TAĞ, DEDEM KEBAP PİDE SALONUYLA GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞA İMZA ATDI

İş-STk dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Aydın Tağ'ın işlettiği Dedem Kebap Salonu Görkemli Bir Açılışa İmza Atdı. Açılışta Murka başta olmak üzere iş-stk dünyamız birbiriyle buluştu.
Bu haber 2017-04-03 06:36:24 eklenmiş ve 1557 kez görüntülenmiştir.

TAĞ, DEDEM KEBAP PİDE SALONUYLA  GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞA İMZA ATDI

 

İş-STk dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Aydın Tağ'ın işlettiği Dedem Kebap Salonu Görkemli Bir Açılışa İmza Atdı. Açılışta Murka başta olmak üzere iş-stk dünyamız birbiriyle buluştu.

 

İş hayatına 16 yaşında tekstil sektöründe atılan 2000'li yıllardan itibarende gıda sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Aydın Tağ Dedem Kebap Pide Salonuyla hizmet sektörüne adım atdi.

 

1999 yılında Görkem Marketleriyle gıda sektörüne giren, uzun yıllar bu sektörde hizmet veren Tağ, Danone, Çoşkun, Beşler… gibi birçok ulusal firmanın da disbrotorluğunu yaptı. Et ve süt ürünleri üzerine uzmanlığı ile tanıtanın Tağ bu uzmanlığını Dedem Kebap-Pide Salonuyla hizmet sektörüne taşıdı.

 

Esenyurt Ardıçlı Mah. Amasyalılar Cad. açılan Dedem Kebap-Pide Salonu gıda alanındaki uzmanlık nedeniyle yemeklere inanılmaz tatlar, inanılmaz kalite  katan, doğallığa, doğal olana öncelik veren Dedem Kebapta lezzetten dolayı çoğu katılımcı, bir değil aynı kebap-döner... çeşitlerinden  ikişer kez yediler.

 

İş yaşamının yanı sıra, sivil toplum, stk alanına duyarlılığı ile tanıdığımız Tağ, bölgemizin birçok derneginde uye, delege, yönetim kurulu üyesi. Hoçvan dernekler federasyonu delegesi, ayni zamanda Binbaşar (Murka) Köyü Dernek Bşk Yardımcısı. Bölgemiz ve Asrdahanı ilgilendiren birçok etkinlikte yer alan duyarlı bir iş adamı, bir stk yöneticisi.

 

Spor ve gençliğe de ayrı bir önem veren Tağ, Profesyonel Akademi liginde top koşturan, yerel, ulusal basında da haberleri çıkanUğur Tağ’ın babası. Bir başka deyişle profesyonel sporcularında yetiştiği bir aile Tağ ailesi.

 

Açılışa iş-stk dünyamızdan önemli bir katılımın yanı sıra kutlama mesajları ile de birçok firma iş adamı siyasetçi hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İş-stk dünyamızdan açılışa gönderilen çelenkler dükanın önüne sığmayınca komşu esnaf ve dükanlarının da önünü süslemeye başladılar. 

 

 

Binbaşar Köyü yönetimi açılış programlarının bitiminin ardından yeni açılan Dedem Kebap’ta Y.K. Toplantılarını

yaptılar. 

 

DEDEM KEBAP FOTO GALERİ TIKLAYINIZ...

 

Doğu Medya-Haber Merkezi/Özel Haber

ETİKETLER : Aydın Tağ Dedem Kebap-Pide Salonu Esenyurt Ardıçlı Mah. Amasyalılar Cad. Doğu Kültür Doğu Medya...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA