Demirtaş'tan ilk Dağlıca saldırısı açıklaması

Halkın yoksul çocuklarına sadece ölümü reva gören, annelerin barış düşüne kan sıçratan savaş politikalarına teslim olmayacağız. Kin ve nefret kusmak yerine bu felaket tezgahından çıkışın yollarını hep birlikte bulmak zorundayız.
Bu haber 2015-09-07 22:18:34 eklenmiş ve 734 kez görüntülenmiştir.

Demirtaş'tan ilk Dağlıca saldırısı açıklaması

 

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan Sağlıca saldırısı sonrası ilk açıklama geldi. Twitter'dan verdiği mesajda, Demirtaş, sayısı henüz kesinleşmeyen şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi.

 

 

Demirtaş'tan ilk Dağlıca saldırısı açıklaması Demirtaş'tan ilk Dağlıca saldırısı açıklaması Demirtaş'tan ilk Dağlıca saldırısı açıklaması

 

 

DAĞLICA saldırısı sonrasında HDP Eş Genel başkanı Selahattin Demirtaş'tan ilk açıklama geldi. Demirtaş, şehit ailelerine başsağlığı dilediği açıklamasında, "Allah hepimize sabır ve akılla davranma dirayeti nasip etsin. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

 

Yaşanan terör olayları sonrası, yurtdışındaki tüm programlarını iptal eden ve dönüş kararı alan Demirtaş, PKK'nın hain saldırısı spnrası, kişisel Twitter hesabından şu mesajları paylaştı:

 

"BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"

 

"Öldürmenin gerekçesi olamaz, insanlarımızı ölüme sürmenin de. Her gün hepimizi kahreden ölüm haberleri kaderimiz de olamaz. Dün Dağlıca'da yitirdiğimiz kardeşlerimize, Cizre'de yitirdiğimiz küçük çocuklarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı diliyorum."

 

"KOŞULLAR NE KADAR ZOR OLURSA OLSUN..."

 

Halkın yoksul çocuklarına sadece ölümü reva gören, annelerin barış düşüne kan sıçratan savaş politikalarına teslim olmayacağız. Kin ve nefret kusmak yerine bu felaket tezgahından çıkışın yollarını hep birlikte bulmak zorundayız. Koşullar ne kadar zor olursa olsun Barış'ta ve kardeşlikte ısrar etmek dışında her yol bizleri insanlığımızdan uzaklaştırır, acılarımızı derinleştirir. Allah hepimize sabır ve akılla davranma dirayeti nasip etsin. Hepimizin başı sağ olsun."

 

 

 TÜRKİYE-DÜNYA SON DAKİKA

 

KÜRDİSTAN SON DAKİKA

 

Serhat Gazeteler-Yerel Medya

 

Serhat İller –Son Dakika

ETİKETLER : Demirtaş'tan ilk Dağlıca saldırısı açıklaması
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA