NURCULUK HAREKETİNE GLADİO SALDIRISI...

Son 300-400 yıldır dünyanın katil, soykırımcı, küresel firmalar tarafından nasıl düşürüldüğünü, nasıl işgal edildiğini sanırım bilmeyen yok. Başlangıcı Endülüs Emevi devletinin yıkımına kadar uzanan bu süreçte
Bu haber 2017-06-28 08:35:46 eklenmiş ve 1873 kez görüntülenmiştir.

NURCULUK HAREKETİNE GLADİO SALDIRISI...

 

Son 300-400 yıldır dünyanın katil, soykırımcı, küresel firmalar tarafından nasıl düşürüldüğünü, nasıl işgal edildiğini sanırım bilmeyen yok.  Başlangıcı Endülüs Emevi devletinin yıkımına kadar uzanan bu süreçte, dünyanın ileri gelen aileleri, sülaleri, firmaları, imparatorlarları... düşürüldüler.

 

20. yüzyılın başında ise Çarlık ve Osmanlının yıkılması, Asyada iki atom bombasının patlatılması  ile  katil firmalar finale ulaştılar. Ve dünyada karşılarında durabilecek bir güç kalmadı. Kürtleri 35, arapları 25 parçaya, halkalrı parça-parça, dünya halklarını milletlerini paçavraya dönüştürdüler. Bu küresel soykırımcılar bir taraftan dünyanın ileri gelen aile, sülale, bilim adamı, siyasetçi,  firma devletlerini düşürürken diğer yandan bütün dinlerin içini boşaltarak dinleri ele geçirme, dinsizliği –inançsızlığı yaygınlaştırma, kurdukları tarikatlarla dünyayı  manevi anlamda da işgal etmeye başladılar, bu anlamda fetöcülük, mon, evangalizm... bir sürü tarikat ve Hıristiyanlıkla Yahudiliğin içini de tamamen boşaltarak inanç bakımından da kendilerine hizmet eden milyarlarca bir köle ordusuna dönüştürdüler.  Günümüzde  Kürdistanda, Mezopotamyada, İslam coğrafyasında ise açık açık işgal ve soykırım yapıyorlar. Her gün bir köyün masum insanlarıyla nasıl yok edildiğini canlı olarak bizlere izlettiriyorlar...

 

İşte saidi nursinin nurculuğu bu dinsizleri deşifre eden halkı aydınlatan bir lamba. Saidi nursi dinsizliğe karşı amansız bir mücadeleye giriştiği gibi Rusya ya karşı savaşta esir düşmüştür. Osmanlıda halkın cahil kalmasının osmanlıyı yıkıma götürdüğünü durdurmak için ülkenin her tarafına günümüzdeki ünversitelere denk üniversiteler  kurulmasını istemiş, Rusya esaretinin ardından küresel anlamda dünyayı saran dinsizliği kırmak, dinle oynamayı durdurmak içinde doğal-insani-islami nedenlerden arayışa girerek, diğer din mensuplarıyla birlikte nasıl mücadele edebilirizi sorgulamıştır.

 

Bu temiz ve yıkılmaz nurculuk çıkışı Osmanlıyı yıkıp, TC’yi kuran ajanlar başta olmak üzere, TC döneminde de 70’lerden itibaren cia-mossad gibi örgütlerin Türkiye hitleri olan fetullahı devreye koymakla nurculuğun içini boşaltıp türkiye toplumunu dinsizleştirmek, türkiyeyi her alanda işgale hazır hale getirmek  Saidi Nursinin Nur harekatına karşı amansız bir saldırıya geçtiler.

 

Fetönün deşifrasyonu ve yıkılması derin gladio ajanlarını cia-mosadcıları kötü vurdu. Nur hareketi işgal ve kullanımaktan çıktı. Yapılması gereken derin mantık oyunları, iftiralarla nurculuğu itibarsızlaştırma. Fetöya mal olmadıysa içini boşaltıp itibarsızlaştıralım saldırısı başlattılar.

 

İddia edildiği gibi Saidi nursi vatikana götürülmüşse buradan bir sonuç çıkar. Tcyi o zaman yönetenlerin  katil firmaların ajanları ve uşakları olduğu gerçeği ortaya çıkar.  İnsani anlamda hangi müslüman diğer inançlardan insanlarla iletişime, yardımlaşmaya ve dayanışmaya geçmez...

Gladiocular, katil firmalar dünya genelinde kurdukları vakıf- okul, örgütlerle binlerce piskolog-sosyologla 24 saat hala tüm insanlığın beynine saldırmaktadırlar...

Rusya, Çin, Türkiye gibi devletlerin yüzyıllardır dünyayı düşürmeye çalışan bu örgütlerin alternatif düşünce kurumlarını  ortaya çıkarıp dünya genelinde bu katil firmaların insanlığı madden, manen zehirlenmesinin acilen önüne geçilmelidir. Dünya bu kadar bilgi kirliliği ve sapkınlıkla giderek insanı yok eden bir evreye kaymaktadır... Düşüncesiz, amaçsız, yemek-yutmak için safari av hayvanlarına dönüşen varlıklar giderek insan soyunun yerini alıyorlar, insanı yok ediyorlar...

 

 

İnternetten galadio saldırılara bir örnek:

Yusuf  Karaca, Sait Nursi’nin Gülen’in hocası olduğunu belirterek Aytunç Altındal’ın kendisine Sait Nursi’nin Vatikan’a gömüldüğünü söylediğini yazdı.

Karaca’nın yazısı :

Nurcular, büyük bir panik içindeler.

Feto darbesi ile bir anda Sait Nursi’yi veya nurculuğu kurtarma derdine düştüler. Çünkü Sait Nursi, Gülen’in hocası…

İlk ve en büyük “diyalogcu” Sait Nursi’dir.

İlk ve en büyük “diyalogcu” Sait Nursi’dir. 1950’de Papa XII. Pius’a mektup yazarak, Rusya’ya karşı(güya dinsizliğe karşı) birlikte mücadele etmeyi teklif etmiş  ilk NATO’cu ilk ‘yeşil kuşak’çı sözde hocadır.

Abdulhamit’e yapılan darbe teşebbüsünün içinde de Sait Nursi’de darbecidir.

Gülen ne yaptıysa, hocasını taklit ettiği için yapmıştır. Sait Nursi’de darbecidir mesela. Abdulhamit’e yapılan darbe teşebbüsünün içinde o çıkmıştır.

NATO’nun Sait Nursi eksenli kurduğu “yeşil kuşak” Gülen ile devam

ABD ile olmaya Gülen “Ehven-i Şer” demiştir, hocası Sait Nursi’de aynı şeyi demiştir. NATO’nun Sait Nursi eksenli kurduğu “yeşil kuşak” Gülen ile devam ettirildi.

Hangi güçle dünyanın dört bir yanına okul açtığını anladınız mı?

Şimdi, ABD Gülen’i neden besliyor anladınız mı?

Hangi güçle dünyanın dört bir yanına okul açtığını anladınız mı?

Adam NATO’ya kökten bağlı!

ABD, neden versin derin NATO elamanını?

Nurculuğa yeni bir Gülen veya ağlayan aranıyor.

Ve şuan, iktidarın Feto’ya karşı verdiği mücadelede, Sait Nursi’yi kurtarma gayretlerinin, ABD’den bağımsız olduğunu düşünmeyin derim. Nurculuğa yeni bir Gülen veya ağlayan aranıyor.

Basit bir soru soruyorum:Nursi nerede yatar?

Devletin bütün kaydı kuydu ellerinde olanlar, neden bir Sait Nursi mezarı gösteremezler?

Veya Nurcular, iktidardan neden böyle bir şey istemezler?

Dersim olaylarını gündeme taşıyanlar, neden Sait Nursi mezarı hakkında konuşmazlar?

 

Gülen’in hacca gitmemesi, hocası Sait Nursi’yi örnek aldığından olamaz mı?

Rahmetli Altındal, aracımla evine bıraktığım bir akşam, Nursi’nin Vatikan’da yatıyor olabileceğini söylemişti.

Basit bir soru daha sorayım: Sait Nursi neden hacca gitmedi?

Dünyaya okullar açan Gülen’in hacca gitmemesi, hocası Sait Nursi’yi örnek aldığından olamaz mı?

Tıpkı evlenmemesi gibi?

Evet, ne Nursi, ne de Gülen hacca gitmemişlerdir.

Neden?

İslam’ın beş şartından bir değil mi hac?

Sait Nursi arka ayağını kaldırmış, Gülen ön ayağını basmış.

Nursi’nin parası yok diyelim, peki Gülen’in de mi yok? Kaldı ki, Sait Nursi’nin parasız olduğu da söylenemez. Abdülhamit’in üniversite kurması için verdiği parayı yediği de önemli iddialar arasındadır.

Kısacası Sait Nursi arka ayağını kaldırmış, Gülen ön ayağını basmış. Bu kadar izinde “sağlam” yürüyen bir talebe!

Şimdi bu talebe sakat çıkınca, hocasını kurtarma derdine düştüler. “Zaman imanı kurtarma zamanı!” olmaktan çıkıp, birden, Sait Nursi’yi kurtarma zamanına dönüşüverdi.

Onlara bir tavsiyem var: Sait Nursi’yi değil, imanınızı kurtarın!

Sait Nursi kitabına değil, Allah’ın kitabına sarılın!

Sait Nursi sözlerine değil, Peygamberin mübarek sözlerine kulak verin!

Sait Nursi kendini kurtarsın önce!

Tabi ölüp gittiği için, bu da imkânsız. Tövbe kapısı ölenler için kapalı ama siz yaşayan ölüler için açıktır.

Lütfen tövbe edin!

Sık sık şahadet getirip, iman tazeleyin!

Allah’ın dinleri yoktur. Hak olan sadece İslam’ı var. Tövbe edip iman tazelemek her Müslüman için gereklidir. İnsanız hata ve günaha düşeriz, önemli olan küfre düşememek.

İslam’dan başka din edinenler, Kur’an’a “paralel” kitap edinenler, hadislere “paralel”, SÖZLER dinleyenler emin olun, imanlarını kurtaramazlar.

Gülen’in “diyalog’la papazları “Müslüman”

Gülen’in “diyalog’la papazları “Müslüman” etmediğini ama aslında tam tersinin olduğunu söylediğimizde bizlere Gülen savunması yapanlar 15 Temmuz’da gördüler gerçekleri.

Din ve imanımıza “Nurculuk” darbesi

Din ve imanımıza “Nurculuk” darbesi indirilmesine artık müsaade etmeyin. NATO’nun FETÖ darbesini aldıktan sonra NATO’nun “Sait Nursi ile devam” oyununa kimse gelmesin.

 

Soruyorum, Türk ve Müslüman olan herkese: Hıristiyan şehit olur mu? Olmaz. Peki, “olur!” diyen Müslüman kalır mı?

İşte Sait Nursi, Anzaklar’ın “şehit” olduğunu iddia eden en büyük nursuzdur. Bırakın âlimi, önce Müslüman olsunlar be!..

Bunlara neden “şehit” diyor bu nursuzlar, hiç düşündük mü?

Mehmetçiğin imanını Çanakkale’de boğmaya gelirken boğulan Anzaklar, İngiliz’e askerlik yapan Hıristiyanlardı.

Bunlara neden “şehit” diyor bu nursuzlar, hiç düşündük mü?

İngiliz dişine göre İslam!

İngiliz gemisine binen kendilerine “Alim” densin diye!

Ölürse şehit, kalırsa alim!

İngiliz dişine göre İslam!

Bugün de, ABD dişine göre İslam!

Kürt Teali cemiyetini kur'an üçüncü adamdır Sait Nursi. Bu kadar kafi, öyle her nursuz bana kızmasın, dökerim belgeleri bak!

Kaynak: yenimesaj.com.trYusuf Karaca

Kaynak:http://www.habererk.com/analiz/sait-nursi-vatikan-a-mi-gomuldu-h33317.html

 

 

ETİKETLER : NURCULUK HAREKETİNE GLADİO SALDIRISI...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA