RUSYA TEMSİLCİMİZ MESİH EROLLA GALATA KÖPRÜSÜNDE BULUŞTUK...

Doğu Medya Rusya Temsilcisi Mesih Erolla galata köprüsünde buluştuk, bir taraftan hasret giderdik, diğer yandan yerel, ulusal, küresel anlamda Doğu Medya’nın ulşatığı gücü konuştuk...
Bu haber 2017-09-07 07:54:25 eklenmiş ve 1090 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDYA RUSYA TEMSİLCİMİZ MESİH EROLLA  GALATA KÖPRÜSÜNDE BULUŞTUK...

 

Doğu Medya Rusya Temsilcisi Mesih Erolla galata köprüsünde buluştuk, bir taraftan hasret giderdik, diğer yandan DKM Genel Yayınyönetmeni Yusuf Yasin Sit ve Erol, yerel, ulusal, küresel anlamda Doğu Medya’nın ulşatığı gücü konuştular...

 

Rusya Ekaterinburg Şehrinde,  Ural Federal Üniversitesinde Sosoyoloji alanında yüksek lisans öğrenimini bitiren Doğu Medya Rusya temsilcisi Mesih Erol’la Glata köprüsünde bir araya gelip hasret giderirken, aynı zamnda medyamız üzerine sohbet etdik.

 

Erol, Doğu Kültür Medya’nın sivil toplum ve STK alanında, yerel, ulusal, küresel anlamda ki stratejik yayın politikasıyla, yazılımcılarla, teknik kadrosuyla, İstanbul ve bölgedeki temsilcileriyle ciddi anlamda büyük bir dev olduğunu, Rusya’da ve dünyanın birçok başkentinde hemde o ülkelerin üst düzey kadroları tarafından takip edilen bir yayın olduğunu belirttiler.

 

Bazen Rusya’da katıldığımız üst düzey  toplantılarda Doğu Medya hakkında ki olumlu, olumlu olduğu kadar stratejik belirlemeler tek kelime ile gurur kaynağımız olmaktadır.  Dünya genelindeki bilgi kirliliği, algı operasyonlarının adeta panzehiri bir yayın Doğu Medya. Ve  yurt dışında Doğu Medya’nın stratejik, bilimsel belirlemeleri ciddi anlamda büyük bir takdir toplamaktadır. 

 

Doğu Medya birbirine değer yargılarıyla bağlı idealist arkadaşların bir araya gelerek küresel bazda ortaya çıkardıkları müthiş bir güç oldu. Gönüllü yazılım ordusuyla, bölge firma, stk ve iş dünyasına hayal edilmeyecek katkılar sundu. Rusyadaki takip edilme ve yorumlara baktığımızda Doğu Medya sadece bölgemizin değil, ülkemizinde en önemli stratejik yayınlarından biri oldu...

 

Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit ise Erol’a katkılarından dolayı teşekür ederek, dünyada en büyük gücün inanç olduğunu, Doğu Medya’nın kirli çıkar ilişkileri içinde boğulan, düşük kişilikli, ufak insanların  yer alamayacağı, yer bulmayacağı  bir yapılanma olduğunu belirterek, insanlığın bin yıllardır orataya çıkardığı değerlere bağlı bir yapılanmadır. Hiçbir çıkar ve güç odağının sirayet edemediği tek yapıdır. Doğu Medya, ülke genelinde toplumsal çürüme kanallarını deşifre ederken, çözümler üretirken, küresel anlamda da Katil-soykırımcı firmaları, dünya ile insanlıkla oynayan yapıları deşifre ederek dünya genelinde birçok devletin ve halkın esas ana tehlikleri görmesine büyük katkıda bulunmaya başladı. Bu anlamda dünyanın birçok başkentinde o ülkelerin kaderini belirleyenlerin takip ettikleri bir yayın olarak Doğu Medya giderek küresel ölçekte de öne çıkmaktadır. Bazen katıldığımız toplantılarda yurt dışından gelen hemşerilerimizin yaşadıkları ülkelerde kendilerine Doğu Medya hakkında sorular sorulması sonucu yayınımızı tandıklarını söylemeleri de dünya genelinde Doğu Medyanın önemli bir etkiye sahip olduğunu da ortaya koymaktadır.

 

Bu anlamda Doğu Medya’nın gücü inançtır. Kapitalist küresel-soykırımcı firmaların, etki ajanlarının yerel, ulusal, küresel saldırı ve abluklarına rağmen giderek dünya çapında yükselen bir yayın oldu.

 

Günümüzde yüzlerce stk, firmanın desteğinin yanı sıra gönüllülük esasına göre kendiliğinden gelişen temsilci ordusuyla, yüzlerce sitesiyle, binleri aşan ilan-reklamordusuyla  giderek Türkiye’nin her bölgesinde de öne çıkmaya, dikkat çeken bir yayın olmaya başladı.

 

Sit, Doğu Medya’da kirli kapitalist sitemin kuralları, çıkar ilişkileri yoktur. Kimse kimsenin işçisi, patronu değildir. Her temsilci kendi işinin patronudur ve gerçek patron halktır. Doğu Medyanın sağladığı alt yapıdan onlarca arkadaşımız ilan-reklam –haber alanındaki hizmetleriyle ayda 5-10 bin liralara varan  maddi bir kazancın yanı sıra patronu halk olan, çizgisi hak olan bir yayın anlayışını oturtarak temsilcileri halkın en çok sevdiği-saydığı  insalar olmaya başladılar, dünya genelinde benzeri olmayan bir manevi güç ortaya çıkardılar. Alt yapımız büyüdüğü oranda yerel, ulusal, küresel anlamda her yerde daha da büyüme dönemine geçtik. Burada emeği ve inancıyla katkı sunan herkese  sonsuz teşekürlerimizi sunuyoruz dedi.   

 

Doğu Medya Rusya Temsilcisi Erol, 1983 Muş doğumlu, ilköğretim, lise eğitimi, Esenyurt, İstanbul Kültür Ünverisitesi halkla ilişkiler ve reklam dalında lisans eğitimini tamaladı, 2015 yılından gittiği Rusya,  Ural Federal Üniversitesinde Sosyoloji dalında yüksek lisansı bitirdi.

 

Erol, Türkiye’de MEB’e bağlı okullarda, sendiklarda ve sivil toplum örgütlerinde Kürtçe Kurmanci lehçesi başta olmak üzere, “Yasayan diller  ve lehçeler” üzerine ders verdiği gibi, bu alanda her yıl onlarca konferansa da katılarak kültürel anlamada da ülkemize büyük bir katma değer katan bir dil bilimcisi.

 

ETİKETLER : DOĞU MEDYA RUSYA TEMSİLCİMİZ MESİH EROLLA GALATA KÖPRÜSÜNDE BULUŞTUK...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA