İŞ-STK DÜNYAMIZ GÖKHAN YILDIZIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU...

Sarıyer’in en eski esnaflarından olan toplu taşıma sektöründe uzun yıllardır hizmet veren, halen Sarıyer-Beşiktaş hattında toplu taşıma hizmeti veren Dede Yıldızın Oğlu Gökhan Yıldız’ın düğününde iş –stk dünyamız birbiriyle buluştu.
Bu haber 2017-04-12 09:23:32 eklenmiş ve 1041 kez görüntülenmiştir.

İŞ-STK DÜNYAMIZ GÖKHAN YILDIZIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU...

 

Sarıyer’in en eski esnaflarından olan toplu taşıma sektöründe uzun yıllardır hizmet veren, halen Sarıyer-Beşiktaş hattında toplu taşıma hizmeti veren Dede Yıldızın Oğlu Gökhan Yıldız’ın  düğününde iş –stk dünyamız birbiriyle buluştu.

 

Sarıyerde yapılan düğün törenine yoğun bir katılım olduğundan davetliler salona sığamadılar. Genç çifti bu mutlu günlerinde yanlız bırakmayan aile ve akrabaların yanı sıra iş-stk camiasından da yoğun bir katılımın olması nedeniyle takı merasimi 3-4 saat sürdü. Genç çifte hediyelerini takdim eden davetliler çifte ömür boyu mutluluk dilediler.

 

Düğünde Ardahanın önde gelen ailelerinden Yıldız ailesinden Dede Yıldızın  hemşeri camiamız ve iş-stk dünyamız tarafından ne kadar çok sevildiğine-sayıldığına tanık olurken bir baba olarak hayatının en mutlu günlerini yaşayan yıldızın heycanı doruktaydı.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

Düğüne Yıldız Ailesinden merkezi esenyurtta bulunan Yıldız Av Bayii, Yıldız İnşaatın Sahibi Serhat Yıldız, Yıldız Ailesinden CHP Beykoz Meclis Üyesi Deniz Yıldız başta olmak üzere onlarca iş adamı katılırken, özellikle sosyal aktivitelerde, derneklerde, sivil toplum ve stk alanına duyarlılığı ile tanıdığımız Güven Yılmaz, bünyesinde Dörtel Döner, Döertel et, Kayalar İnşaat-tekstil AŞ gibi bir çok firmanında yer aldığı iş adamlarımızdan Volkan Kayanın kardeşi  Özay Kaya, yine Sarıyerin en eski esnaflarınbdan olan Dede Yıldızın yakın arkadaşı Haydar Topçu gibi yüzlerce iş adamı, işletmeci, esnaf, dernek başkanları bu düğünde birbirleriyle buluştular.

 

İKİ İL AKRABA OLDULAR...

 

Düğün en önemli özelliği ise birçok düğünümüzde olduğu gibi bu düğünde de illerin akrabalığına  imza atmasıydı. Bu düğünde damat Ardahanlı Yıldız Ailesinden gelin ise Sevda Sıvas’ın önde gelen ailelerinden olması iki ilin, iki ailenin  birbirine akrabalık bağıyla bağlanmalarına da vesile oldu. 

ETİKETLER : İŞ-STK DÜNYAMIZ GÖKHAN YILDIZIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA