GÖÇÜ- GÜCE DÖNÜŞTÜRDÜLER...

İstanbul’un hızla yükselen gökdelen kenti Ataşehir’de “Göç’ü, Güç’e Dönüştürdüler”. Bülent Mavzer, Özcan Mavzer gibi birçok hemşerimiz de diğer hemşerilerimiz gibi çeşitli nedenlerden dolayı İstanbul’a göç etmek zorunda kalan hemşerilerimizdi. Hayata üç sıfır (Ev, İş, Eğitim) geriden başlamışlardı
Bu haber 2017-05-07 21:01:34 eklenmiş ve 2366 kez görüntülenmiştir.

GÖÇÜ- GÜCE DÖNÜŞTÜRDÜLER...

 

İstanbul’un hızla yükselen gökdelen kenti Ataşehir’de “Göç’ü, Güç’e Dönüştürdüler”.  Bülent Mavzer, Özcan Mavzer gibi  birçok hemşerimiz de diğer hemşerilerimiz gibi çeşitli nedenlerden dolayı İstanbul’a göç etmek zorunda kalan hemşerilerimizdi.  Hayata üç sıfır (Ev, İş, Eğitim) geriden  başlamışlardı. Hayata üç sıfır geriden başlamak  ülkemizin, özellikle bölgemizin, bölge insanımızın kaderi yapılmıştı. Dünyayla oynayan soykırımcılar, yerli işbirlikçileri genelde vatandaşın bütününü, özelde ise bölge insanımızı yüzyıllık planlarla derin  oyunlarla  kumpasa almışlardı. Ama Anadolu-Mezopotamya halkları genlerinde taşıdıkları üstünlüklerinden... ala nihaye göç yüzyıl içinde tekrardan güce dönüşüyordu.  Bitirilmek, düşürülmek istenen vatandaş ülkesinin kaderini belirleyen güce dönüşüyordu.

 

Anadolu İnsanı mega kentlerin kaderini belirleyen bir güce ulaştığı gibi, dünya çapında iş yapan firmalarla dayatılan soykırım çemberlerini yarmayı, ülkelerinde her alanda özne olmayı başardılar. Günümüzde İstanbul başta olmak üzere Türkiye giderek küresel sermayenin başkenti olmaya başladı. Bu durum Türkiye’nin jeo-stratejik konumu ve yapısının yanı sıra ülkenmizin  çok kaliteli, ilkeli, ahlaklı, namuslu, deyim yerindeyse dört-dörtlük bir vatandaş kitlesine sahip olmasında yatmaktadır. İstisnalar dışında hemşerilerimiz yetnekleriyle, tırnaklarıyla emekleriyle yarım yüzyıl içinde 200 yıllık bir mesafeyi kat etiler.

 

 

NEBİOĞLU DÖNERLE ATAŞEHİRİN GÖKDELENLERİNE DÖNER SERVİS EDİYOR...

 

NEBİOĞLU DÖNER-SİTE ET-SİTE KEBABÇISI TÜM AYRINTILAR İÇİN RESME TIKLAYINIZ....

60-70-80’lı yıllarda İstanbul’a geldiklerinde hayta üç sıfır geriden başlayan hemşerilerimiz artık mega şehirlerin kaderini belirleyen firma ve stklarla ortaya çıkmaya başladılar.  80’lı yıllarda İstanbul’a gelen Bülent Mavzer’de ilk iş olarak bir hemşeri, bir tanıdık bulup yanında işe başlamakla iş hayatına atıldı. Sarıyede bir kasap’ın yanında çırak olarak işe başladı. Dürüstlüğü, üstün yetenekleri, güzel kişiliği ile kısa zamnda uzun bir mesafe kat ederek, her alanda kendini yetiştirdi. 10 yıla yakın et işinde ustalaştı, 1993 Yılında Ataşehir Bölgesine geçerek Site Et’i Kurdu. Et alanındaki uzmanlığı şubeleşmeyi beraberinde getirdi. Aynı bölgede birde şube açtı.

 

Şubelerinde bir taraftan müşteriye et tedariki yaparken, diğer yandan kebap ve yemek üzerine de yemek işinide yapmaya başladı.  Mavzer’in birçok hemşerimiz gibi adeta et’in doktoru olması, yemeklerine-ortaya koyduğu eşsiz lezzetlere talebin yoğun olması sonucu 2017 yılının başlarında yıllarca birlikte çalıştığı bir-iki arkadaşıyla birlikte NEBİOĞLU DÖNER’İ hayata geçirdiler.

 

NEBİOĞLU DÖNERİ KURMAYA 2016 YILINDA BİRLİKTE KARAR VERDİLER...

 

Bülent Mavzer, Hikmet Arda, İzzet Arda ve Şenol Mavzer 2016  yılı içinde yaptıkları bir iş toplantısında Nebioğlu Döneri Kurma kararı aldılar. Ve bu aldıkları kararı 2017 yılının başında hayata geçirdiler.

 

Hikmet Arda’yla Bülent Mavzerin dostluğu – arkadaşlığı 30-40 yıl öncesine kadar uzandığı gibi, 80’lı yıllarda işveren olarak iş  hayatına atılan Arda’lar da uzun yıllar boyunca İstanbul’un değişik semtlerinde, Haydarpaşa, Bakırköy, Koşuyolu gibi birçok semte okul, hastahane, özel, tüzel birçok yerde büfe-kantin, restaoran gbi gıda ve hizmet sektöründe uzun yıllar hizmet verdiler. Bu anlamda Hikmet Arda’da gıda, hizmet, turizm sektöründe kendini çekirdekten yetiştiren, çekirdekten gelen bir isim. Bingöllü Ardalar,iş ve komşuluk olarak 30 yıldır Ardahanlı Mavzerlerle yan yan birlikteler. Ve birlikte hayata geçirdikleri Nebioğlu Döner, hizmet, kalite, doğallık bakımından Ataşehir gökdelenleri arasında tat-lezzet, doğallığıyla döneri sağlık dağıtan bir gıdaya çevirdikleri gibi, yerli-doğal ürünlerle sağlık dağıtan bir mekan ortaya çıkardılar.

Nebioğlu Döner yeni açılan bir firma olmasınarağmen günümüzde Ataşehir Gökdelenleri arasında hızla ününün yayılmasını, adının duyulmasını sağlayan, gökdelenlere döner servis eden  bir firmaya  dönüştü.

 

Özellikle öğle saatlerinde devasa salonlarına müşterinin sığmadığına tanıklık ederken, dürüstlük, uzmanlık, emeğinin, bileğinin hakkıyla bir dalda yükselmenin ne kadar önemli bir durum olduğuna şahit oluyorduk.

 

Ataşehir’de Nebioğlu Döner, Zincirli Kuyu’da Dört El Döner adeta birer Bayramoğlu Döner gibi giderek büyüyen bir müşteri kitlesine ulaşmaya başlamaları hem bölgemiz açısından, hem ülkemiz açısından gurur verici bir durum.

 

Bilindiği gibi Ardahanlılar döner konseptiyle metropollerde boy göstermeye başladıklarında insana obizite hastalığını bulaştıran yabancı menşeili fast-food yiyecekler hızla gerilemeye yerini, döner gibi doğal ve yerli olan yiyecek ve içecekler alamaya başladılar. Hemşerilerimizin gıda, hizmet, turizm ve değişik birçok sektörde yerli ve doğal olanı öne çıkarmaları... Bu gelişmeler ülke ekonomisine tahayyül edilmeycek kadar büyük katkılar sunmaya başladı...

 

 

İSTANBUL ANDOLU YAKASININ YÜKSELEN DEVİ NEFİS ET...

 

Firmanın adres ve tüm detaylar için resme tıklayınız...

 

İSTANBUL ANDOLU YAKASININ YÜKSELEN DEVİ NEFİS ET...

 

İş-STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden biri Özcan Mavzer. Mavzer 80-90’lı yıllardan beri gıda, hizmet ve Turizm sektöründe olan, çoğu hemşerimizin yakından tanıdığı popüler bir iş adamı. Kuduğu Nefis Et Firmasıyla kısa zamanda İst. Anadolu Yakasının et ihtiyacını hızla gideren bir firma ortaya çıkardı. Kısa sürede şubeleşti. 

 

Özcan Mavzer

90’lı yıllarda Beykoz Ömerli’de uzun yıllar işlettiği Yeşil Bahçe tesislerinin hala  bir benzerini görmenin imkanı yok. Doğal ortamda, ağçalrın gölgesinde birer tatil evini andıran onlarca odanın yer aldığı Yeşil Bahçe tesisleri adeta cennetten bir köşe gibiydi. İstanbul genelinde et ve mangal dendiğinde ilk akla gelen yerlerin başında Yeşil Bahçe geliyordu.

 

Gıda ve et’in doktoru, uzmanı olan Özcan Mavzer’de 2016-17 yılında Nefis Et Firmasını kurarak,  kısa zamanda İstanbul Anadolu yakasının en önemli et dağıtım firmalarından biri olmayı başardı. Bunu başarmakla da kalmadı. Kısa bir sürede şubeleşmeye de başladılar. Sancaktepede açılan şubenin başına da bölge iş-stk dünyasındaki duyarlılığı ile tanıdığımız Özkan Mavzer geçti. Et alanındaki uzmanlığı ve sadece dağıtım alanında hizmet vermesi  nediniyle Nefis Et 2017’nin en hızlı büyüyen firmalarından biri oldu.

 

Özkan Mavzer

ATAŞEHİR’DEN SONRA 2. ŞB’Yİ SANCAKTEPEDE HAYATA GEÇİRDİLER.

 

 

7-24 et kırmızı-beyaz et dağıtımı yapanm firmanın en önemli özelliklerinden biri de et alanında mükkemmel uzman bir kadroya sahip olması. Bu Uzmanlık firmanın kısa zamanda büyüyerek Sancaktepe gibi İstanbul Anadolu yakasınınmega kentinde dev kentinde de şubeleşmelerini sağladı. Sancaktpe Nefis Et Şubesi De Mayıs 2017 yılında hizmete başladı. İster kişi olun ister kurum kırmızı-beya et alanında ki  ihtiyacınız en uygun şekilde, en kısa  sürede hazırlanarak  teslim edilkmektedir. Bundan dolayı iş yerlerinin yanı sıra birçok dernek ve piknikçi de et ihtiyaçlarını Nefis Et’ten karşılıyorlar.

 

NEFİS ET FİRMASI TIKLAYINIZ...  

 

ONLAR İSTANBUL ANADOLU YAKASININ ARDAHANLI ASLANLARI...

 

Öztürk Elektro Teknikle, Öztürk Kardeşler, Serdivan Restaurant'la Güven Yıldız Önemli Başarılara İmza Attılar. İş Dünyasında Örnek Oldular.

 

SULTANBEYLİ-SANCAKTEPE VESTEL YETKİLİ SERVİSİ, ÖZTÜRK  ELEKTRO TEKNİK

 

Sultanbeyli-Sancaktepe Vestel Yetili Servisi olan Öztürk Elektro Teknik Firması,  Vestel Firmasının İstanbul Anadolu Yakasında yer alan, Sultanbeyli-Sancaktape, Şile gibi İstanbul İlçelerinin Yetkili Teknik Servisi. Teknik servis bakımından İstanbul Anadolu Yakasının en önemli firmalarından  biri. 2002 yılından beri Vestel bayi olarak İstanbul Anadolu Yakasında faaliyet gösteren Öztürk Elektro Teknik,  Sinan Öztürk, Bahri Öztürk kardeşler tarafından Sultanbeylide kurulan bir firma.

 

Firmanın merkezi Sultanbeylide olmasına karşın Sultanbeyli-Sancaktepe gibi devasa bir alanda onlarca çalışanıyla hizmet sunmaktadırlar. Öztürk elektro teknik servise gelen buzdolabından çamışır makinesine, buradan televizyonlara uzman kadrosuyla elektronik her tür eşya adeta yenilenerek müşteriye teslim edilir.

 

80’lı yıllarda İstanbul’a gelen, Ünveriste mezunu olan Öztürk kardeşler, Sultanbeyli –Sancaktepe hatında efendilikleri, güzel ahlaklarıyla hemşeri camiamızın en çok sevdiği saydığı isimler. Bölgemizi ilgilendiren sosyal aktivitelerin içinde sesiz sedasız sürekli yer alarak toplumsal alana her zaman katkı sunan duyarlıkları ile de öne çıkan hemşerilerimiz. Hemşerilerimizin önder ve örnek kişiliklerinden dolayı Öztürk kardeşlerden en büyük talebi beklentisi ise Sultanbeyli İlçesinde Ardahan Derneğini kurmaları...

 

SULTANBEYLİ-SANCAKTEPE VESTEL YETKİLİ SERVİSİ, ÖZTÜRK  ELEKTRO TEKNİK ADRES İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Sultanbeyli-Sancaktape Yetkili servisi.

Turgut Reis Mah. Fatih Bulvarı No: 265/A

TLf:  0216 496 38  87    Fax:  0216 496 15 97

 

ÖZTÜRK  ELEKTRO TEKNİK BÜTÜN DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

VESTEL ŞİRKETLER GRUBUNU KISACA TANIYALIM:

 

Türkiyenin milli-yerli firmalarınınbaşında gelen Vestel kalite ve fiyat bakımından da dünyadaki birçok firmayı geride bırakan bir firma. 15 yıl önce aldığımız bir buzdolabı var halen çalışıyor.  Ürettiği tabletlerden Vestel Tablet “V Tab 8029 “ modelini 500 tlye satın satın aldık, büyük markaların 1000-2000 tl’lik tabletlerine on çeker. Hızı kullanımı, herşeyiyle mükemmel bir cihaz...

 

 

Vesetl yerli ve milli bir firma olmasının yanı sıra vestel bayiolan hemşerilerimiz gibi, bayilikleriyle de çok önemli, çok değerli bir insan kitlesine sahip.

ETİKETLER : GÖÇÜ- GÜCE DÖNÜŞTÜRDÜLER NEBİOĞLU DÖNER Nefis Et Site Et
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA