AVŞAR'IN SÜNNET TÖRENİ AVŞAR CAFE’DE İCRA EDİLDİ...

Bölge STK –Siyaset dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Fuat Avşar’ın oğlu Ebubekir Selahaddin Avşar’ın sünnet şöleni Avşar Cafe’de yoğun bir katılımla icra edildi.
Bu haber 2017-05-14 17:06:27 eklenmiş ve 1521 kez görüntülenmiştir.

STK-SİYASET DÜNYAMIZIN ÖNDE GELEN TEMSİLCİLERİNDEN FUAT AVŞAR'IN OĞLUNUN SÜNNET TÖRENİ AVŞAR CAFE’DE İCRA EDİLDİ...

 

Bölge STK –Siyaset dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Fuat Avşar’ın oğlu Ebubekir Selahaddin Avşar’ın sünnet şöleni Avşar Cafe’de yoğun bir katılımla icra edildi. 

 

25 yıldan fazladır milli görüş hareketi içinde olan siyasi çizgisini hiçbir zaman değiştirmeyen Fazilet, Saadet, Refah Partisi çizgisinde her zaman yer alan bir isim Fuat Avşar. Refah Partisi Beykoz İlçesi Başkan Yardımcısı da olan Avşar, Milli görüş çizgisinin yanı sıra Birçok Ardahan derneğinde üye, yönetim kurulu üyesi, Hoç-Fed üyesi Gölgeli Köyü Derneği başkanı, Ardahan Eğitim Vakfı genel sekreteri. Deyim yerindeyse  24 saatini topluma harcayan duyarlı bir hemşerimiz, duyarlı, imanlı, inançlı bir kardeşimiz.

 

Dün Avşarın oğlu Ebubekir Selahaddin Avşar’ın sünnet töreni vardı. Sünet Töreni Maltepe Dragos Sahilinde yer alan ve işletmeciliğini Ardahan Eği,tim Vakfı Başkanı İlter Avşarın Yaptığı Avşar Cafe’de icra edildi.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını Fuat Avşar yaptı. Avşar herkesi selamladı. Böylesine önemli bir günde ve etkinlikte davetlerine icabet eden herkesten, hepinizden  Allah razı olsun, varsa kusurlarımız, hatalarımız eksikliklerimiz affınıza sığnıyoruz, iyiki varsınız dedi..

 

Bölgemizden birçok STK, Derneğin yanı sıra SGK şube müdürlerinden Coşkun Bilgin, İş dünyamızın güzide temsilcileri, Akif Yıldız, Raif Süt, Tahsin Yıldız, Mustafa Avşar... Onlarca iş adamı Ebubekirin sünnetinde bir araya geldiler.

 

Avşar Ailesinden Türkiye yapılan hafızlık yarışmalarda  derece alan gençlerin Kuran-i Kerim Tilavetiyle başlayan sünnet töreninde sahneye alan ilahi gurubu birbirinden harika eserlerle gelenek göreneklerimizi yaşattılar. Söyledikleri ilahilerle katılımcıları mest eden gurubun başkanı çok önemli çok güzel bir sohbete de imza attı:

Sanatçı, Anne babanın çocuğa, çcuğunda anne babasına karşı sorumlulukları var. Anne babanın hakkı hiç birşeyle ödenmez. Bir aile çocuğun eğitimi, evlenmesi, sünneti... gibi bazı yükümlüklükleri yerine getirmekle mükelleftir dedi.

Adet olduğu üzere sünnet töreninde katılımcılar ebubekir için aldıkları hediyerleri takdim ettiler. Allah analı babalı büyütsün... bol bol dua ettiler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ-1 TIKLAYINIZ... 

HABERİN FOTO GALERİSİ-2 TIKLAYINIZ... 

 

 

 

 

ETİKETLER : FUAT AVAŞRIN OĞLUNUN SÜNNET TÖRENİ AVŞAR CAFE’DE İCRA EDİLDİ...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA