YAMAN ve YILMAZ AİLELERİNİN NİŞAN TÖRENİ KAVACIKTA YAPILDI...

Doğu ve Karadeniz bölgesini birbirlerine akrabalık bağlarıyla bağlayan, Yaman ve Yılmaz ailerini akraba yapan nişan töreni Beykoz Kavacıkta bir düğün sarayında gerçekleşti.
Bu haber 2017-05-21 17:14:15 eklenmiş ve 1091 kez görüntülenmiştir.

YAMAN ve YILMAZ AİLELERİNİN NİŞAN TÖRENİ KAVACIKTA YAPILDI...

 

Doğu ve Karadeniz bölgesini birbirlerine akrabalık bağlarıyla bağlayan, Yaman ve Yılmaz ailerini akraba yapan nişan töreni Beykoz-Kavacıkta bir düğün sarayında gerçekleşti. Başkan İzzetin Yaman’ın kızı Dicle Yaman, Karadenizli Yılmaz ailesinden Mustafa Yılmaz’la nişanlandı.

 

HEP, DEP; HADEP, HDP’ye gelene kadar hep aynı çizgide siyaset yapan, Şırnaklı ileri gelen Kürt Feqi (din alimleri) ailelerinden Yaman ailesinin bir bireyi olan, 3-4 dönem başkanlık dahil sürekli HDP çizgisinde siyaset yapan yönetimlerde yer alan İzzetin Yaman’ın bircik kızı  Dicle Yaman’ın söz ve nişan töreni dün Kavacıkta lüks bir düğün sarayında yapıldı.

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, düğün, takım elbise ve iç mekan

Damat Adayının Kardenizli Yılmaz ailesinden olduğu  Dicle Yaman ve Mustafa Yılmaz’ın  haytlarını birlşetirdikleri nişan törenine HDP YK üyeleri başta olmak üzere, birçok siyasi parti temsilcisi, STK başkan ve yönetimlerinin yanı sıra Yaman  ve Yılmaz Ailelerinden de yoğun bir katılım oldu.

 

Nişan töreni genç çiftin salona girmasiyle başladı. Genç çift birlikte nişan pastasını kesip birbirlerine ikram etmelerinin ardından takı törenine geçildi.

 

Takı törenine geçmeden önce Başkan İzzetin Yaman nişan törenine katılanları selmaldı, bu önemli ve mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmadıkları için tüm katılımcılara teşekkür etdi.

 

Yaman, “Bu nişan aynı zamanda gerçek Türkiye’nin resmi ve fotoğrafıdır. Bin yıllardır kız alıp vermişiz, iç içe geçmişiz, bin yıllardır akaraba olduk, olmaya da devam ediyoruz.  Bu nişanda da Doğu ve Karadeniz bölgesinin akarabalığına  şahit oluyor, binyıllardır olduğu gibi halklarımızın kardeşliğine ve akrabalık bağlarıyla birbirine bağlanmalarına bir imza daha atıyoruz, yeni genç çiftimize ömürboyu mutluluklar diliyoruz”  dediler.

 

Yamanın konuşmasının ardından Gelin ve Damatın babaları İzzetin Yaman ve Şakir Yılmaz nişan yüzüklerini takıp kurdeleyi birlikte kestiler. Ardından takı törenine geçildi. Aile büyüklerinin takı merasiminin ardından davetlilerde takı ve hediyelerini sunarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

Takı törenininardından çalınan Kürtçe-Türkçe türkülerle herkes halaya durdu. 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...


ETİKETLER : Doğu ve Karadeniz bölgesini birbirlerine akrabalık bağlarıyla bağlayan Yaman ve Yılmaz aileleri nişan töreni Beykoz-Kavacık düğün sarayı...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA