RİVA VİRA İLE AVRUPA TATİL KÜLTÜRÜNÜ BEYKOZ’A TAŞIDILAR

2010 yılından beri Karadenizli İş Adamı Özcan Gültekin tarafından faaliyete geçirilen Riva Vira Beach Clup RestaurantRiva Plajının bitişiğinde insanı denizle, kumla, plajla buluşturan bir tatil cennetinin içinde yer almaktadır.
Bu haber 2017-07-05 16:17:12 eklenmiş ve 1153 kez görüntülenmiştir.

RİVA VİRA İLE AVRUPA TATİL KÜLTÜRÜNÜ, DÜNYA TATİL KÜLTÜRÜNÜ BEYKOZ’A TAŞIDILAR

 

2010 yılından beri Karadenizli İş Adamı Özcan Gültekin tarafından faaliyete geçirilen Riva Vira Beach Clup RestaurantRiva Plajının bitişiğinde insanı denizle, kumla, plajla  buluşturan bir tatil cennetinin içinde yer almaktadır. Beykoz’a  Avrupa, Asya, Afrika’dan motosiklet kluplerini de çeken, motosiklet  klup üyelerinin sıklıkla ziyaret ettiği Riva Riva Beach Club Beykoz’u Avrupa tatil kültürüyle bütünleştiren ender bir mekan.

 

Sektörde 20 yılı aşan bir tecrübenin de sahibi olan Beykozlu hemşerimiz girişimci iş adamı Özcan Gültekin kıvrak zekasıyla mükemmel bir turistik eser ortaya çıkarmasının yanı sıra, uzman kadrosuyla deniz ürünlerini eşssiz lezetlerde sunan doğal ürünlerden müteşekkil serpme kahvaltısıyla, balık ve yemek çeşitleriyle de yiyecek içecek alanında da profesyonel bir hizmet sunmakatadırlar.

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar

Gültekin orataya çıkardığı eserle Riva’da dünya tatil kültürüne hizmet eden, dünya tatil kültürünü Beykoz’a taşıyan bir kültür elçisi görevi görürken, mekanda her ülke ve kıtadan müşteri görmeniz sayesinde kendinizi Birleşmiş milletlerin tatil kamplarından birinde zanediyorsunuz.

Riva Vira’nın müşteri potansiyeli de çok ilginç: Avrupa’dan Asyaya - Amerikaya, Afrikaya her renkten, kıtadan insanlar bu mekanda birbiriyle buluştukları gibi, Türkiye ve dünyadan da motorcular, moto külüpler bu mekanda birbirleriyle buluşuyorlar...

 

Gültekin girişimciliğiyle her kıtadan dünya vatandaşlarını İstanbul Beykoz’a taşırken, verdiği hizmetle Beykoz’un Turizm kenti Rivanın bir Avrupa şehri olduğunu en iyi ortaya koyan iş adamlarından biri olarak müklemmel bir açığı da kaptmış bulunmaktadır.

 

 

HEMŞERİMİZ YUNUS YILDIZ’DA MEKANIN İŞLETMECİSİ...

 

İçine girdiğimiz 2017 yılında Riva Vira Balık Restaurant ‘ı plaj sezonu başlarken hemşerimiz Yunus Yıldız da  mekanın işletmecilerinden biri olduğu gibi mekanın uzman aşçı kadrosu ve servis elemanlarının çoğunluğu da hemşerilerimizden oluşmakta. İşletmecilikte Yıldız profesyonelliği ile öne çıkarken, hizmet sektöründe 25-30 yıllık tecrubeleriyle aldıkları çeşitli ödüllerle öne çıkan Erdal Usta (Erdal Yıldız) ve Sinan Demir’in maharetli ellerinden çıkan deniz ürünleri adeta birer sanat eserine dönüşmektedirler.

 

25-30 yıllık turizm-gıda sektöründeki  tecrübesiyle , iş ve işletme alanında ki engin tecrübesiyle Yıldız mekana mükemmel bir canlılık katmaya başladı. Riva Vira Beykoz Rıva’da deniz, kum, plaj, tatil için Beykoz ilçesinin en güzel ideal tatil mekanlarından biri olarak plaja yada tatile çıkan insanları  en iyi şekilde karşılayan ve ağırlayan bir mekan olarak öne çıkmaktadır.

 

Geçen hafta Riva’nın giderek İstanbulun en önemli turizm ve hizmet kenti kimliğine kaydığını yazarken Riva Köy Balıkçısının haberini yapmıştık. Riva’ya bir güzel mekanda iş adamlarımızdan Metin Bedir’le geldi. Riva Vira’ya komşu olarak açılan ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Riva Dilek Pastahanesi  mimari yapısıyla, hizmetleriyle, sunduğu ürünlerle cafe ve pastahane ürünleri alanında bu güzel tatil beldesinde şimdiden mükemmel bir açığı kapatmış bulunmaktadır...

 

 

RİVA VİRA –BALIK RESTAURANT - RİVA VİRA BEACH CLUB FOTO GALERİ TIKLAYINIZ...


ETİKETLER : RİVA VİRA RERİVA VİRA İLE DÜNYA TATİL KÜLTÜRÜNÜ BEYKOZ’A TAŞIDILAR
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA