TÜRKİYE HIZLA IRAK ve SURİYE'YE ÇEVRİLİYOR…

Perde arkasında dünya katil kapitalizminin olduğu ABD, Koalisyon güçleri, Türkiye , bölgedeki diğer devletler ve diktatörlükler halkların anlamayacağı bir şekilde terörün ve terör örgütlerinin derinden önünü açarak bölgeyi patlayan bir bombaya çevirdiler.
Bu haber 2015-09-07 10:53:24 eklenmiş ve 957 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE HIZLA IRAK ve SURİYEYE ÇEVRİLİYOR…

 

Perde arkasında dünya katil kapitalizminin olduğu ABD, Koalisyon güçleri, Türkiye , bölgedeki diğer devletler ve diktatörlükler halkların anlamayacağı bir şekilde terörün  ve terör örgütlerinin derinden önünü açarak bölgeyi patlayan bir bombaya çevirdiler.

 

Herkes-kesim kendi ötekisini kırmaya bakarken, neler olduğunu anlamayan canlarını kurtarmak için mülteci bile olmayan milyonlar ise sınırlarda denizlerde soykırıma uğramaktadır. Düşman nedir, kimdir bilmeyen milyonlar, binler, asker-polis, sivil, gerilla... olarak birbirini öldürüyor. Türkiye ve bölge genelinde katil kapitalin çizdiği planlar halkları bir akrebin ateş çemberin atılması gibi kendi kendini imhaya doğru götürüyor...

 

Bu gerçeğin Türkiyeye yansıması ise gelinen noktada halk ayaklanması ile karşılığını buldu. Türkiye de geri dönülemez bir sürece girildi. 

 

Başından beri söylediğimiz gibi ABD ve Türkiye’nin başına İslam kelimesi geçirilen katil orduları beslediği, onların ana hedefinin Kürtler arasındaki sahte suni sınırların kalkmaması, Kürdistanın daiş vb. lejyon ordularıyla işgali bölge devletlerinin, bölgeyi dışardan ablukaya alan ghüçlerin ana hedefi…

 

TÜRKİYE ÇATIŞMALI ORTAMI SONLANDIRIP KÜRT BÖLGELERİNDE ÖZERKLİĞİN HAYATA GEÇMESİNİN ÖNÜNÜ AÇMALIDIR…

 

Artık Türkiye’de bir parti tek başına  iktidar  da olsa, koalisyon da olsa ne olursa olsun Kobani ve suruç soykırımlarının ardından hiçbirşeyin  eskisi gibi olmayacağı netleşti.

 

Türkiye doğu-güneydoğuda halkın istediği öz yönetimi-özerkliği kabul ederek biran önce kendisini işgalci konumundan çıkarmalıdır. Aksine her geçen gün çatışmalar daha da şidetlenecek, asker-polis, sivil ve gerillalar hayatlarını kayb edeceklerdir.

 

Bu savaş Türkiye içinde de büyük yeniden bir evrilmeye doğru kayarak özelikle dış bağlantılı tüm sermaye odaklarına büyük bir saldırıyı da beraberinde getirecektir. Hukuk bitecek, devlet kavramı yerle bir olacaktır. Hürriyet gazetesine yapılan saldırı bu dediğimiz durumun ilk işareti. Bu yönlü olaylar büyük hızla gelişme eğiliminde…

 

 Terör ve kaos hızla tüm Türkiye sathına yayıldı. Bu durum artık ne askeri darbelerle, nede başka tedbirlerle giderilecek bir durum değil. Düğümün çözümü Kürdistanda. Kürtler arasında sahte suni sınırların varlığı ve Kürdistana yerleştirilen lejyon ordularında.

 

Çözüm iki ana maddede saklı:

 

1-Özerklik - Özyönetim  

2- Daeş vb. terör örgütlerinin bölgeden sökülüp atılması, Kürtler arasında ki sahte sunni sınırların kaldırılması…

 

TÜRKİYE-DÜNYA SON DAKİKA

 

KÜRDİSTAN SON DAKİKA

 

 

 

ETİKETLER : TÜRKİYE HIZLA IRAK ve SURİYE'YE ÇEVRİLİYOR…
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA