SERHAT STK’LARI İSTANBUL'DA KILIÇDAROĞLUYLA HAYIR’DA BULUŞTULAR…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars-Ardahan-Iğdır, Serhat STK’ları ile İstanbulda buluştu. Toplantıya katılan binlerce Serhat bölgesi stk başkan ve temsilcileri siyasi partiler ne derse desin bizler ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için Hayır’da buluşuyoruz dediler…
Bu haber 2017-03-19 19:23:21 eklenmiş ve 1071 kez görüntülenmiştir.

SERHAT STK’LARI İSTANBUL'DA KILIÇDAROĞLUYLA HAYIR’DA BULUŞTULAR…

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars-Ardahan-Iğdır, Serhat STK’ları ile İstanbulda buluştu. Toplantıya katılan binlerce Serhat bölgesi stk başkan ve temsilcileri siyasi partiler ne derse desin bizler ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için Hayır’da buluşuyoruz dediler…

 

Planlamasını Sureyya Cinik, Yusuf Yasin Sit gibi önde gelen stk aktörlerinin yaptığı buluşmaya binlerce stk başkan ve temsilcisi katıldı. Büyük Çekmeceden Sarıyere, Gebzeden Beykoza serhat stk başkan ve temsilcileri CHP’nin davetinde buluştular.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kars, Ardahan, Iğdır, Serhat STK-STÖ (Sivil Toplum Kurumları, Sivil Toplum Örgütleri) ile Bostancı’da lüks bir otelde yemekte bir araya geldi.

Lüks bir otelin salonunda yapılan yemekli toplantıda Kılıçdaroğlu STK başkan, yönetim ve temsilcileri ile yemek yedi. Serhatlı aşıklar evet-hayır atışması yaptılar. Ve Kılıçdaroğlu neden hayır demeliyiz konusunda STK’lara konuşma yaptı. Konuşma Ulusal ve yerel basında canlı olarak yayınlandı.

 

Konuşmalardan satır başları:

 

Türkiye dahil Tüm İslam Coğrafyasında tek adam eşittir diktatörlüktür.  Bu coğrafyada tek adama yetki son bir yüzyılda ortaya çıkan Türkiye modelini yok ederek Ortadoğudaki diğer gerici rejimlere dönüşmek olacaktır ki bu hem Türkiye’yi, hemde Türkiyeye örnek alan Asya, Ortadoğu ve Avrasya coğrafyasının demokrasiye geçişinin önünü kesmede büyük bir felakete yol açacaktır. 

 

Referandum olayı bir parti olayı değildir, hepimizin geleceğini ilgilendiren bir sorundur…

 

Ortadoğu toplumlarına demokrasi ve  Cumhuriyet modelini taşıyan ülke Türkiyedir. Ve toplumların, islam dünyasının örnek aldığı tek ülkede türkiyedir. İşte tek adamla bu model ortadan kaldırılıyor. Türkiye gerici, radikal, halkını sürü gibi gören, kellesini kesen…  gerici rejimlere dönüştürülüyor. İslam coğrafyasındaki tek demokrasi modeli yok ediliyor.

 

Siyasi partiler kanunu, yüzde 10 barajı kaldırılmadan, Türkiye muhalefetinin oluru alınmadan,  Türkiyenin 3. Büyük siyasi Partisi HDP devre dışı bırkılması gibi ağır insan hak ihlalelleri ortada dururken bir başka deyişle rejim kurulduğundan beri demokrasicilik oyunu oynuyor. Bu demokrasicilik oyunu bile çok görüldüğünden Türkiye demokrasisi tek adam rejimiyle iyice tarihe gömülüyor. Halkın boynuna yağlı ilmik geçiriliyor. Bunun vebali ağırdır, hiç kimse altından kalkamaz. Evet diyerek çocuklarımızı ve geleceğimize zincir, halkımıza, toplumumuza ise köleleiği miras bırakmış olacağız ki kimse bu vebalin altından kalkamaz.

 

SERHAT BÖLGESİ HAYIR’DA BULUŞTU…

 

STK TEMSİLCİLERİ DAHA DA ÖNEMLİ BELİRLEMELERDE BULUNDULAR…

 

Kars- Ardahan- Iğdır, Serhat bölgesi başkan ve yönetimleri yapılan toplantıda Hayır’da buluştukları gibi daha önemli belirlemelerde bulundular.

STK başkanları gerçek demokrasilerde yöneticisini, vekilini halk seçer, ülkemizde partiler önümüze isimler sürüyorlar bu sizin vekiliniz diye. Tam bir demokrasi komedisi yaşanıyor ve yaşatılıyor, siyasi partiler yasası, % 10 barajı gibi konularda eklendiğinde 15 yıldır halkın tam yetki verdiği AK Partinin gerçek niyetini ve yüzünü de ortaya çıkardı. Türkiye’de olmayan demokrasiyi tek adamla iyice tarihe gömüp halkı resmen köleleştiriyorlar, iyi kötü bir meclis var onuda tarihe gömüyorlar.

Şimdi AKP^ye soruyoruz:

15 yıldır neden siyasi partiler kanunu değiştirmediniz

Neden % 10 barajını kaldırmadınız

Neden halkın kendi vekilini, belediye başkanını seçmesini engellediniz

Terörle mücadelede Ak Partili başbakanlar mı önünüzü kesiyor

 

Serhat STK başkanları Ak Parti döneminde yerel yönetimler başta olmak üzere siyaset, kamu alanında cumhuriyet tarihinin en büyük hırsızlık, yolsuzluk olayaları yaşandığı gibi her alanda mikro, makro çeteleşmelerle Türkiyenin dengesi bozuldu. Cidi anlamda hiçbir sivil toplum örgütüne saygısı kalmayan, stk-siyaset ve düşünce alanını şimdiden buldozer gibi ezen bir diktatörlük ortaya çıkmaya başladı. Bu diktatöryel tutuma ek olarak bu kadar hırsız soyguncuya bırakın bir Türkiye on Türkiye olsa yetmez. Bu anlamda serhat bölgesi olarak ülkemizin ve bölgemizin geleceği için hayırda buluşuyoruz dediler…

 

Ak parti evet-hayır,  yada anayasa değişikliğine gitmeden önece kirlenmiş bağırsaklarını temeizleyemedi.  Yolsuzluk, hırsızlık, çeteleşme… tavan yaptı. Birde tek adam rejmine geçersek halkın hesap sorma durumu da tamamen tarihe karışacaktır. Ak Partiyi ele geçiren kriptolarla, çetelerle kimse baş etmeyeceği gibi, bizler çocuklarımıza kendi ellerimzile köleliği miras bırakmış olacağız.  Bu anlamda STK başkanları ve temsilcileri olarak tavrımız, oyumuz açıkça hayır olcaktır…

 

Serhat bölgesi STK’larının Hayır’da buluşmasının aktörleri STK alanındaki uzmanlığı ile Süreyya Çinik, yayınları sürekli siber saldırılarla kesilen fakat bu yönlü stratejik plan programlar yapan bölge stk dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Yusuf Yasin Sit  gibi önde gelen onlarca STK temsilcilerinin yanı sıra yıllarca bölgemizde milletvekilliği yapan Ensar öğüt gibi toplumsal aktörlerin ortak projesi olarak gelişti ve Serhat stk dünyası Hayır’da buluştu…

 

HABERİN FOTO GALERİSİ...

 

Doğu Medya-Haber Merkezi...

,


 

ETİKETLER : Kars-Ardahan-Iğdır Stk'lar CHP ile buluşma Kılıçdaroğlu Serhat STK'ları Süreyya Cinik Yusuf Sit...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA