İŞ ADAMI ZİYA YİĞİT “IĞDIR STO BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

İş adamı Ziya Yiğit, Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası (ITSO) Başkanlığına aday olduğunu açıkladı
Bu haber 2017-08-02 20:37:28 eklenmiş ve 1062 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

 

İş adamı Ziya Yiğit, Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası (ITSO) Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yazılı bir basın açıklaması ile adaylığını duyuran Yiğit, Mevcut yönetimin Iğdır’ın ekonomisini canlı tutacak projeler üretemediğini, gelişen ve büyüyen yeni Türkiye’ye ayak uyduramadığını belirterek değişimin zamanının geldiğini söyledi.

Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası (ITSO) Başkanlığına adaylığını açıklayan Yiğit, “Tüm Sanayici, İş adamı ve Esnafımızı kucaklayan bir seçim çalışması yürüteceğim. Allah’ın izni ve Sanayi ve Ticaret Odamızın değerli üyelerinin teveccühü ile kazandığımda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımı sürdüreceğim. Sorunları tespit eden, proje ve çözüm üreten, danışan ve birlikte yöneten bir anlayışı hâkim kılacağım. Birlik ve beraberlik içerisinde Tuzluca, Aralık ve Karakoyunlu ilçelerimizi de kucaklayan projeler üretip tüm ilçelerimizi tanıştıracak bir bütünlük içerisinde çalışacağım.” Dedi.

Yiğit, adaylık açıklamasını şöyle sürdürdü; “Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini daha iyi yapacağıma inanıyorum. Bu göreve talip olduğumu kamuoyuna açıklıyorum. Daha sonra düzenleyeceğim bir basın açıklaması ile hedef ve projelerimi saygı değer oda üyelerimiz ve kamuoyu ile paylaşacağım. Sanayi Ticaret Odası; esnafı temsil etme noktasında hükümetlerden yatırım ve teşvik alan en büyük sivil toplum kurumu temsilcisidir. Serhat ilimiz Iğdır’a hak ettiği yatırımları hep birlikte sağlayacağız inşallah.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Ziya Yiğit’in Özgeçmişi:

1968 yılında Iğdır doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Iğdır’da tamamladı. 1989 yılından bu yana Iğdır’da ticaret ile iştigal etmektedir. Iğdır Organize Sanayi Sanayici ve İş Adamları (IOSİAD) dernek başkanlığı görevinde bulunan Yiğit, Has Gıda San. Tic. Ltd. Şti firmasının yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. Ak Parti Iğdır İl teşkilatında teşkilat başkanlığı görevinde bulunan Yiğit, Halen bu partide AR-Ge Birim başkanı olarak siyasi faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

 

ETİKETLER :
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA