BEYKOZ’LU BİNLER DİLMAÇ'IN İFTARINDA BULUŞTU...

Ardahanlıların Beykoz Meydanında iftar verdikleri Perşembe akşamı Karadenizin yiğit ve mert evladı, Beykoz’un en önde gelen siyaset, stk adamı ve yöneticisi Hanifi Dilmaç verdiği iftarla Beykoz’da yer yerinden oynadı, binler aynı iftarda oruçlarını açtılar.
Bu haber 2017-06-23 15:07:38 eklenmiş ve 1018 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ’DA 2017’İNİN EN ÖNEMLİ İFTARINA DİLMAÇ İMZA ATDI, BİNLERCE BEYKOZLU AYNI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU...

 

Ardahanlıların Beykoz Meydanında iftar verdikleri Perşembe akşamı  Karadenizin yiğit ve mert  evladı, Beykoz’un en önde gelen siyaset, stk adamı ve yöneticisi Hanifi Dilmaç verdiği iftarla Beykoz’da yer yerinden oynadı, binler aynı iftarda oruçlarını açtılar.  (x1)

 

Çiftlik 91 de verilen iftarda cadde ve sokaklar insan seleyile doldu taştı. Trafik felç oldu. Akbaba caddesinden çiftlik 91’e  trafik kitlendiği gibi adeta adım atmak imkansız bir hale gelmişti. Beykoz’da ilk defa böyle kalabalık bir iftara tanıklık yaparken, Dilmaç’ın Beykoz’da ne kadar sevilip sayıldığına da tanıklık yaptık.

 

Beykoz Bld. Bşk yardımcılığından kısa süre önce istifa eden Dilmaç’ın  Beykoz gençliği başta olmak üzere verdiği iftarda binlerce Beykozlu birbiriyle adeta bayram havasında buluştu. Dilmaç,   verdiği iftarla  adeta Beykozu salladı. Hiçbir siyasi partinin toplayamayacağı kitlelere hitap etiğini ispatladığı gibi, Beykoz’un en büyük kanaat önderlerinden, yöneticilerinden halkın en çok sevdiği saydığı bir  kişilik olduğuna tanıklık yaptık.

 

Dilmaç’ın verdiği iftara binlerce insan katıldı. Yoğun bir katılım ve izdihamın yanı sıra kendisyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen gençleri kırmayarak  saatlerce iftar alanından ayrılamadığı gibi, bütün davetli ve misafirleri uğurladıktan sonra kendisi alandan ayrıldı.

Not X1:

“ Karadeniz’in yiğit ve mert evladı” ünvanı Beykozluların Dilmaç’a  verdikleri  bir ünvan.  Dilmaç, gerek geçmişte yaptığı Çavuşbaşı belde bld başkanlığı döneminde gerekse Beykoz bld. Bşk yardımcılığı yaptığı dönemlerde vatandaşlar arasında ayrım yapmayan, çoğu insanın bölge, parti ayrırımı yapmadan müracaat ettiği sorunlarına çözüm bulduğu örnek bir yönetici, örnek bir merci. Günümüzdeki Beykoz’un şekillenmesinin en önemli mimarlarından biri olduğu gibi haksızlığa karşı dik duruşu mert ve babacan kişiliği ile de Beykozluların gönlünde taht kuran, tüm Beykozluların sevdiği saydığı bir insan... Kendi açımızdan söylersek Beyokzda bir Ardahanlı medya ve stk mensubu olarak Beykoz yerel yönetimindeki kirli hemşeri ayak oyunları, ambargolarına  karşı... sorunlarımızı taşıyabildiğimiz çözüm bulduğumuz tek mercilerden biriydi. Bu anlamda Beykozluların Şehri Emin olarak görmek istedikleri en önemli Beykozlulardan biri...

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ’LU BİNLER DİLMAÇ'IN İFTARINDA BULUŞTU...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA