SARIYER-KİREÇBURNUNDA BOĞAZIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATIYORLAR...

Sarıyer İstanbul'un en şirin, en güzel ilçelerinden biri. Karşı karşıya olduğu Beykoz İlçesiyle birlikte Boğazın incisi. Boğaz ve sahil şeridinden iç bölgelere hemşerilerimiz Turizm-hizmet sektörü başta olmak üzere ülke ekonomisine önemli katkı ve katma değer katanların başında gelmektedirler.
Bu haber 2017-10-26 10:48:33 eklenmiş ve 2018 kez görüntülenmiştir.

SARIYER-KİREÇBURNUNDA  BOĞAZIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATIYORLAR...

 

Sarıyer İstanbul'un en şirin, en güzel ilçelerinden biri. Karşı karşıya olduğu Beykoz İlçesiyle birlikte Boğazın incisi. Boğaz ve sahil şeridinden iç bölgelere hemşerilerimiz Turizm-hizmet sektörü başta olmak üzere ülke ekonomisine önemli katkı ve katma değer katanların başında gelmektedirler.

 

Boğazın bu incisinde Kireçburnu'nda Turizm ve hizmet sektöründe Mer Balık'a, Paella Restaurant, Kireçburnu Balıkçısı, Bafra Karafırın...  gibi İstanbul Boğazı, Galata Köprüsü ve İstanbul'un birçok ilçesinde olduğu gibi Sarıyer Kireç Burnunda  da turizm-hizmet sektöründe birbirinden değerli hemşerilerimiz bu sektörde hizmet sunmaktadırlar.

 

 

 

TURİZM -HİZMET SEKTÖRÜNDE BOĞAZIN YÜKSELEN GENÇ YILDIZLARINDAN BİRİ KENAN YILDIZ...

 

Sarıyer Kireç Burnunda Mer Balık, Paella Restaurant'ın işletmecilerinden genç iş adamlarımızdan Kenan Yıldız, İstanbul Boğazından Çanakkale'ye, buradan İzmir ve TR'nin bir çok ilinde; bölgesinde işlettiği mekanlarla giderek öne çıkan genç bir iş adamı.

 

Yıldız 30'lu yaşlarda olmasına rağmen Sarıyer Kireç burnundan, İstanbul Boğazından Çanakkale'ye, buradan İzmir'e  Turizm -Hizmet sektöründe işlettiği  mekanlarla öne çıktığı gibi, yaptığı yatırımlarla hemşerilerimiz başta olmak üzere yüzlerce insanı istihdam etmekte, ülke ekonomisine önemli katma değer ve katkı sunmaktadır. İş dünyasındaki bu başarısını toplumsal alana da yansıtabilen STK'lara da önemli katkıları olan ender iş adamlarından biri.

 

Turizm-Hizmet Sektörünün Yükselen genç devi olarak karşımıza çıkan Kenan Yıldız, Aslen Ardahanlı, 79 İstanbul Sarıyer Doğumlu, Sarıyer Meslek Lisesi mezunu.

 

Osmanlı döneminde sancakbeyliği olan ARDAHAN-Hoçvan Nahiyesinin Sancakbeylerinden İzzet beyin Torunu. Bu anlamda Serhat bölgesinin en önemli ailelerinden Yıldız ailesinden. Turizm-Hizmet sektöründen tanıdığımız aynı aileden Bayram -Vahit Yıldızların da yakın akrabası. Yıldız genç yaşta ortaya koyduğu bu başarısıyla hemşerilerimiz başta olmak üzere herkesimin takdirini kazanan  bir isim.

 

MER BALIK BÜTÜN DETAYLAR TIKLAYINIZ...

 

 

TAM BİR İSTANBUL BEYEFENDİSİ ve  AŞİRET ÇOCUĞU...

 

Bafra Fırının İşletmecilerinden Halit Alparslan tam bir İstanbul beyefendisi. Ağrılı Celali Aşiretinden. Karadeniz Kültürü ile o kadar iç-içe geçmiş ki işlettiği mekanı ve sunulan Karadeniz bölgesinin  o eşsiz lezzetlerini tatığınızda kendisini Karadenizli saf-halis bir Laz zan ediyorsunuz. Bir başka deyişle istisnalar dışında sistemin-siyasetin  ayrıştırma, ötekileştirme dili ve anlayışı halkta olduğu gibi iş dünyasında da  yerle bir edilmiş Karadenizli ortaklarıyla hemşerilerimizin işlettiği mekanlar Türkiye Mozaiğinin kültürel zenginliğini gözler önüne sermektedir.

 

BOĞAZIN EN ÜNLÜ-UZMAN ŞEFİ ALİCAN UYMAZ...

 

Mekanın bir başka güzel özelliği uzman kadrosu. Turizm-Hizmet sektörünün İstanbul'daki en önemli yöneticilerinden şeflerinden biri olan Ardahanlı hemşerimiz Alican Uymaz bu mekanda şef. Mekan, sahil ve Boğaza sıfır noktasında Kireçburnu ve Çayırbaşına dönüşte İstanbul Boğazının köşe başını kapan harika manzarası ve uzman kadrosuyla  sizi karşılamaktadır.

 

BAFRA KARAFIRIN TÜM DETAYLAR TIKLAYINIZ...

 

 

 

Mer Balık, Paella, Kireçburnu Balıkçısı insanı Boğazın eşsiz güzelliği ve manzarasında cezb ederken, deniz ürünleri eşssiz tat lezzetlerde adeta sanat eserlerine dönüşmektedir.

 

Yıldız'ın ve Alparslan'ın yanı sıra Kireçburnunda  bu sektörde birer marka haline gelen Boğazın incilerinden Paella Restaurnatla Çetin Şit, Kireçburnu Balıkçısıyla Murat Demir, Turgut Yıldız gibi  önde gelen hemşerilerimiz bu sektörde hizmet sunmaktadırlar.

 

Çetin Şit ve Murat Demir uzun yıllardır bu sektörde, Şit, Galata Köprüsünden Sarıyer'e birçok mekan işleten uzun yıllardır bu sektörde olan başarılı bir iş adamı, sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yapan, birçok stk'ya üyeliği, sosyal alana da duyarlılığı ile öne çıkan bir hemşerimiz.

 

 

 

ETİKETLER : SARIYER-KİREÇBURNUNDA BOĞAZIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATIYORLAR...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA