Özel Mediza Hastanesi Bölge Hastanesi Olma Yolunda

Can Holding bünyesinde yer alan ve Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sağlık hizmeti sunan Özel Mediza Hastanesi 5000 m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir. Çevre illerden de hasta alan hastanede tüm alet edevat son sistem medikallardan oluşuyor
Bu haber 2017-09-20 19:09:39 eklenmiş ve 1227 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Doğubayazıt

Modern bir hastanede olması gereken her şeyin bulunduğu Özel Mediza Hastanesi sağlık alanında bölgede bir eksiği tamamlıyor. Can Holding Sağlık Yatırımları yönetim kurulu başkanı Cemal CAN Özel Mediza Hastanesinde basın mensuplarıyla biraraya gelerek hastanedeki yenilikler hakkıında açıklamalarda bulundu. 

Can Holding bünyesinde yer alan ve Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sağlık hizmeti sunan Özel Mediza Hastanesi 5000 m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir. Çevre illerden de hasta alan hastanede tüm alet edevat son sistem medikallardan oluşuyor.  

Can Holding Sağlık Yatırımları yönetim kurulu başkanı Cemal CAN’ın yönetimindeki Özel Mediza Hastanesinin Başhekimliğini Uz. Dr. Hamit Bozyiğit yürütüyor.  Sağlık hizmetleri ve yeni doğan yoğun bakım koordinatörlüğünü ise Erkan AYDIN yapıyor.    

İlk kurulduğu günlerde, 9 uzman kadrosu, 25 Hasta Yatağı, 5 erişkin yoğun bakım, 2 yeni doğan yoğun bakım olarak faaliyet gösteren hastane, 2017 yılı içerisinde mevcut kadro ve yatak sayısında büyümeye gitti, Bugün hastane 17 uzman kadrosu, 50 hasta yatağı, 20 yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 5 erişkin yoğun bakım ünitesi ile ilerleme kaydetmeye devam ediyor.

Hastanenin 2017 yılı içerisinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve radyoloji bölümü görüntüleme ve ultrasonografi , 1,5 tesla kapalı MR ve hastane içi bazı alanların büyümesi için toplam 7,5 milyon TL yatırım yapıldı.

2017 istihdam planması yapılarak mevcut çalışan personel sayısına ek olarak yılın ilk dönemi için 40, 2. Dönemi içinde 40 toplamda 80 personel alımı yapıldı.

Yeni açılan yeni doğan yoğun bakımı 20 küvöz’lü olup 8 adet 3. Seviye 6. Adet 2. Seviye 6 adet 1. Seviyeden oluşuyor. Tıbbi cihaz donanımı açısından üst seviyede olan yenidoğan yoğun bakımı ağrı merkez ve ilçeleri Iğdır merkez ve ilçeleri Kars ve Ardahan illerine hizmet verebilecek kapasitede dizayn edilmiş.

Hastaneden Birkaç Kare:

 

 

ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA