2016-2017 İSTANBUL’A EN ÖNEMLİ YATIRIM HEMŞERİLERİMİZDEN GELDİ...

Son yıllarda İstanbul genelinde hemşeri camiamız turizm ve hizmet sektörü başta olmak üzere birçok sektörde yaptıkları yatırımlarla ülkemize büyük bir katma değer kattılar. Bu yazımızda biz yanlızca Beykoz bölgesinde bulunanlara yer vereceğiz. Beykoz ilçesinde hemşerilerimizin turizm-hizmet sektörü başta olmak üzere
Bu haber 2017-06-30 10:34:15 eklenmiş ve 1131 kez görüntülenmiştir.

2016-2017 İSTANBUL’A  EN ÖNEMLİ YATIRIM HEMŞERİLERİMİZDEN GELDİ...

 

Son yıllarda İstanbul genelinde hemşeri camiamız turizm ve hizmet sektörü başta olmak üzere birçok sektörde yaptıkları yatırımlarla ülkemize büyük bir katma değer kattılar. Bu yazımızda biz yanlızca Beykoz  bölgesinde bulunanlara yer vereceğiz. Beykoz ilçesinde  hemşerilerimizin turizm-hizmet sektörü başta olmak üzere  yaptıkları yatırımlarla  deyim yerinde ise Beykoz’u  adeta ekonomik anlamda uçurdular.

 

Beykoz Kavacıkta Bayramoğlu Döner, Köfteci İrfan, İskele Restaurant, Balık Sofrası, Lotus Cafe, Cafe Resto  , Riva Köy Balıkçısı, Riva Dilek Pastanesi,  film sektörünün dev firması Yıldız Film Platoları, ülkemizin en büyük temizlik firması Profesyonel Temizlik Hizmetleri, uluslararası ihracatla öne çıkan, Dr. Fitto-Markahobi firması bunlardan sadece birkaçı...  

 

Riva’da ise hemşerilerimizden genç girişimci iş adamlarımızdan Deniz Yıldız, Barış Demir Beykoz Riva’da “Riva Köy Balıkçısı” Restaurantıyla  adeta cenneten bir köşe denilebilecek harika bir eser ortaya çıkarırlarken, Metin Bedir gibi diğer hemşeri iş adamlarımızda inanılmaz başarılara ve yatırımlara imza atmaya başladılar.

 

Hemşerilerimiz Hem Beykoz’da, Hemde Beykoz Rıva’da  inanılmaz yatırımlarla karşımıza çıkmaya başladılar. Rıva’nın Köy görüntüsünü bozmadan Rıva giderek bir turizm cennetine dönüşmektedir. Baş döndürücü bir hızla gelişmektedir ve bu anlamda hemşerilerimiz yaptıkları yatırımlarla Riva’ya büyük bir katma değer katmaktadırlar.

 

2014 yılında Riva’da hayata geçirilen “Riva Köy Balıkçısı” Son yıllarda Riva’yı güzelleştiren, turizm alanında bir cazibe, bir çekim merkezine dönüştürürken, adeta  cenneten bir köşeyi andıran harika bir mekan ortaya çıkarılırken, diğer yandan 2016 yılında Beykoz’a giriş yapan İş Adamlarımızdan Metin Bedir ‘de hem Beykoz’da - Rıva’da inanılmaz başarılara imza atmaya başladı.  Beykoz Belediyesi Ramazan Etkinlikleri alanına açtığı Otağ Çadırı (Mangalhane) ile bir anda dikkatleri üstüne çeken Bedir, Riva’ yı da daha harika bir esere kavuşturdu. Riva Plajında “Riva Dilek Pastahanesini” açtı. Yakın bir zamanda açılışı yapılacak olan bu harika yapıyı da sizlere taşıyacağız.

 

FİRMALARA EN BÜYÜK DESTEK HEMDE ÜCRETSİZ DOĞU MEDYA'DAN...

 

Hemşerilerimiz bu inanılmaz başarılara imza atarken İstanbul  genelindeki bölge firmalarına inanılmaz bir destekte Doğu Medya’dan geldi. İş adamları, büyük firmalarımızın ve STK'larımızın desteğiyle... 100  yakın gönüllü yazılım mühendisi, onlarca gönüllü temsilcimizle oluşturduğumuz dev orduyla,  dev internet ağıyla... ortaya çıkardığımız “isdünyasi-firmalar.com” adlı siteyle iş dünyamızın iş hacmini hayal edilmeyecek derecede büyütmeye başladık.   “firmalar-isdünyasi.com” adlı sitemizde sistemin içine aldığımız firmalar yazılım ve alandaki gönüllü ordumuz sayesinde inanılmaz bir hızla büyümeye başladılar.

 

Doğu Medya sadece bununla da yetinmedi. Artık bölge basını, stk’ları, bölgemizin gelişmeye müsait tüm firmaları da Doğu Medya üzerinden yayın, alan adları (domain) ve hosting (yıllık internet dolaşımı) hizmetleri almaya başladılar. Çalışan ordumuz büyüdükçe herkese ulaşıp sistemin içine alıp büyütmeye bakacağız. Bu anlamda Riva Köy Balıkçısını da sistemimizin içine alarak bu harika mekanın tüm dünyada gözükmesi için gerken işlemleri teknik servisimize yaptırdık. Bir başka deyişle Doğu Medya birebir çekim, domain, hosting, yazılım ve alandaki onlarca gönüllü ordusuyla firmaları rakiplerinin önüne en az 10-20 yıl çekmektedir. 5-10 bin liralarla yapılacak bu çalışmaları ücretsiz yapmaktadır... isdünyasi-firmalar.com adlı sitemizde işlediğimiz herhangi bir firmayı incelediğinizde nasıl büyük bir hizmet sunduğumuzu net olarak görebilirsiniz. Haber, ilan reklamların yanı sıra Doğu Medyada bayram ve yılbaşı tebriklerine firmaları linkleyerek firmalara inanılmaz bir katkı daha sunmaktadır, sizi seviyoruz, kapitalist soygunculardan, e-ticaret üç kağıtçılarından büyük firmalarımızın ve stk'larımızın desteğiyle koruyor, benzersiz bir hizmet sunuyoruz... 

 

RİVA KÖY BALIKÇISI TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

ETİKETLER : 2016-2017 İSTANBUL’A EN ÖNEMLİ YATIRIM HEMŞERİLERİMİZDEN GELDİ...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA