ATALAY’A DERİN IRKÇI SLADIRLARA SERHAT STK’LARI ve Basını TEPKİ GÖSTERDİ…

Türkiye’de yüzyıldır derin güçlerin ajanlığını, uşaklıklarını yapan kalemler Ak Parti ve Erdoğanı Kürtler-Kürdistan konusunda yanıtlmak ve yıkmak için en olmadık maymunlukları sergilemeye başladılar...
Bu haber 2017-09-17 19:35:39 eklenmiş ve 949 kez görüntülenmiştir.

ATALAY’A DERİN IRKÇI SLADIRLARA SERHAT STK’LARI ve Basını TEPKİ GÖSTERDİ…

 

Türkiye’de yüzyıldır derin güçlerin ajanlığını, uşaklıklarını yapan kalemler Ak Parti ve Erdoğanı Kürtler-Kürdistan konusunda yanıtlmak ve yıkmak için en olmadık maymunlukları sergilemeye başladılar...

 

Yüzyıollardır Kürt coğrafyasında küresel katil firmaların döşedikleri uyduruk devletleri, İsrail terör devletini meşru gören bu gizli siyonistler… Öyle bir Türk-Tüerklük edebiyatı yapıyorlar ki… Görende ne yaman milliyetçi diye yer. Bağımsız Kürdistan ve Kürtler yoksa Türkiye’ninde, İranında olamayacağını biliyorlar. Ordaoğuda Kürtler statüsüz kaldıkça İsrail terör devleti gelişiyor, diğer tüm halklar düşüyor. TR’deki siyonist ajanlar bu gerçeği gizlemek için ellerinden gelse Erdoğanın eline kılıç verip hadi cenge yapacaklar. Halbuki bağımsız Kürdistanın hayat bulacağı tek coğrafya Türkiyedir. Türkiyeye bağlandıkça gelişecektir, Türkiyede gelişecektir. Ne çabuk unutuldu. TR üzerinden akdenize açılan Kürt petrrolleri nato-israil tarafından el konulup israil limanlarına çekildiği…

 

Bu siyonist ajnalardan biri de Türk kılığına girerek Doğunun en bilge vekili Atalaya dil uzatmış, bölge STK’ları olarak tek kelime ile kendisine çüş diyoruz…

 

 

İşte O Açıklamalar…

 

AK Parti'ye yakın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan destekçisi Gazeteci Ömer Turan Kuzey Irak'ta yapılacak referandumu destekleyen açıklamaları ile gündeme oturan Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay'a Twitter üzerinden sert eleştiri getirerek aşağıdaki 10 soruyu sormuş.MHP lideri Devlet Bahçeliylede gönül bağı olduğunu belirten Turan'ın sorduğu sorular hayli ilginç.

10. Sayın Orhan Atalay, Türk bayrağı, Türk devletinden rahatsız iseniz, desteklediğiniz Barzaninin yanına gidebilirsiniz. Buyrun gidin.

9. Sayın Atalay, bu dört maddeden bir tanesini bile ölürüz ama değiltirmeyiz, değiştirmeye kalkanı da doğduğuna pişman ederiz.

8. Sayın Atalay, burada Tek millet (Türk milleti), Tek Devlet (Türk devleti), Tek Bayrak (Türk bayrağı), Tek Resmi Dil (Türkçe) var.

7. Sayın Orhan Atalay, Ardahan,Kars ve Iğdır bin yıllık Türk yurdudur, bundan sonrada böyle olacak. Ardahan-Kars-Igdır Türklüğün kalesidir.

6. Sayın Atalay, Türkiye için iki bayraklı, iki hükümet ve meclisli, iki marşlı, iki milletli bir yapıyı savunduğunuz iddiası doğru mu?

5. Sayın Orhan Atalay, çevrenize, 'Arkadaşlarınıza Erdogan da çok milliyetci oldu, bu kabul edilemez, çok ileri gidiyor' dediniz mi?

4. Sayın Orhan Atalay, Tek bayrak açıklaması için Erdogan ile tartıştınız mı? Yüzüne karşı ona rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi?

3. Sayın Orhan Atalay, Cumhurbaşkanımızın tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet açıklamalarından rahatsızlık duyuyormusunuz?

2. Sayın Atalay, Türkiye Barzani ile savaşırsa, siz vekili olduğunuz ve ekmeğini yediğiniz Türkiyeyi yoksa Barzaniyi mi destekliyeceksiniz?

 

1. Sayın Orhan Atalay Kürdistanın kurulmasını destekliyormusunuz? Kürdistan devleti temel ve dini haktır dedininiz mi? @drorhanatalay65

ETİKETLER : ATALAY’A DERİN IRKÇI SLADIRLARA SERHAT STK’LARI ve Basını TEPKİ GÖSTERDİ…
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA