Iğdır’da Gözaltı Operasyonu: Birçok Kişi Gözaltında

Konu ile ilgili açıklama yapan HDP Iğdır Milletvekili M.Emin Adıyaman, AKP Hükümeti ve Erdoğan ekiplerinin gözaltılarla halkı tedirgin etmeye çalıştığını bunun da seçime yönelik faaliyet olduğuna dikkat çekti
Bu haber 2015-09-06 18:16:57 eklenmiş ve 883 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

 

Iğdır’da sabah saatlerinde polisler tarafından yapılan ev baskınlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Iğdır’da polis ve özel hareket timleri tarafından sabah saatlerinde evlere baskın gerçekleştirildi. Gözaltı operasyonları sonucu şimdiye kadar Mehmet Selçuk, Sabahattin Mengi, H.Ferzande Elbi, Ömer Kaya adlı yurttaşlar göz altına alınırken evlere baskınların sürdüğü göz altıların devam ettiği bildirildi.

 

‘Göz altıların amacı halkı tedirgin etmek ve seçime yönelik faaliyetledir’

Konu ile ilgili açıklama yapan HDP Iğdır Milletvekili M.Emin Adıyaman, AKP Hükümeti ve Erdoğan ekiplerinin gözaltılarla halkı tedirgin etmeye çalıştığını bunun da seçime yönelik faaliyet olduğuna dikkat çekerek” Bugün Iğdır’da sabah saatlerinde gözaltı operasyonlarına başlandığı bilgisi aldık. Henüz gerekçesini öğrenmiş değiliz. Ama bize gelen bilgiler doğrultusunda şuanda 4 kişi gözaltına alınmış bulunmaktadır. Hala birçok eve girilmekte ve ev aramaları gerçekleşmektedir. Avukat arkadaşları bekliyoruz. Gözaltındaki şahısların durumunu takip etmek için avukatları göndereceğiz. Amaçları o ki AKP Hükümetinin ve Tayyip Erdoğan’ın ekiplerinin tüm Kürdistan’da olduğu gibi Iğdır’da da ortalığı karıştırmaya halkı tedirgin etmeye ve seçime yönelik bir faaliyet gibi gözüküyor.Bir süre sonra tam anlamıyla netleşir.Kaç kişi gözaltına alınmış.Kimler var gözaltında tespit edince ayrıca açıklama yapacağız” dedi.

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA