VAHŞET ve BARBARLIK, YAŞLI KADININ CENAZESİNE SALDIRDILAR...

Türkiye'de siyaset o kadar kirli bir noktaya çekildiki, halka öylesine bir kin ve nefret tohumu ekikldiki akıllara zarar veren türden. Ankarada insanlık ve müslümanlıktan ansibini alamayan bir gurup vahşi ırkçı barbar sürüsü HDP'li Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine saldırdı.
Bu haber 2017-09-14 05:33:42 eklenmiş ve 1049 kez görüntülenmiştir.

 

VAHŞET ve BARBARLIK, YAŞLI KADININ  CENAZESİNE SALDIRDILAR...

 

Türkiye'de siyaset o kadar kirli bir noktaya çekildiki, halka öylesine bir kin ve nefret tohumu ekikldiki akıllara zarar veren türden. Ankarada insanlık ve müslümanlıktan ansibini alamayan bir gurup vahşi ırkçı barbar sürüsü HDP'li Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine saldırdı.

 

Cenazenin defin işlemini engellediler. Bu vaka Türkiye'nin yıkılması için gerken kin ve nefret tohumlarının çok ustaca ülke genelinde çok derinden ekildiğini de beraberinde getirdi, KİN VE NEFRETİN BARBARLIĞI VE VAHŞETİ NASIL TETİKLEDİĞİNİ ORTAYA KOYDU...

 

Devletin yapması gereken o cenazeyi oraya gömmek, bu barbarlığı ve ırkçılığı yapanların en ağır cezaya çarptırılmaları. Bu Türkiyeye çok bütük ajanvari piskolojik bir saldırıdır. Sonra biri çıkıp anlamadık demesin. Şimdiden uyarıyoruz.

 

BASINDAN...

Tuğluk'un Annesinin Gömülen Cenazesi Olaylar Nedeniyle Geri Çıkarıldı, Soylu Devreye Girdi

 

HDP'li Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesi sırasında gerginlik yaşandı. Olaylar büyüyüp, cenaze defnedildiği mezardan çıkarılınca İçişleri Bakanı Soylu devreye girdi.

 

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'un annesinin Ankara İncek'teki cenazesinde gergin anlar yaşandı.

MAHALLELİ DEFİN İŞLEMİNE ENGEL OLDU

Tuğluk'un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk'un Gölbaşı ilçesi İncek Mahallesi Mezarlığı'na defnedilmesi sırasında olaylar çıktı. Mahalle sakinleri, Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi'nde yapılan törenin ardından İncik'e getirilen cenazenin buradaki kabristana defnedilmesine engel oldu.

CENAZEYİ MEZARDAN ÇIKARDILAR

Yaşanan gerginliğin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olaylar üzerine definden vazgeçen aile fertleri, cenazeyi defnettikleri kabirden çıkarıp, Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevine götürdü.

 

İÇİŞLERİ BAKANI BÖLGEYE GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman SoyluAnkara Valisi Ercan Topaca ve emniyet yetkilileri, olayların büyümesi üzerine devreye girdi. Gölbaşına gelen Soylu ve Topaca, mahalleliye itidal çağrısında bulundu.

 

Sırrı Sakık: Linç Tehlikesi Yaşadık, Güvenlik Güçleri Seyretti

 

Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesine katılan Sırrı Sakık, cenazeyi hedef alan saldırıyı anlattı: “Birkaç saat boyunca linç tehlikesi yaşadık. Bir güruh saldırdı ve bütün güvenlik güçleri seyretti. Korkunç! Şu anda cümle kuramıyorum, konuşamıyorum. Gördüğüm manzara korkunç, Türkiye yıkıma götürülüyor, ihanetin daniskası yapılıyor, ülke yönetilemiyor...”

 

Saldırganların sayısının gittikçe arttığını kaydeden Sakık, takviye polis ekiplerinin gelmediğini söyledi. Saldırı sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya görüştüğünü aktaran Sırrı Sakık, şöyle devam etti:

 

 

“Toprağın altında buluşmayı bile beceremiyorsak bu iklimi yaratan siyasetçilerin günahı yok mu? Asıl konuşulması gereken budur. Evi İncek’te bir anne. Hep pencereden bakar, beni bu mezara gömün’ dermiş. Onu vasiyeti gereği arzu ettiği mezarlığa gömmeye çalışırken ‘Buraya Kürdü, Aleviyi, Ermeniyi gömdürtmeyiz! Gömerseniz de çıkartır parçalarız!’ diye bağırdılar. İnanabiliyor musunuz? O sırada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu aradım ve konuştum. ‘Durum çok vahim’ dedim. Ancak önce 20-30 kişi olan saldırganların sayısı 100’e çıktı. Takviye polis gelmedi. Saldırganlar polislere adıyla ve ‘… ağabey’ diye hitap ediyorlar; ‘…Ağabey sen de bizim sağa gel’ diye bağırıyorlardı. Bir Kürdün, bir Alevinin, bir Ermeninin bu topraklarda gömülmeye hakkı yok mu? Herkesin bu iklimin nasıl yaratıldığını sorgulaması lazım.”

ETİKETLER : VAHŞET ve BARBARLIK YAŞLI KADININ CENAZEYE SALDIRDILAR...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA