İŞ , SANAT ve MÜZİK DÜNYAMIZIN YÜKSELEN DEVİ CEMAL FIRAT...

İş ve Sanat dünyamızın önde gelen devlerinden Cemal Fırat Kervansaray Müzik’le hem altyapı olarak, hem de yatırım olarak müzik dünyasına yeni bir konsept getirdi.
Bu haber 2017-05-20 17:05:59 eklenmiş ve 2245 kez görüntülenmiştir.

İŞ , SANAT ve MÜZİK  DÜNYAMIZIN YÜKSELEN DEVİ CEMAL FIRAT...

 

İş ve Sanat dünyamızın önde gelen devlerinden Cemal Fırat Kervansaray Müzik’le hem altyapı olarak, hem de yatırım olarak müzik dünyasına yeni bir konsept getirdi.

 

Fırat, Kervansaray  Seskayıt  olarak 40 yılı aşkındır müzik piyasasının en önemli firmalarından biri olan, 1978’de Taksimde iş ve müzik dünyamızın önde gelen temsilcilerinden olan Nedim Demir’in kurduğu Kervansaray Müzik firmasının başına geçerken, aynı zamanda yüzlerce sanatçıyı kervansaray müzik’te bir biriyle buluşturarak sanat dünyamızda, müzik piyasasında da büyük bir adım atdı...

 

2000’li yıllardan itibaren Kervansaray Müzik’i de bünyesine alan Fırat, günümüzde profesyonel bir şekilde müzik piyasası içinde yer aldığı gibi, Kervansaray Müzik’te amatör , profesyonel birçok sanatçının klip çekimlerini yapan, birçok sanatçının kasetlerini, cd’lerini hazırlayan onların eserlerini kamuoyu buluşturan bir isim.

 

FIRATIN ONLARCA ESERİ YEREL-ULUSAL TV’LERDE  ve RADYOLARDA...

 

Müzik piyasasına onlarca eser kazandıran, eserlerini Kürtçe ve Türkçe seslendiren sanatçının birçok eseri, klibi ulusal –yerel radyo ve tv’lerde her zaman yayında olan klipler arasında. İnternet Ortamında ise Cemal fırat yazdığınızda karşınıza onlarca eseri, cd’leri dökülmektedir.

O sevda İçin, Ben İnsanım, Sıbe Naye gibi eserleri Flash Tv, Ekin, Gala, Yaşam, Kanal Go, Kanak 28 gibi Tv’lerde yayına çıktığı gibi aynı şekilde birçok eseri de yerel-ulusalradyolarda yayınlanmaktadır...

 

HEM SANATÇI YETİŞTİRİYORLAR,  HEMDE HERTÜR  ETKİNLİKLERE SANATÇI TEMİN EDİYORLAR...

 

Müzik dünyasının ustalarından olan Nedim Demir’i de yanına alan Fırat, Kervansaray Ses kayıt sütüdyolarında bir taraftan ses, klip, cd, kayıtları yaparlarken diğer yandan festivallere, yerel yönetimlere, derneklere, düğün-sünnet, piknikler... akla gelebilecek her etkinlik için etkinliklere altyapı ses sitemleri kurmadan, canlı yayına, sanatçı temin etmede önemli uzman bir sanatçı, sunucu kadrosuna ve alt yapı hizmetlerine sahiptirler. Etkinliklerde sunucuları genelde tv ve radyolarda sunuculuk yapan kendi dallarında uzman insanlar olurken, etkinliğin büyüklüğüne göre istenen sayı ve nitelikte de sanatçı ve ses sitemleriyle profesyonel hizmet sunmaktadırlar...

 

2017 YILINDA ÖNEMLİ ESERLERE İMZA ATACAKLAR...

 

Müzik sektöründe ticaretten ziyade kültür ve sanatı öne alan Kervansaray Müzik 2017 yılında önemliprojelere imza atmaya hazırlanıyor. Ramazan Bayramından sonra Serhat bölgesinde çekimlşerine başlanacak projeler:

 

---Koçeramın

---Sarıkamışlı Xalo Dayı

---Mın Gunehe

 

Gibi 3-4 projeyi gündemlerine alan Kervansaray Müzik, bu eserlerin bölgede çekim ve çalışmalarına uzman bir ekip ve kadroyla başlayacaklar.

Bu çekimlerin bölgemizde yapılmasının ana nedeni ise yer, mekan, coğrafya ve kültür olarak olayların yaşandığı yerlerden ilham alınarak ortaya çıkarılan eserlerin gerçeğe en yakın biçimiyle halka taşınması, müzik ve sanat dünyası, kamuoyuna taşınması hedeflenmektedir. Bundan dolayı Kervansaray Müzik olarak Fırat bu yıl  bayramdan sonra 3-4 ay bölgede olacak, kliplere konu olan eserleri, konuları geçtikleri yerlerde çekecek, aynı zamanda röportajlar ve araştırmalarla eserler gerçeğe en yakın biçimyle profesyonelce işlenecektir.

 

KERVANSARAY MÜZİK TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

Cemal Fırat Kimdir...

 

Kars Sarıkamış doğumlu olan Fırat, 90’lı yıllardan itibaren gıda-tekstil, ticaret alanlarında  iş hayatı içinde olan bir isim. Fırat aynı zamanda Gaziosman Paşa, Sultangazi, Eyüp... gibi semtlerde birçok prjeye imza atan Ferhat İnşaatın da sahibi.

Ticaret hayatına eski Topkapı’da tekstil ve ticaret alanında başlayan Fırat (80-90’lı yıllar,  o zamanlar Topkapı İstanbulun en önemli alış veriş merkezlerinden biriydi...) kısa zamanda iş hayatında büyürken, müzik ise hayatının her zaman bir diğer parçası oldu... Çocukluğundan beri müzik her zaman haytının bir parçasıydı,  2000’li yıllardan itibarende iş ve hobi olarak sanat ve müzik alanında da hem bir sanatçı, hemde diğer sanatçılara kol-kanat geren bir iş adamı olarak müzik dünyasına profesyonel bir şekilde girdi, önemli yatırımlara imza atarak, Kervansaray Müzüik firmasının da başına geçen isim oldu. Kars Sarıkamışlı olan Fırat aynı zamanda Kürtlerin önde gelen aile ve aşiretlerin mensup bir birey.

 

CEMAL FIRAT  “O SEVDA İÇİN TIKLAYINIZ...

 

CEMAL FIRAT  “SEBE NAYE”  TIKLAYINIZ...

CEMAL FIRAT SOSYAL MEDYA FACEBOOK

 

NedimDemir Kimdir...

 

İş adamı ve sanatçı kimliği ile bölge iş-sanat dünyamızın önde gelen bir bireyi olan Cemal Fırat’ı yapımcı olarak iş dünyasına çeken isim ise Müzik dünyasının 1970’lerden itibaren içinde olan Kervansaray ses Müzik Firmasının Kurucusu olan, günümüze kadar yüzlerce sanatçının yetişmesinde emeği olan, klip, montaj, ses kayıt, cd –kaset yapma gibi  müzik dünyasının önemli iş adamlarınmızdan Nedim Demir oldu.

1978-80’larda İstanbul Taksimde kurulan Kervansaray Ses firmasının kurcusu. Firma 2010 yılında Sultgaziye taşındı. Şu anda Fıratın yönetim kurulu başkanı olduğu firmanın da kurucusu Nedim Demir. Müzik dünyasında birçok hemşerimizin halkla buluşmasını sağlayan, eserlerini kamuoyuna sunan bir isim Demir. Kendisi de sanatçı olan Demirin 7 adet kaseti de bulunmaktadır.

 

Gerek Fırat gerekse Demir özellikle bölge derneklşerimizin etkinliklerinde derneklere ses sistemi alt yapı ve sanatçı desteği sunmallarının yanı sıra, sivil topluma, toplumsal alana da üst düzeyde duyarlı hemşerilerimiz, duyarlı iş adamlarımız ve duyarlı sanatçılarımız. Demir aynı zamanda Sultangazi’de ki Ardahan ilç-ilçe, köy derneklerimizin de sanat danışmanı, üye ve yönetim kurulu üyesi olarakta birçok dernekte aldığı görevlerle öne çıkmaktadır.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : İŞ SANAT ve MÜZİK DÜNYAMIZIN YÜKSELEN DEVİ CEMAL FIRAT...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA