PANİG DERNEĞİ MÜLKİYET İÇİN İLK ADIMI ATDI, ARSA ALINDI...

Panig Dernegi yönetimi doğal ürünlerin sunulduğu, hemşerilerimizden Vural ve Fuat Yıldızın işlettiği cennetten bir köşeyi andıran Beykoz Kuş Evi Restaurant'ta deyim yerindeyse davetlileri krallara layık bir kahvaltıyla ağırladı.
Bu haber 2017-08-19 18:54:10 eklenmiş ve 987 kez görüntülenmiştir.

PANİG DERNEĞİ MÜLKİYET  İÇİN İLK ADIMI ATDI, ARSA ALINDI...

 

Memet Yıldız’ın Başkan Senem Yılmaz’ın Eşbaşkan olduğu Panig Derneği  birbirinden güzel etkinliklere başarılara imza atmaya devam ediyor. Dernek yönetimi hergeçen gün başarı çıtasını dahada yükseğe taşıyor.

 

Bölgemizin önde gelen STK yayını Doğu Medya’nın yaptığı yazı ve özel haberlerde de sürekli etkinliklerine yer verdiği dernek  iyi ve kötü gününde en çok hemşerilerimizin yanında yer alan özelliği ile öne çıkıyor, dernek son birkaç yıldır adeta hemşerilerimiz açısından bir yerel yönetim görevini görmeye başladı.

 

Derneğin yer almak,mülkiyet sorununu gidermek için atağa geçtiğini geçen hafta haber yapmıştık.  Bugünde, Panig Dernegi  yönetimi doğal ürünlerin sunulduğu, hemşerilerimizden Vural ve Fuat Yıldızın işlettiği cenneten bir köşeyi andıran Beykoz Kuş Evi Restaurantta deyim yerindeyse davetlileri krallara layık bir kahvaltıyla ağırladı. Kahvaltının ardından derneğe arsa alımı karara bağlandı. 

 

İşte bu başarılı yönetim Beykoz Kuş Evinde bir ilke daha imza atdı. Derneklerine arsa almak için harekete geçti. Panig’in birbirinden değerli iş adamı, onlarca esnafı davete icabet ettiler.

 

Toplantıda açılış konuşmasını örgütleme alanında adeta bir doktor olan, güzel kişiliği ile asla ad, ünvan vb. şeylerin peşinden koşmayan,  gizli bir ajandası olmayan, toplumsal alanda hizmette koşan, derneğin yönetim kurulu üyesi Serhat Gıdanın sahibi iş adamı Davut Demir yaparken, mülkiyet sorununun çözümüne öldürücü darbeyi de İş Adamı Serdivan Restaurant tesislerinin sahibi iş adamı Güven Yıldız Vurdu.

 

Açılış konuşmasının ardından söz alan İş adamı Güven  Yıldız’ın liderlik vasfının ne kadar büyükolduğunu toplantıda gördük. Yıldız, halka hizmet hakka hizmettir. Yönetimin, arkadaşlarımızın çalışmaları nedeniyle kendilerini tebrik ediyoruz. Bu büyük şehirde bizleri birbiriyle buluşturen, kültürümüzü, aidiyetimizi, değerlerimizi yaşatmak için harkete geçen arkadaşalarımıza yardımcı olmak hepimizin görevidir. Bir sonraki toplantı vb. duruma kalmadan burada bu işi bitiriyoruz. Ben şahsım olarak 10. Bin tl bağışlıyorum diyerek, açılış yaptı. Alınacak olan arsanın,mülkiyetin Panig ve Ardahan toplumuna hayırlı uğurlu olmasını dilyoruz. Yıldızın ardından diğer iş adamları da bağışta bulundular.

 

Toplantıya katılan iş adamları bağışta bulundular, fikirlerini beyan ettiler. Dernek yönetiminin her zaman yanında olduklarını belirten katılmcılar, Şefaf, hesap verilebilirlik, denetim, yönetim, katılım ayaklarıyla birbütün çalışan samimi  bir yönetim oldukça Panig’liler sahip oldukları güç itibarıyla plaza da alabilirler, diye görüş belirttiler, yönetimi kutladılar. İş adamları gelir –gider  herşeyin kuruşu kuruşuna makbuzlu-evraklı yapılmasını sadece istemiyoruz. Bizzatihi kendimnizde takip edeceğiz dediler.

 

Mülkiyet sorununu idare etmek için Davut Demir başkanlığında komisyon seçilidi. Komisyona eski dernek başkanı Kemal Demir ve Cemil Yıldız seçildiler.

 

Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Memet Yıldız, günümüzde STK’lar sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde giderek öne çıkan yüzyılımızın en önemli kurumlarıdır. Metropolun yok edici çarkları altında ezilmemek için hepimizin altında toplanacağı çatı derneğimizdir. Bu duyarlılığınızdan dolayı hepnizi yürekten kutluyorum dedi.

 

Mülkiyetle ilgili haberi, etkinliği duyan Panig’liler Beykoz’da başkan Yıldız’ı kuytladılar. Panigliler olarak aileler olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Yönetimi kutladıklarını ifade ettiler...

 

HABERİN FOTO GALERİSİ 

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar, yemek yiyen insanlar, masa, iç mekan ve yiyecek

Dogu Medya - STK-Dernek  info@dogukultur.com

ETİKETLER : PANİG DERNEĞİ MÜLKİYET İÇİN İLK ADIMI ATDI ARSA ALINDI...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA