VENEZUELLA DARBECİLER DARBE YEDİLER...

Venezuela’da darbecilere darbe yapıldı, darbe bastırıldı. Yakalanan darbecilerin fotoları dünyaya servis edildi.
Bu haber 2017-08-07 00:26:55 eklenmiş ve 823 kez görüntülenmiştir.

VENEZUELLA DARBECİLER  DARBE YEDİLER...

 

Venezuela’da darbecilere darbe yapıldı, darbe bastırıldı.  Yakalanan darbecilerin fotoları dünyaya servis edildi.

 

ABD, Nato büyük bir çöküş yaşıyor, eskisi gibi darbe yapamıyorlar. Venezuela’da da darbe girişimi  Türkiye gibi başarılı olmadı. Dünya halkları, devletleri küresel firmaların abd-nato-ab-bm ayaklarıyla  yaptıkları tüm oyunları  gezegen çapında bozmaya başladılar...

 

Venezuela'da hükümete bağlı güçler darbe girişimini bastırdı. Gözaltına alınan darbecilerin fotoğrafları dünyaya servis edildi.

 

Ordu Komutanı Jesus Suarez Chourio, devlet televizyonundan yayınlanan videoda, askeri birliklerin, saldırganlara "tek yumrukla" karşılık verdiğini ve "ayak takımının bir kez daha yenilgiye uğratıldığını" belirtti. Chourio, Paramacay askeri üssüne saldıran "paramiliter" grubun, "mevcut durumdan fayda sağladığını" ifade etti.

 

ASKERİ MERKEZE SALDIRI DÜZENLENDİ

 

Gerilimin had safhada olduğu Venezuela'nın üçüncü büyük kenti Valencia'da dün sabah bir askeri merkeze saldırı olduğu ve saldırganlardan birkaçının yakalandığı açıklandı. Açıklamayı Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun lideri olduğu Sosyalist Parti'nin Başkan Yardımcısı Diosdado Cabello yaptı.

 

AŞIRI SAĞCILAR AZMETTİRMİŞ

 

Venezuela Savunma Bakanı Vladimir Padrino Lopez, askeri üsse saldıran küçük grubun, aralarında ordudan uzaklaştırılmış bir teğmenin dışında, asker üniforması giymiş sivillerden oluştuğunu açıkladı. Saldırganların, bilinmeyen yabancı hükümetlerle ilişkileri olan "aşırı sağcılar" tarafından azmettirildiğini savunan Lopez, bu kişilerin ordu silahlarından bir kısmını çalmayı başardığını da sözlerine ekledi.

 

DARBECİLERİN FOTOĞRAFLARI DÜNYAYA SERVİS EDİLDİ

 

 

Valencia kentindeki üsse yapılan saldırıda göaltına alınan 7 kişinin askeri mahkemelerde yargılanması bekleniyor. Öte yandan gözaltına alınan darbecilerin fotoğrafları Venezuela Hükümeti tarafından dünyaya servis edildi.

ETİKETLER : VENEZUELLA DARBECİLER DARBE YEDİLER...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA