SERHAT BÖGESİ İŞ-STK DÜNYASI BAŞKÖY GECESİNDE BULUŞTU…

Serhat bölgesi, iş-stk,siyaset sanat dünyası Başköy derneğinin dayanışma gecesinde buluştu. Sancaktepede yapılan etkinlik boyunca devasa salon doldu taştı...
Bu haber 2017-03-19 08:32:06 eklenmiş ve 1286 kez görüntülenmiştir.

SERHAT BÖGESİ İŞ-STK DÜNYASI BAŞKÖY GECESİNDE BULUŞTU…

 

Serhat bölgesi, iş-stk,siyaset sanat dünyası Başköy derneğinin dayanışma gecesinde buluştu. Sancaktepede yapılan etkinlik boyunca devasa salon doldu taştı...

 

Sancaktepe protokulu, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili, Ardahan eski Chp Milletvekili Ensar Öğüt, Bölge İş Dünyamızın örgütlenmesi, Doğu Anadolu, Serhat Bölgesinin lobileşmesinin önünü açan sivil toplum alanına duyarlılıkları ile tanıdığımız Kaisiad Onursal başkanı Süreyya Çinik, İş adamlarımızdan Veysel Çamlı, Kaisiad kurucu yönetimi, Sanacaktepe CHP Bld. Başkan Adayı Özgen Nama, CHP ilçe başkanı ve yönetimi, SGK Müdürü Coşkun Bilgin, HDP Sancaktepe eş başkanı ve yönetimi, İş adamlarımızdan iiş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Özcan Yıldız, Mali Müşavir Abdullah Adıman, Ardahan Federasyonu Kurucu onursal başkanı Güven Doğruyol, Sancaktepe Ardahan, Kars il dernek başkan ve yönetimleri, Kars köy dernekleri, onlarca STK Başköy derneğinin düzenlediği dayanışma gecesinde buluştular.

 

Gecede Kars Ardahan İş Adamları Derneği İcra Kurulundan, aynı zamanda Sancaktpe Ardahanlılar Derneği Başkan Yardımcısı  Dr. Gazi Karakurt ve iş dünyamızın önde gelen diğer yönetim kurulu üyeleri, Merih Pastahaneleri sahibi Bişar Şirin, Nurettin Mengukan, birçok derneğimizin danışmanlığını yanı sıra birçok bölge derneğinde YK üyeliği yapan Doğu Medya İmt. Sahibi Yusuf Yasin Sit  birbirinden önemli bir protokol Sancaktepede devasa bir salonda Başköy gecesinde birbiriyle buluştular.

 

Etkinlik boyunca bin kişilik salon bir iki kere adeta doldu-boşaldı. Ak parti ve sancak tepe protokolunun ayrılmalarının  ardından Ensar Öğüt, Özgen Nama gibi siyaset dünyamızın önde gelen temsilcileri kalabalık bir gurupla geceye iştirak ettiler. Sanatçı Mehmet Kılıç’ın Kürtçe, Türkçe, Azerice söylediği parçalarla 7’den 70’şe herkes halaya durdu.

 

ÇAMLI ve KARAKURTA YOĞUN İLGİ…

 

Gecede en büyük ilgi Sanayaci iş adamımız Veysel Çamlı’ya karşı olurken ki Çamlı 2010 yılından beri gerek iş dünyamızın, gerekse derneklerimizin oturması için, bölge lobisinin ortaya çıkması için Süreyya Çinik, Yavuz Polatoğlu, Nurettin Yılmaz, Ahmet Keske, Abdullah Adıman, Özcan Yıldız, Bişara Şirin, Casim Yıldırım… gibi her zaman sivil topluma katkı sunan önemli bir ekibin her zaman içindeydi. Kaisiad kurucu yönetiminin gösterdiği performansı gösteren gittikçe dikatleri üzerine çeken bir diğer hemşerimiz ise Kaisiad icra kurulunda yer alan Dr. Gazi Karakurt oldu. 

 

Sancaktepede ,  Bölge STK’larımızda,  iş dünyasında,  il derneklerinde üstlendiği misyonla, Dr. Gazi Karakurta olağanüstü bir ilgi vardı. Sancaktepe Kars-Ardahan Dernek başkan ve yönetimleri kendisiyle omuz omuza halaya durdukları  gibi mükemmel bir birliktelik fotoğrafı ortaya koydular. STK’larımız içindeki performasından dolayı kaisiad kurcu yönetimi Dr. Karakurt’u tebrik ettiler, gece boyunca Karakurt ve kaisad kurucu yönetimi yanyana durmaları ise dikkatlerden keçmadı…

 

YILDIRIM HEDEFİMİZ DERNEĞİ MÜLKİYETE KAVUŞTURMAK…

 

Başköy'ün Dayanışma gecesinde Başkan Casim Yıldırımın bölge iş-stk dünyamızda ne kadar önemli bir konumda olduğunu ortaya koyarken, Yıldırımın Ulaştırma baknımıza yakınlığı, iş-stk-siyaset dünyasındaki ağırlığının da en önemli göstergesi oldu. Gecede açılış konuşmasını yapan başkan Casim yıldırım, Çanakkale şehitlerini rahmetle andı, hepsine Allahtan rahmet diledi. Halkın politik kültüre kavuşması, kendini yönetmeyi öğrenmesi, kullanılmaması… içte ve dışta savaşların yaşanmamasını, ülkemizde bir daha 15 temmuz gibi kalkışma hareketlerinin olmamasını dilediklerini ifade ettiler. 2017 yılı hedefimşz derneğimizi mülkiyete kavuşturmak olacaktır. Tüm üyelerimizin bu konuda çalışma yapmasını istiyorum dediler. Tüm katılımcılara teşkkür ettiler. 

 

Bölge iş-stk dünyamızın önde gelen temsicisi olan Casim Yıldırımın başkanlığını yaptığı Başköy Derneği başkan ve yönetimiyle dernekçilik alanında göğsümüzü kabartan bir başarıyı her zaman  ortaya koymaktadırlar. Bu gecede de serhat bölgesini birbirleriyle buluşturdular.

 

ÖZGEN  NAMA KURALI DELDİ… NA! NA! NA!... DEDİ…

 

Ak Partili vekil Çanakale şehitlerini, CHP’li Vekil Ensar Öğüt STK ve sivil toplumu, stkların kültürü yaşatan ve yaşayan en önemli organ olduklarını, HDP eşbaşkanı ise hep birlikte demokratik bir cumhuriyeti inşa etmeyi gündemlerine alıp siyasete girmezlerken,  Sancaktepe CHP 2009 yerel seçimlerde bld. Başkan adayı Özgen Nama ise gecede en son konuşmayı yapan konuşmacı olduğu gibi kuralı delen konuşmacı da oldu.

 

Protokol bir bütün olarak Türkiye’de demokrasinin ileri bir boyuta gittiğini, Türkiyede ötekileştirme, inkar, asimilasyon vb. dönemlerinin kapandığına vurgu yapareken… Nama birazda siyasete girdi. Türkiyenin 3. Partisi HDP’nin adeta kapatıldığını, devre dışı bırakıldığını, birçok milletvekilinin başkan eş başkanların, gazetecilerin tutuklu olduğunu, insanların fikirlerini açıkça beyan etmekten korkar hale geldiklerini, hitlervari bir gelişmenin yaşandığını, yerel, kamu… kurumlarda çeteleşmeler, hırsızlık ve yolsuzlukların tavan yaptığını, tek adam diktatöryası ile ülkemizin uçuruma sürüklendiğini… Bu hırsızlık, yolsuzluk, çeteleşmelere 10 Türkiye olsa dahi yetmeyeceğini, ülkemizin yıkım ve felaketlere sürüklendiğini… bundan dolayı referandumda NA! NA, NA!... diyoruz ve alkış kıyameti koptu…

 

FOTO GALERİ-1 

 

FOTO GALERİ -2

 

BAŞKÖY KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİNİN GECESİ BAŞLADI…

 

2003 yılında kurulan Kars-Sarıkamış Başköy Kültür ve Dayanışma Derneğinin bu yılki gecesi Sancaktepede devasa ve lüks bir salonda başladı. Gecenin başlama saati 19.00 olmasına rağmen Başköylüler geceye saat 17den itibaren akmaya başladılar.

 

Derneğin başkanı Casim Yıldırm Kars Ardahan Iğdır İş Adamları Derneği başta olmak üzere birçok dernekte yöneticilik yapan, YK üyeliği ve üye olan STK alanında en başarılı hem iş adamı hemde dernek başkanlarımızdan biri, aynı zamanda ulaştırma bakanımızın da yakını. Yıldırım Başköyün kurucu başkanı olduğu gibi derneğin kuruluşundan bugüne derneğin başkanı. Bölge iş dünyamız başta olmak üzere geceye STK’larımızdan da yoğun bir katılım olmaktadır.

 

 

Saat 19.00 da başlayan gece saat 23.00  kadar sürdü. Gecenin ayrıntılarını ve özetini yukardaki haberde sizlere taşıdık…

ETİKETLER : Başköy Derneği Casim Yıldırım Sancaktepe Başköy Derneği 2017 gece. Doğu Medya...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA