ARDAHAN ve SERHATTA TEMMUZ GÜNDEMİ...

GÜRCÜLER ÜLKEMİZDE SAPIK MÜSLÜMAN İSTEMİYORUZ, ATALAY'A YİNE BAKANLIK VERİLMEDİ, BAL FESTİVALİ 25 AĞUSTOS'YA YAPILACAK...Kazlar Kırılıyor, Tarım topluyor, Ziraat Odası Susuyor..
Bu haber 2017-07-27 06:11:38 eklenmiş ve 1202 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN ve SERHATTA TEMMUZ GÜNDEMİ...

 

GÜRCÜLER ÜLKEMİZDE  SAPIK MÜSLÜMAN İSTEMİYORUZ...

 

Aralarında Ardahanlıların başta geldiği, bir sürü sapık’ın cirit attığı Gürcistanda Gürcüler Sapık ve Çapkınlardan Bıktı! Ve aralarında Arapların, Ortadoğu ülkelerinden gelen Müslümanların  yer aldığı sapık-sapkın Müslümanları protesto yürüyüşü yaptılar.

 

Ardahan'ın komşu olduğu ve Posof Türkgözü ile Çıldır Aktaş Gümrük Kapıları ile geçiş yaptığı Gürcistan'da sapık ve çapkınlara karşı toplumsal tepkiler gün geçtikçe artıyor.

 

Son olarak yaşanan bir tecavüz olayı ardından toplanarak aralarında Ardahanlıların da olduğu yabancıları istemediklerini belirten Gürcüler ülkelerine gelenlerin iş için değil ülkenin asayişini bozmaya geldiklerine dikkat çektiler.

 

Gürcistan'da yaşayan bir grup Gürcü Türk, Ortadoğulu ve Müslümanların ülkelerine gelmesini istemediği için eylem yaptı.

 

Haç gibi bazı dini simgeler, bayraklar ve dövizler taşıyan yüzlerce Gürcü, Müslüman göçünü artık istemediklerini söyledi. 14 Temmuz günü Tiflis şehrinde düzenlenen yürüyüşe arabalarından destek verenler de oldu.

 

"TİFLİS'İ GENELEVE ÇEVİRDİLER"

 

Yürüyüş sonrası basın açıklamasında bulunan eylemci Lado Sadghobelashvili; "Tiflis'i bir büyük genelev haline getirdiler!" ifadesini kullandı.

 

Geçen haftalarda iki Hintlinin çocuklara yönelik cinsel istismarda bulundukları iddiası göstericilerin öfkesinin sebebi olarak gösteriliyor.

 

"TURİST OLARAK GELSİNLER"

 

Türkler, Arap ve İranlılar'ın Tiflis’te iş yeri açmalarından, ikamet etmelerinden rahatsız olan grup içerisinden bir kişi; "Turistlere ve misafirlere karşı hiçbir şeyim yok, fakat kalmaya gelmemeliler ve kültürümüze saygı göstermeliler... Şimdi kendi şehrimde turist oldum."

 

Yetkililerinin güvenlik gerekçesiyle yaptığı çağrı üzerine, Arap ve Türk kökenli iş yeri sahipleri dükkanlarını kapattı.

 

Gürcistan 'sınırdan' geçiniyor

 

Yasadışı ticaret, Gürcistan ekonomisinin beşte birini oluşturuyor. Bu ticaretin tamamına yakını da, Türkiye sınırı üzerinden yapılıyor. Kaçakçılık hızla büyümeye devam ederken, Gürcistan ve Türkiye yönetimleri, halen ortak bir gümrük düzenlemesine yanaşmıyor. Avrupa Yeniden İnşa ve Kalkınma Bankası (EBRD) Tiflis temsilcisi Nikolay Hadjiyski, Gürcistan ekonomisinin durumunun sanıldığından daha feci olduğunu belirtiyor. Resmi rakamlara göre, kayıtdışı ekonominin, Gürcistan'ın Gayrı Safi Milli Hasılası'nın (GSMH) yüzde 45-50'sini oluşturduğunu belirten Hadjiyski, "Bence kesinlikle yüzde 50'nin üzerinde" diyor. Ona göre; hiçbir ceza almayacaklarına ve kanuni yollarla kazandıklarından çok daha fazlasını elde edebileceklerine inanan Gürcistan halkı için kaçakçılık giderek daha cazip hale geliyor. Dünya Bankası'nın Gürcistan temsilcisi Tevfik Yaprak ise, bu Kafkas ülkesinin "düşmanla dolu çevresi ve zayıf hükümetinin", yatırım yapacak patronları yasa dışı yolları kullanmaya ittiğini savunuyor. Türkiye ve Gürcistan arasındaki sınır ticaretinin tarihi çok eskilere gitmiyor. Fakat, 12 yıldır devam eden ilişkiler, ticaretin hızla gelişebileceğini gösterdi.

 

**4 Bin Abone Ülkeden Daha Çok Yaktı!

 

BTC/BOTAŞ ve TANAP Petrol ve Doğalgaz Hatlarının geçtiği Ardahan’ın doğal gazı tüketen ilelerin başında geldiği belirtildi.

 

BTC/BOTAŞ ve TANAP Petrol ve Doğalgaz Hatlarının geçtiği Ardahan’ın doğal gazı tüketen ielerin başında geldiği belirtildi.

 

Önümüzde ki yıllarda ilçelerinede verileceği öğrenilen doğal gaz tüketiminde bir çok ili geride bıraktığı öğrenilen Ardahan’ın bugüne kadar 4 bin doğal gaz kullanıcısı olduğuda alınan bilgiler arasında oldu.

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR), doğalgaz dağıtım sektörünün 2016 performansını ve 2017 yılı beklentilerini içeren bir çalışma yaptı.

 

DOĞALGAZ TÜKETİMİ YÜZDE 3,5 ARTTI

 

GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan, çalışma sonuçlarını değerlendirirken 2016 yılında Türkiye’nin doğalgaz tüketiminin yüzde 4’lük düşüşle 45.9 milyar metreküpe gerilediğini söyledi. Bu düşüşü ılıman geçen iklim şartları ile doğalgazın elektrik üretimindeki payının azalmasına bağlayan Arslan, 2017 yılındaki doğalgaz tüketimini ise yüzde 3.5’lik artışla yaklaşık 47.5 milyar metreküp olarak beklediklerini açıkladı.

 

Arslan, tüketimin yeni yatırımların etkisiyle artan kullanıcı sayısından, yani konutlardaki tüketim artışından kaynaklanacağını kaydetti. Geçen yıl doğalgaz santrallerinin tüketiminde ortaya çıkan azalış trendinin yavaşlayacağını ve yatay bir seyir izleyeceğini ifade eden Arslan, burada oluşan boşluğu da konut tüketiminin dolduracağını söyledi.

 

EN ÇOK TÜKETİM ARDAHAN'DA

Yıllık tüketiminin en yüksek olduğu iller arasında 1544 metreküple Ardahan ilk sırada yer alırken, bu ili sırasıyla Karabük, Kars, Van, Gaziantep, Gümüşhane, Bayburt, Kırklareli, Erzincan ve Kastamonu abone başı yıllık ortalama tüketimin en yüksek olduğu ilk 10 şehir arasında yer aldı.

 

EN DÜŞÜK TÜKETİM ANTALYA'DA

Abone başına doğalgaz tüketim miktarını belirleyen en önemli faktörün iklim şartları olduğunu da ortaya koydu. Abone başı yıllık ortalama tüketimin en düşük olduğu il 701 metreküple, Türkiye’nin turizm başkenti Antalya olarak dikkat çekti. Antalya’yı Mersin, Yalova, Hatay, Osmaniye, Kırşehir illeri izledi. Türkiye’de abone başı yıllık ortalama doğalgaz tüketiminde başkent Ankara 1082 bin metreküp ile Türkiye ortalamasının üzerinde yer aldı. İstanbul ise abone başına yıllık 857 metreküple Türkiye ortalamasının altında kaldı.

 

ATALAY'A YİNE BAKANLIK VERİLMEDİ...

 

Halkın Vekili Olduğu İçin, Yalakalık ve Yağcılık Yapmadığı İçin Doğu ve Güney Doğuluların en çok bakan olarak görmek istedikleri Atalay'a Yine Bakanlık Verilmedi...

 Atalay Yine Olamadı..

Ciddi anlamda halkı temsil eden, el-pençe, robot gibi durmayan, Kürt sorunu başta olmak üzere gerektiği yerde gereken tavrı ortaya koyan Orhan Atalay, köle ruhlu bir vekil olmadığı için Üç dönemdir AK Parti Ardahan Milletvekililiği yapmasına rağmen bakanlık alanında yolu açılmadı.

 

Ama Atalay doğu-güneydoğuda giderek en çok sevilen sayılan siyasetçi ve vekiller arasına çoktan girdi. Milletvekilliğini yalakalık ve yağcılıkı için değil halka-hakka hizmet için kullandığını örnekleriyle ortaya koymaya başladı.

 

Her bakanlar kurulu değişikliğinde Ardahanlıların 'Vekilimiz bu kez bakan' dediği AK Parti Ardahan Milletvekilinin yine bakan olamadığı görülürken, Karslı Ulaştırma Bakanı Arslan yerini korudu. Bakanların ezici çoğunluğu  Karadeniz bölgesinden olması giderek büyük tepki çekmeye başladı...

 

Yeni bakanlar kurulu...

 

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım yeni kabinenin şu isimlerden oluştuğunu açıkladı.

 

 

Başbakan Yıldırım'ın açıklamasının satır başları şöyle:

 

Bakanlar Kurulu değişikliğiyle ilgili bugün sayın cumhurbaşkanımıza arzda bulunduk. Yaptığımız görüşme ve istişare sonucu oluşan yeni bakanlar kurulunu kamuoyuna açıklıyorum.

 

Başbakan Yardımcı (Nurettin Canikli) – BEKİR BOZDAĞ

 

 

Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek

 

 

Başbakan Yardımcı (Numan Kurtulmuş) – FİKRİ IŞIK

 

 

Başbakan Yardımcı Yıldırım (Tuğrul Türkeş) – RECEP AKDAĞ

 

 

Başbakan Yardımcı (Veysi Kaynak) – HAKAN ÇAVUŞOĞLU

 

 

Adalet Bakanı (Bekir Bozdağ) – ABDÜLHAMİT GÜL

 

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya

 

 

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik

 

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü

 

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı (Mehmet Müezzinoğlu) – JÜLİDE SARIEROĞLU

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki

 

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu

 

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci

 

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı (Akif Çağatay Kılıç) – OSMAN AŞKIN BAK

 

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı (Faruk Çelik) – AHMET EŞREF FAKIBABA

 

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

 

 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan

 

 

Kültür ve Turizm Bakanı (Nabi Avcı) – NUMAN KURTULMUŞ

 

 

Maliye Bakanı Naci Ağbal

 

 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz

 

 

Milli Savunma Bakanı (Fikri Işık) – NURETTİN CANİKLİ

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

 

 

Sağlık Bakanı (Recep Akdağ) – AHMET DEMİRCAN

 

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN

 

 

15 bakanımız aynı görevini sürdürmeye devam edecek. 5 yeni arkadaşımız önce görev yapan arkadaşlardan görevi devralacak, bayrağı devralacak. 6 Bakanlar Kurulu üyemizin görev değişikliğiyle yine kabinede görevlerini sürdürecekler.

 

 

Bakanlar Kurulu'muzun 11 üyesinde ya yer değişikliği ya görev değişikliği gibi bir sonuç ortaya çıkmıştır. 6 arkadaşımızın bakanlar kurulu içerisindeki görev yerleri değişmiş, 5 yeni arkadaşımız da yeni üyesi olmuştur.

 

Bugüne kadar Bakanlar Kurulumuzda görev yapan, bu değişiklikle görev almayan görevine devam etmeyen, görevini tamamlayan arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.

 

Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

 

BAL FESTİVALİ 25 AĞUSTOS'YA YAPILACAK..

Ardahan'da düzenlenen etkinliklerin sonuncusu olan Ardahan Bal Festivalinin tarihi belli oldu.

 

Alınan bilgilere göre Ardahan valiliği ile Ardahan Belediyesinin birlikte organize edeceği öğrenilen bu yıl ki 'Ulusal Bal ve Kültür Festivalinin bu yılki tarihi 25-26-27 Ağustos günleri.

 

Festival öncesi Ardahan Valiliğinde bir araya gelen Valilik, Belediye, Ziraat, Esnaf ve Arıcılık Birliği yetkileri 25 Ağustos'ta başlayıp, 27 Ağustos'ya bitecek olan yılın son festivali olan Ardahan Bal Festivalinin Kurban Bayramına bir hafta kala yapılıp, bitmesine karar kılındı.

 

Öte yandan bu süsümü başlanan Ardahan Balının kilosunun 60 ila 70 Tl. arasında alıcı bulduğu alınan diğer bilgiler arasında oldu.

 

**Paketleme Tesisi Neden Çalıştırlmıyor?

 

*Bal Geldi, Paketleme Gelmedi..

 

Büyükbaş hayvancılığının yanı sıra her geçen gün geçtikçe sayıları çoğalan arıcıların sayısının 700'ü bulunduğu Ardahan'da 52 bin bal kovanının yıllık olarak 600-700 bin ton bal ürettiği Ardahan'da arılar bu yıl balı bir hafta erken toplamaya başladı.

 

Geçtiğimiz günlerde coğrafi işareti de alınan Kafkas Arısının ürettiği Ardahan Balının kovanlarda alınmaya başladığı şu günlerde Köyler Hizmet Götürme Birliği tarafından alınan ancak kurulduğundan bu yana çalıştırılamayan Bal Paketleme Tesisleri dolaysıyla paketlenip, pazara sunulamamakta.

 

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Ardahan Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu bu yıl beklentilerinin yüksek olduğunu belirttiği açıklamasında bal üreticilerinin son bir haftadır beklediği yağmurun yağması halinde bal üretiminde rekor kıracaklarını, buna neden ise arıların bu yıl sezondan bir hafta önce bal getirmeye başlaması olduğunu söyledi.

 

 

Ardahan Balının hak ettiği alana ulaşması için bir an önce paketlenip, piyasaya sunulması gerektiğini de belirten Evliyaoğlu daha önce kendi yönetimlerinde olan Bal Paketleme Tesisisin Arıcılar Birliğinden sökülüp, Arıcılık İstasyonuna götürülmesi dolaysıyla Ardahanlı arıcıların kovanlarından almaya başladığı balların piyasa standartlarına uygun paketlenip piyasaya sunulamadığına işaret ederek, Valiliğin ve Ardahan Arıcılık İstasyonun bu yönde bir an önce adım atmasını beklediklerin söyledi. Haber. Fakir Yılmaz

 

 

**Çıldır Gölü Bal Veriyor..

 

Bal üretiminin alındığı şu günlerde başta HES Barajları olmak üzere bölünmüş yol, tünel, beton ve kum, taş ocakları ile gün geçtikçe kirletilen Ardahan Doğasını süsleyen çiçeklerin büyük bir bölümünün de Çıldır Gölünün de içinde bulunmakta.

 

Zengin bitki çeşitliliği ile ve %32'lik endemik, bitki türü oranıyla dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alan Çıldır havzası bitki çeşitliliği açısından ender yerlerden biridir.

 

18.764 hektar alanı kapsayan ÇILDIR Gölü havzası, (ÖBA) "önemli bitki alanıdır". Kars ve Ardahan sınırları içerisinde yer alan Çıldır Gölü; tektonik, krater özelliğiyle birlikte "iligotrafik Göl"dür.

 

ÇILDIR platosunda tesbit edilen 1615 bitki ve çiçek türü ile Türkiye florasının %16'sını temsil etmektedir.

 

 

Bu rakamla birlikte Hollanda florası'ndan daha çok bitki ve çiçek türüne sahiptir. Hollanda'da bitki ve çiçek tür sayısı 1500'dür, Çıldır platosunda ise 1615 bitki türü ve bunlardan 12'si sadece Çıldır platosunda bulunmaktadır.

 

 

120 km büyüklüğündeki ÇILDIR Gölü'de içerdiği nadir çiçek türlerinin ve bitki örgüsü özelliği ile (ÖBA) "önemli bitki alanı" içine alınmıştır.

 

 

Suat İncedere/ ÇILDIR/DHA

 

 

 

**AK Parti İl Başkanından 2. Ahır..

 

 

 

Aynı zaman da Veteriner olan AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar Ardahan'da ikinci entegre ahırı yaptırıyor.

 

Daha önce kardeşinin Kayak Evinin de bulunduğu köyünün yakının da yaptırdığı Ahırın bir örneğini de daha yaptıran Yunus Baydar'ın ahırının temel inşasına başlandı.

 

 

 

**BAL ARILARA AĞIR GELDİ!

 

*05/02/2016 Tarihli Haber

 

Ardahan Amatör Liginde mücadele eden Arıspor Ardahan'ı BAL liginde temsil eden Serhat Ardahan Spor ile karşı karşıya geldi.

 

**İkinci yarı hazırlıklarını  sürdüren Arıspor ilk hazırlık maçını Serhatspor ile yaptı ve maçı 5-1 kaybetti

 

 

 

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Arıspor ilk hazırlık maçını Ardahan'ı Bölgesel Amatör Liginde Ardahan'ı temsil eden Serhat Ardahan Spor ile yaptı.

 

Ardahan Halilefendi Semt sahasında saat 13.30 da başlayan müsabakada Sarı Siyahlılar sahadan 5-1 mağlup ayrıldı. Arıspor'un tek golü penaltıdan Kenan'dan geldi.

Başkan Dicle yılmaz yapılan hazırlık maçı ardında yaptığı açıklamada; 'Amatör lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirmek isteyen takımımız, ligin başlayacağı tarihe kadar bir kaç hazırlık maçı daha yapmayı hedefliyor. Arı Spor ikinci hazırlık maçını ise bir kaç gün içerisinde komşu ilimiz olan Kars amatör liginde mücadele eden takımlardan biri ile yapmayı planlamaktadır.' dedi.

 

Kazlar Kırılıyor, Tarım topluyor, Ziraat Odası Susuyor..

Ardahan'da yaşanan kaz, tavuk ve hindi ölümleri artarak devam ediyor. Haberlerimiz ardından günler sonrası ancak harekete geçen ve parasını vermeden halkın elinde ki kaz, hindileri tavukları toplamaya başlayan Ardahan İl Tarım Müdürlükleri topladığı kanatlı hayvanları gaz vererek yok ederken konunun birinci muhatabı olması gereken Ardahan'da ki Ziraat Odalarını sessizliği dikkatlerden kaçmıyor.

 

Gazetelerimiz ve internet sitelerimizn aylar öncesi ısrarla gündemde tuttuğu, bazılarının ise 'sıcaktan tavuklar ölüyor' diyerek sözde haber yaptığı toplu kanatlı hayvan ölümleri gün geçtikçe büyüyor.

 

Doğu Anadolu'da bir süredir yaşanan kanatlı hayvanlardaki şüpheli ölümler sebebiyle Ardahan'daki 6 farklı noktada son bir ayda toplanan binlerce kümes hayvanı itlaf edildi.

Alınan bilgiye göre, Ardahan'da 6 farklı yerde son bir aydır henüz belirlenemeyen sebeple genellikle kazlar olmak üzere çok sayıda kanatlı hayvan ölümü gerçekleşti.

Bu kentin yanı sıra Kars ve Erzurum'un bazı ilçelerinde de şüpheli kanatlı hayvan ölümleri yaşanması üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri inceleme başlattı.

Bu çerçevede, Ardahan'da, söz konusu 6 noktanın yaklaşık 3 kilometre çevresindeki mahallelerde üreticilerce beslenen, bazıları ölü, büyük bir kısmı canlı olan kaz, ördek, hindi ve tavuktan oluşan yaklaşık 7 bin kümes hayvanı özel kıyafetli görevlilerce toplandı.

 

Kentte, ölen kanatlı hayvanların yanı sıra canlı olarak toplanan diğer kümes hayvanları da toplanıp itlaf edilerek gömüldü.

 

"Zarar karşılanacak"

Ardahan'da, kanatlı hayvanları toplayan bazı görevliler, besicileri tek tek gezerek kanatlı hayvanları, bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yaşanan ölümlerden dolayı tedbir amaçlı toplamaya başladıklarını belirterek, vatandaşlardan kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Görevlilerce, itlaf edilmek ve ölüm sebepleri araştırılmak üzere toplanan kanatlı kümes hayvan sahiplerinin zararının ise devlet tarafından karşılanacağı bildirildi.

Ardahan'daki bazı alanlarda ölen ya da canlı olan kümes hayvanlarının toplanıp itlaf edilmesinin sürdüğü, hayvanların ölüm sebebinin ise araştırıldığı belirtildi.

Ağrı'da da çevre illerde görülen şüpheli kanatlı hayvan ölümleri dolayısıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlilerinin bir kişinin beslediği tavuklardan incelenmek üzere numune alıp, söz konusu kümes ve çevresinde tedbir aldığı öğrenildi.

Olaya ilişkin Doğu Anadolu'daki bazı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl müdürlüklerince başlatılan incelemeler de devam ediyor.

Bölgede son bir aydır Ardahan dışında Kars ve Erzurum'un Şenkaya ilçesinde çoğunluğu kaz olan çok sayıda kanatlı hayvan telef olmuştu.

 

**ARDAHANLI İŞ ADAMLARINDAN

 

ESENYURT’A DEV BİR YATIRIM..

 

*03/11/207 Tarihli Haber

 

Genç yaşına karşın önemli işlere imza atan Ardahanlı hemşehrimiz İlhan ve Ayhan Taşçı kardeşler birçok Ardahanlının yaşamını idame ettiği İstanbul’un önemli ilçelerinden olan Esenyurt’a Ardahanlı iki kardeşten dev bir yatırım.

 

Kendi çabaları ile büyük işlere imza atan Ardahanlılardan biri olan Ardahanlı İşadamları İlhan ve Ayhan Taşçı ünlü TEKZEN ve benzerlerini kıskandıran dev bir inşaat, ev malzemeleri AVM’si yaptılar.

 

TAŞÇI YAPI MALZEMELERİ VE ELEKTRİK - TAŞÇI YAPI MALZEMELERİ ELEKTRİK İNŞAAT SAN. İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. adı altında kurduğu firmayı her geçen gün büyütüp, marka haline getiren Ardahan/Göleli hemşehrilerimiz İlhan Taşçı ve küçük kardeşi Ayhan Taşçı’nın bölgede yıllardır verdikleri mücadelelerinin son eseri olan TAŞÇI AVM bugün Esenyurt ilçesinin en büyük inşaat, elektrik mağazası konumunda.

 

4 Katlı dev AVM’sinde hala bir işçi gibi çalışan Ardahanlı İşadamı kurduğu işlerle birçok insana da iş imkânı sağlamakta.

 

**BİRLİKTE HAREKETİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ..

 

Kendisi gibi birçok Ardahanlının yaşadığı İstanbul Esenyurt’ta olduğu gibi tüm İstanbul’da el ele vermenin gerekliliğine dikkat çeken Ardahanlı İşadamı TAŞÇI YAPI MALZEMELERİ VE ELEKTRİK - TAŞÇI YAPI MALZEMELERİ ELEKTRİK İNŞAAT SAN. İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. adlı firmamızın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ayhan Taşçı abisyle birlikte kurdukları iş yerinde gazetemize yaptığı açıklamada, Ardahanlıların mutlak birlikteliğine dikkat çekti.

 

ARDA/FED ve diğer birçok kurumun oluşturmak istediği Ardahanlı birlikteliğini çok önemsediğini ve desteklenmesi gereken önemli bir görev olduğunu belirten TAŞÇI YAPI MALZEMELERİ VE ELEKTRİK - TAŞÇI YAPI MALZEMELERİ ELEKTRİK İNŞAAT SAN. İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.  firmasının sahiplerinden olan Ayhan Taşçı oluşturulmak istenen Ardahanlı İşadamları Konseyi çalışmalarını yakından takip eden bir isim olduğunu da belirtti.

 

**ELAMAN ARIYOR..

 

Kurduğu TAŞÇI AVM ile birçok insana iş sağlayan Ardahanlı İşadamı Ayhan Taşçı kurduğu yeni iş yerine almak üzere elaman aradığını, başta Esenyurt çevresinde olmak üzere iş arayanların firmaya başvurmasını istedi.

 

 

DOĞU MEDYA - SERHAT İLLERİ BÜTÜN SON DK. İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

ETİKETLER : GÜRCÜLER ÜLKEMİZDE SAPIK MÜSLÜMAN İSTEMİYORUZ ATALAY'A YİNE BAKANLIK VERİLMEDİ BAL FESTİVALİ 25 AĞUSTOS'YA YAPILACAK...Kazlar Kırılıyor Tarım topluyor Ziraat Odası Susuyor..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA