Avrupa'da gibi hissettiğini de sözlerine ekledi.

 

Rusya, 'Suriye Halklarının Kongresi'ne Kürtleri davet etti

Rusya, 'Suriye Halklarının Kongresi'ne Kürtleri davet etti

Suriye / Rojava Haberleri -  Rusya'nın, Kasım ayı ortasında düzenlemeyi planladığı 'Suriye Halklarının Kongresi'ne Rojava'daki Kuzey Suriye Demokratik Federasyonu yetkililerini de davet ettiği açıklanırken, Kürt tarafının ise  davete olumlu yaklaştığı belirtildi.

Rusya’nın Suriye’de barış için düzenlenmesi planlanan "Suriye Halklarının Kongresi"ne Rojava’daki Kuzey Suriye Demokratik Federasyonu yetkililerini de davet ettiği belirtildi.

Kuzey Suriye Demokratik Federasyonu’na danışmanlık yapan Badran Jia KurdReuters’a açıklamasında Rusya’dan davet aldıklarını söyledi.

Badran Jia Kurd, "Meseleyi gözden geçiriyoruz ve tavrımız şu ana dek olumlu" diye konuştu.

Rusya yönetimi, Suriye’de barış süreci kapsamında "Suriye Halklarının Kongresi"düzenlemek yönünde girişim başlatmıştı.

İlk olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açıkladığı kongrenin mümkün olan en geniş katılımla, Kasım ortasında Soçi’de düzenlenmesi planlanıyor.

ETİKETLER : KÜRDİSTAN ve KÜRTLER KONUSUNDA ABD- RUSYA İTTİFAKI DOĞMAYA BAŞLADI...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA