ABD, Kerkük'e dayanan İran Güçleri'ni Resmen Terör-Terörist Listesine Aldı.

ABD, Kürtlere katliam yapmak için Irak Ordusu ve Şii Haşdi Şabi ile beraber Kerkük Sınırın'da ağır silahlarla yer alan İran Devrim Muhafızları Ordusu (Pasdaran) ve İranlı general Kasım Süleymani'ye bağlı Kudüs Tugayları'nı resmen terör listesine aldı.
Bu haber 2017-10-15 02:42:45 eklenmiş ve 925 kez görüntülenmiştir.

ABD, Kerkük'e dayanan İran Güçleri'ni Resmen Terör-Terörist Listesine Aldı.

 

DKM-Ortadoğu-  ABD, Kürtlere katliam yapmak için Irak Ordusu ve Şii Haşdi Şabi ile beraber Kerkük Sınırın'da ağır silahlarla yer alan İran Devrim Muhafızları Ordusu (Pasdaran) ve İranlı general Kasım Süleymani'ye bağlı Kudüs Tugayları'nı resmen terör listesine aldı.

 

Bu gelişme ile birlikte bölge devletlerinden Kürtler ve Kürdistana saldıracak güçler kim olursa olsun terörist ilan edileceği gibi, Kürdistana giderek yerleşen ABD ve Rusya'nın ittifak halinde Kürtlere ve Kürdistana saldırıya karşı oldukları da giderek netleşmeye başladı.

 

İran'ın söz konusu güçleri Kürtlere katliamlar yapmak için Irak Ordusu ve Şii Haşdi Şabi ile beraber Kerkük Sınırın'da ağır silahlarla yer aldığı raporda İran molla terör devletinin Kürtlere saldırısı bu devletin yıkımıyla sonuçlanacağı da raporda yer alan bir başka husus oldu.

 

Bunun yanı sıra İran Devrim Muhafızları Ordusu'na yakın şirketler de kara listeye alındı.

 

Söz konusu İran askeri güçlerinin Ortadoğu'da terörist faaliyetlerde bulunduğu ve terörizmi desteklediği kaydedildi.

 

Kara listeye alınan şirketlerle herhangi bir çalışma yapanlarla, ABD tüm çalışmalarına son vercek. Bu şirketlerle çalışanlar uluslararası yasalara göre yargılanacak.

 

İran'ın Irak ordusu ve Şii Haşdi Şabi'ye hükmeden söz konusu Şii Mezhepçi güçleri özellikle Irak'ta Sünni Arap kadınlarına tecavüz, Sünni Arapları toplu katliamlara uğratmakla ön plana çıkıyor.

 

Koalisyon Güçleri: Kerkük'e saldıranı vururuz - Uçaklar Kerkük semalarında

 

 

Koalisyon Güçleri: Kerkük'e saldıranı vururuz - Uçaklar Kerkük semalarında

 

Kerkük Haberleri - ZERnews: IŞİD'e karşı Uluslararası Koalisyon Güçleri tüm taraflara yaptığı bildirimde "Kerkük'e saldıran kim olursa olsun cevap vereceğiz, saldıracağız" dedi.

Koalisyon Güçleri uçaklarının Kerkük ve bağlı ilçelerin semalarında dolaştığı da gelen bilgiler arasında.

Kerkük Asayiş Sorumlusu Azad Cebari yaptığı açıklamada Uluslararası Koalisyon Güçleri'nin kendileri ile iletişime geçtiğini, Kerkük'e saldıran güçlere karşılık vereceklerine dair bilginin kendilerine iletildiğini kaydetti.

 

Edinilen bilgilere göre, Uluslararası Koalisyon Güçleri savaşa girişenlere, yani savaşı başlatan tarafa, kendilerinin hava saldırısı gerçekleştireceğini söyledi.

 

Irak Hükümeti'nde bağlı Şii Haşdi Şabi Güçleri ve Irak Ordusu bu gece yarısına kadar Peşmerge'nin Kerkük'ten çekilmemesi durumunda saldırı gerçekleştireceklerini söylemişti.

 

 

Kerkük'e dayanan güçlerin arasında ABD'nin yaptırım ve terör listesine aldığı İran ordusu birimleri de var.

 

Dehşet Rapor: Şii Irak Ordusu, Sünni kadınlara tecavüz ediyor

Dehşet Rapor: Şii Irak Ordusu, Sünni kadınlara tecavüz ediyor 

Irak Haberleri - Uluslararası Mülteciler Kurumu (Refugee Internaitonal – RI) yaptığı açıklamada Irak ordusunun IŞİD - DAEŞ'ten kurtarılan Musullu kadınlara İş-İt, Deaş gibi tecavüz ettiğini sunisiyle-şiisiyle asker-terörist fark etmez...Iraktaterörist-asker sınıfının sapık-sapkınlar ordusuna dönüştürüldüklerini açıkladı.

 

Açıklamada söz konusu kadınların IŞİD ile bağlantıları oldukları bahanesi ile cezaevlerine sokulduğu ve burada tecavüz edildiği kaydedildi.

 

Bunun yanı sıra kamptaki çaresiz mültecilere Irak askerlerinin yemek ve erzak karşılığında cinsel ilişki dayattığı da açıklandı.

 

Söz konusu utanç verici olaylar şu kamplarda gerçekleşiyor: Şehame Kampı (Selahaddin), Hemam Ali Kampı (Musul), Cedde (Musul) ve Hit Kampı (Anbar).

 

Detaylı bilgilerin verildiği raporda örneğin şu vakalar anlatıldı:

 

"Irak ordusu yetkilileri bir kadına, 'Eğer kızını askerlerin cinsel ihtiyaçlarını karşılaması için vermezsen, sana erzak vermeyeceğiz' dedi."

 

"Bir kampta da bir kişi hastalandı. Doktora götürmek isteyen ailesine kamp yetkilileri 'Eğer asker ve silahlı milislerin kadınlarınızla yatmasına izin verirseniz, hastaneye gidebilirsiniz' teklifinde bulundu."

 

Bu kin-nefret, tecavüz, katliamların  arkaplanında yüzyıllardır Mezopotamyanın sinsice ırk-mezhep hastalıklarıyla sarılması; ayrıştırılması, Kürdistanın sahte suni sınırlarla parçalanması, ırak-suriye gibi uyduruk devletlerle mezopotamyanın parçalanması, molla rejmi gibi bölge devletlerinin yönetim kadrolarının küresel katil firmalara çalışması, kendi halklarını satmalarından, yanlış yönlendirmelerinden  kaynaklanmaktadır...

 

 

ETİKETLER : ABD Kerkük'e dayanan İran Güçleri'ni Resmen Terör-Terörist Listesine Aldı.
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA