BEYKOZ SİYASET STK DÜNYASINDAN ARDAHAN DERNEĞİNE YOĞUN TRAFİK...

Beykoz Ardahanlılar Derneği, Her akşam dolup taşıyor. Derneğin standı Beykoz siyasi partilerinden, Beykoz STK’larından yoğun bir ziyaret, yoğun bir ilgi giderek büyüyor...
Bu haber 2017-06-12 12:45:48 eklenmiş ve 755 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ SİYASET STK DÜNYASINDAN ARDAHAN DERNEĞİNE YOĞUN TRAFİK...

 

Beykoz Belediyesinin bu yıl Su Ürünleri  Lisesinin önünde kurduğu iftar çadırlarında en yoğun ilgiyi gören dernek Beykoz Ardahanlılar Derneği oldu. Her akşam dolup taşan derneğin standı Beykoz siyasi partilerinden, Beykoz STK’larından yoğun bir ziyaret, yoğun bir ilgi de gelişti.

 

Son 5-10 yıldır Beykoz Ardahanlılar üzerinde dönen ayak oyunlarının halk tarafından sonlandırılması, oyun yapanların halk tarafından ekarte edilmesi, İnan Aktürk başkanlığında halkın her kesiminden temsicinin olduğu kurumsal bir yönetimin oluşturulması neticesinde Beykoz Ardahanlılar  ilk defa 7’den 70’şe kendi derneklerine akmaya başladılar. Halk derneğe akmaya, sahiplenmeye başladı.

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar

Hafta boyunca  Beykoz’un birçok il derneği, Ardahan köy dernek başkan ve yönetimlerinin  yanı sıra Beykoz CHP ilçe başkanı Mahir Taştan YK üyeleri, Beykoz Saadet Partisi Başkanı Şeref Kaçmaz ve YK üyeleri, Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Recayi Çelik ve yönetimi ile Bursa Ak Ocaklar vb. bir çok STK’da de Beykoz Ardahanlılar Derneğini ziyarete gelenler arasındaydı.

 

TARAFSIZ ve İLKELİ DURUŞUNDAN DOLAYI DOĞU MEDYA’YI KUTLADILAR...

 

Parti başkan ve yönetimleriyle, STK dernek başkan ve yönetimleri Ardahan yeni yönetimini kutlarken, standa gelen siyasi parti ve STK temsilcileri, Doğu Medya yayın yönetmeni Yusuf Yasin Sit’e de STK ve Medya alanına katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

 

Taştan, Kaçmaz, Çelik ve CHP Belediye Meclis Üyesi  Deniz Yıldız ve diğer STK temsilcileri ortaya koydukları ilkeli yayıncılık, STK alanına yaptığı önemli katkılar ve çalışmalarından dolayı Doğu Medya’nın önemli ve ilkeli bir yayın ortaya koyduğunu  belirttiler. Parti-STK  temsilcileri ve birçok dernek başkan ve yönetimi Doğu Medya’nın  yayın politikasının Türkiyede demokrasinin oturmasında ve gelişmesinde önemli ve öncü bir ekol olduğunu belirterek Doğu Medya’yı kutladıkları gibi  Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit’e de bu ilkeli yayın politikasından dolayı teşekkür ettiler.

 

Ardahanlılar gelen misafirlere üye ve hemşerilerine çeşitli ikramlarda bulundular. Ardahan başkan ve yönetimleri ile ziyaretçiler arasında hoş sohbetler gelişti. Hergeçen gün Ardahan standına ilgi giderek daha da büyümektedir...

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ...

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ SİYASET STK DÜNYASINDAN ARDAHAN DERNEĞİNE YOĞUN TRAFİK...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA